Jump to content

Понављајмо...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Опростисте што кварим забаву, али ако неко може да ми објасни у чему је поента ових тема?

Не би рекао да може да се сврста у молитву, сви ми знамо Символ Вере, а углавном знамо и да користимо copy-paste...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Опростисте што кварим забаву, али ако неко може да ми објасни у чему је поента ових тема?

Не би рекао да може да се сврста у молитву, сви ми знамо Символ Вере, а углавном знамо и да користимо copy-paste...

facenew22222222

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Pridruzujem se  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,236.msg487717.html#msg487717

Ево овдје је постављено исто питање, а одговор имате у наставку.  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...