Jump to content

Препоручена порука

Licno sam bio zrtva joge,magije,tarota,spiritizma.... i Bogu hvala izvukao sam se.Nije bilo uopste tesko koliko sam mislio da ce biti,jednostavno te stvari ne da me nisu privlacile nego me i odbijaju.Vise ni u solju ne gledam.Kad god ti dodje zelja za okultizmom neka ti ovaj stih iz Biblije bude pred ocima [glow=red,2,300] Нека се не нађе у тебе који би водио сина свог или кћер своју кроз огањ, ни врачар, ни који гата по звездама, ни који гата по птицама, ни урочник,Ни бајач, ни који се договара са злим духовима, ни опсенар ни који пита мртве.Јер је гад пред Господом ко год тако чини.

[/glow]

Kada se izboris sa tim kasnije ce demoni da te napadaju na druge nacine.Pokusavace mozda da te nateraju na duhovne podvige za koje nisi spremna i sposobna i na taj nacin te dovedu do razocaranja,kao i na milion drugih nacina.Nikako nemoj da se bavis "sitnim glupostima" kao sto su gledanje u solju,citanje horoskopa,tumacenje snova....ili da trazis skrivene poruke u Bibliji...

Puno srece i neka ti je Bog napomoci!

confused1

Подели на овим сајтовима

Kada se izboris sa tim kasnije ce demoni da te napadaju na druge nacine.Pokusavace mozda da te nateraju na duhovne podvige za koje nisi spremna i sposobna i na taj nacin te dovedu do razocaranja,kao i na milion drugih nacina.

Dijana Magdalena, hvala dada  :cheesy:

Nema na cemu, zaista! I meni je mnogo znacio svaki odgovor ovde a i samo citanje iskustava drugih ljudi, toliko mislimo da su i nasa zivotna a posebno duhovna iskustva teska i jedinstvena pa onda zirnes ovde i vidis da su naprotiv zajednicka i opsta. Ovo sto Ignjat kaze - to je ziva istina. Uopste te ne diraju dok se ne trudis da zivis crkveno, a tad krenu da te udaraju gdjegod imas ikakvu slabost - tjelesnu ili dusevnu. Ali to je samo znak da si stepenicu odmakao, i nemamo se cega bojati s krstom na grudima i Isusovom molitvom na usnama.

btw, ja znam praviti horoskope, i radila sam to, doduse, uvijek sam cuvala zrno razuma i nikad nisam htjela da ljude gledam samo kroz to. (Vidis, to nisam ni ispovjedila, zaboravvila) Mnogo je to popularno medj' ljudima, svi bi da znaju sta ih ceka, narocito kad ce ih Venera obradovati  :D ... djavolja posla.

Drz' se pravog puta i ne odustaj... "Idi, i ne grijesi vise" - i ti, i ja, i svi mi  zru

Подели на овим сајтовима

Hahah joj... meni je to sve u početku bila zabava, horoskop, snovi -čak nisam ni znala da to crkva zabranjuje- , jer nisam zaista ni verovala..

E onda kad sam zaglibela u to počela sam stvarno i da verujem, postalo mi je to nenormalno opterećenje, nisam smela da izađem iz kuće a da ne pročitam horoskop, nisam smela da razgovaram sa drugaricom dok ne izgatam da se nećemo možda posvađati.  thank_you777

Užas jedan.  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='whackado' />

Batalila sam sad to, karte su mi se toliko smučile da više neću ni da igram nešto s njima  thank_you777

baby-pics-cute-baby-photos-meet-moms-dads--2.jpgso_cute_baby.jpgchristmas_baby.jpgmy_baby.jpg
Подели на овим сајтовима

Licno sam bio zrtva joge,magije,tarota,spiritizma.... i Bogu hvala izvukao sam se.Nije bilo uopste tesko koliko sam mislio da ce biti,jednostavno te stvari ne da me nisu privlacile nego me i odbijaju.Vise ni u solju ne gledam.Kad god ti dodje zelja za okultizmom neka ti ovaj stih iz Biblije bude pred ocima [glow=red,2,300] Нека се не нађе у тебе који би водио сина свог или кћер своју кроз огањ, ни врачар, ни који гата по звездама, ни који гата по птицама, ни урочник,Ни бајач, ни који се договара са злим духовима, ни опсенар ни који пита мртве.Јер је гад пред Господом ко год тако чини.

[/glow]

Kada se izboris sa tim kasnije ce demoni da te napadaju na druge nacine.Pokusavace mozda da te nateraju na duhovne podvige za koje nisi spremna i sposobna i na taj nacin te dovedu do razocaranja,kao i na milion drugih nacina.Nikako nemoj da se bavis "sitnim glupostima" kao sto su gledanje u solju,citanje horoskopa,tumacenje snova....ili da trazis skrivene poruke u Bibliji...

Puno srece i neka ti je Bog napomoci!

0442_feel

hvala  0110_hahaha

baby-pics-cute-baby-photos-meet-moms-dads--2.jpgso_cute_baby.jpgchristmas_baby.jpgmy_baby.jpg
Подели на овим сајтовима

meni je ostala navika da zvirnem u soljicu..ne gledam, znachi zvirnem...uh otvorim i pasijans...ne valja, ako nastavim da pishem seticu se ko zna cega josh...pa navika da sve te grehe nazivam grehitjima...au bre, juche sam citala i horoskop...

ali ako to je dobro. Dobro je zato shto , kad se osecam loshe, posle toga se osecam josh loshije, smatram da mi tako i treba jer umesto da se bavim molitvom , dozvoljavam negativnoj sugestiji da mi upropasti chitav dan. Sasvim zasluzheno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...