Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

Паљење прелаза и мени делује сумњиво. Пре свега не могу искључити могућност да су то били Срби, али је крајње сумњиво њихово нагло појављивање, повлачење полиције и паљење молотовљевим коктелима. Поред тога напали су и новинаре, а на багеру је била српска застава (као да је морала бити).

Не кажем да је тако, али ми ово делује као стандардан рецепт сатанизације противничке стране (у стилу Луизитаније, Перл Харбура, 11. септебра, Рачка и сл.). Мислим да је исценирано да би наши и светски медији пребацили кривицу са једне на другу страну, те и имали чиме потиснути чињенице о планираном прогону Срба са севера Косова и Метохије, пуцању по цивилима и рањавању Срба и других алармантних ствари. Сада, медији опет могу говорити како смо ми вандали и хулигани и како се опет морамо извиљавати некоме.

У Штрпцу су скинута два крста са цркве Св. апостола Петра и Павла, али се о томе много не говори.

Једноставно, ми Срби нисмо достојни Косова. (за сада)

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

B. Stefanović: Situacija nije dobra

28.07.2011. 20:26

Šef tima Beograda u dijalogu s Prištinom Borislav Stefanović izjavio KIM radiju da je sastanak sa komandantom KFOR-a bio neuspešan i da KFOR ima naredbu od NATO-a da sprovede odluku Prištine.

To, prema Stefanovićevim rečima, ne znači povratak specijalne jedinice ROSU na severu Kosova, već uspostavljanje carinskog režima na admnistrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i kosovske granične policije.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11604

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

НАТО ОДЛУЧИО!

СТАО НА ШИПТАРСКУ СТРАНУ!

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11603

У суштини, Нато је најмање позван да било шта одлучи. Нажалост, упркос томе многима пресуђују и по свету и код нас. Додуше, Албанцима је најважније шта они одлучују, њихови заштитници.

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

Паљење прелаза и мени делује сумњиво. Пре свега не могу искључити могућност да су то били Срби, али је крајње сумњиво њихово нагло појављивање, повлачење полиције и паљење молотовљевим коктелима. Поред тога напали су и новинаре, а на багеру је била српска застава (као да је морала бити).

Не кажем да је тако, али ми ово делује као стандардан рецепт сатанизације противничке стране (у стилу Луизитаније, Перл Харбура, 11. септебра, Рачка и сл.). Мислим да је исценирано да би наши и светски медији пребацили кривицу са једне на другу страну, те и имали чиме потиснути чињенице о планираном прогону Срба са севера Косова и Метохије, пуцању по цивилима и рањавању Срба и других алармантних ствари. Сада, медији опет могу говорити како смо ми вандали и хулигани и како се опет морамо извиљавати некоме.

У Штрпцу су скинута два крста са цркве Св. апостола Петра и Павла, али се о томе много не говори.

Једноставно, ми Срби нисмо достојни Косова. (за сада)

prvo sto mi se javilo kad sam video slike paljevine je da su to orci uradili, a obicno me osecaj ne vara

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Marija Nedeljkovic July 28 at 08:03am Report

Kolega , ovde je stanje haotichno . Enklave su pale , a pregovori propali .. Sranje tek sledi .. Gleda se da se sachuva severni deo , ako si u mogucnosti zove neke drugare da dodju ovamo kao pojachanje ili organizuj neki protest kao apel za pomoc .. Niko nije naoruzan , a oko nas svi .. Niko ne spava i situacija je krajnje ozbiljna, ako ikako budesh mogao radi neshto da se chuje da imamo podrshku naroda i iz centra Srbije .

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

НАТО ОДЛУЧИО!

СТАО НА ШИПТАРСКУ СТРАНУ!

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11603

У суштини, Нато је најмање позван да било шта одлучи. Нажалост, упркос томе многима пресуђују и по свету и код нас. Додуше, Албанцима је најважније шта они одлучују, њихови заштитници.

кажу ови моји пријатељи..да су издани..и да неће попустити..па макар изгинули..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

HRONIKA      TEKST 28.07.2011 21:34

U albanskom filmu Srbi trgovci organima

Kosovski Albanci platili snimanje filma u kome Srbi trguju organima otetih i ubijenih Francuza. Ovo je ruganje žrtvama - smatra tužilac Vukčević.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/70852/Trgovina-organima-Kosovo-Film-U-albanskom-filmu-Srbi-trgovci-organima.html

Samo nastavite da zatvarate oci, Srbi....

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

ПРИ­ШТИ­НА – Ко­сов­ски пре­ми­јер Ха­шим Та­чи по­сле про­во­ка­тив­не ак­ци­је при­пад­ни­ка Спе­ци­јал­не је­ди­ни­це „Ро­са“, у кон­сул­та­ци­ја­ма са ме­ђу­на­род­ним при­ја­те­љи­ма, стра­те­зи­ма ко­сов­ске не­за­ви­сно­сти, аме­рич­ким ам­ба­са­до­ром Кри­сто­фе­ром Де­лом и ме­ђу­на­род­ним ци­вил­ним по­сред­ни­ком Пи­тер Феј­том, ку­је план о пред­у­зи­ма­њу ефи­ка­сне ак­ци­је ус­по­ста­вља­ња вла­сти ко­сов­ских ин­сти­ту­ци­ја на се­ве­ру Ко­со­ва. У кон­сул­та­ци­ја­ма са овом дво­ји­цом, ка­ко се у При­шти­ни ве­ру­је сце­на­ри­ста [...]

http://www.enovine.info/vest/Vesti/Pravda-otkriva-Hasim-Taci-vojskom-krece-na-sever-Kosova-234600-4.html

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Najzad čudo: Vlada Srbije reagovala na događaje na Kosovu

Vlada Srbije, skoro tri dana posle eskalacije sukoba u južnoj srpskoj pokrajini, najzad se obratila javnosti i kao organ vlasti osudila na sednici u četvrtak nasilje na Kosovu i Metohiji.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/153813/Najzad-cudo-Vlada-Srbije-reagovala-na-dogadaje-na-Kosovu

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Najzad čudo: Vlada Srbije reagovala na događaje na Kosovu

Vlada Srbije, skoro tri dana posle eskalacije sukoba u južnoj srpskoj pokrajini, najzad se obratila javnosti i kao organ vlasti osudila na sednici u četvrtak nasilje na Kosovu i Metohiji.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/153813/Najzad-cudo-Vlada-Srbije-reagovala-na-dogadaje-na-Kosovu

Zasto cudo?? Danas je cetvrtak, redovna sednica Vlade Srbije. Da nije toga ne bi se oni ni oglasavali...

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...