Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Postavljena barikada na Balaban 22:00 Posted on jul 30, 2011 Meštani Banjske pridružili su se protestu i postavili su barikadu na mestu Balaban. Nastavljaju se i dalje mirne blokade prema KFOR-u jer hoće da izađe iz svog neutralnog mandata na Kosovu i Metohiji koji mu je poveren rezolucijom 1244 a da podrži samoproglešenu „državu“ Kosovo odcepljeni deo Države Srbije. Kada KFOR shavti da mu je Država Srbija dala mandat i treba da prvenstveno nju respekruje kako bi smirio ekstremne albance koji bi da odcepe deo Srbije onda će se problem trenutno rešiti. Ovako produžava bezizlaznu agoniju na ovim prostorima. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Specijalne jedinice Euleksa se grupišu u K. Mitrovici (VIDEO) Oko 300 Srba nalazi se na barikadama u Rudaru. U južnom delu Mitrovice i oko Košutova prema selu Zupče grupišu se specijalne jedinica Euleksa, koje imaju asistenciju Kfora. http://www.smedia.rs/vesti/vest/71058/ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Vladimir Djukanovic: Са народом у Косовској Митровици гледао сам седницу наше несрећне Скупштине. Нема локала где се не гледа та седница. Људи су згрожени циркусом и неозбиљношћу наше политичке елите. Заиста, за ова два дана сам научио шта значи бити спреман да браниш голи живот. За то време поједини посланици својим понашањем стављају со на рану овом народу. Нека им је на части! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Vladimir Djukanovic: Са народом у Косовској Митровици гледао сам седницу наше несрећне Скупштине. Нема локала где се не гледа та седница. Људи су згрожени циркусом и неозбиљношћу наше политичке елите. Заиста, за ова два дана сам научио шта значи бити спреман да браниш голи живот. За то време поједини посланици својим понашањем стављају со на рану овом народу. Нека им је на части! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Stefan Živković: Sve je i dalje u redu. Naroda ima tamo po smenama, kao što sam i rekao. Kada se nešto desi ja obavezno tvitujem Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Морам да се прикључим дискусији у вези ове теме и страшно је то што се дешава нашем јадном народу на Косову и ја бих лично отишао доле да се борим ако треба да се поврати Косово , али сада ћу вам свима испричати шта ми је наш Србин одоздо испричао , човек који је пореклом са Косова иначе живи у Београду преко тридесет година и који је дао велики новац за изградњу цркве у његовом селу Стајковац . Дошао је данас са Косова и човек плаче неможе да се смири и каже да ће му све доле разрушити и дедину кућу стару преко сто година и цркву коју је сазидао сами наши Срби а не Албанци и куне се у дедин гроб да зна ко је убио , небитно младића од 22 године који се десио јуче -прекјуче незнам баш тачно јер ме боли више глава од тога и нисам баш све пратио , кажем да ми је жао шта се дешава на Косову са нашим народом , да ли је убијен момак од 22 годиме из КПС Албанац и да су лично Албанци платили нашима 1500 еура да тако нешто направе , ја немогу да верујем али човек који има близу 65 године то прича и ако он лаже онда и ја лажем . Шта онда рећи . Знам да ће ме сада сви напасти одавде са ЖРУ-а за изношење овакве приче али браћо моја Христова децо запитај мо се за нас саме и наш морал и етику . Нека нам је свима Бог на помоћи ! 1000000001010 klapklap :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :( :( ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Опет сте испамовали тему ! Па докле бре ! 1000000001010 Pa ne znam;on ima 24 opomene a samo ovde na ovoj temi treba da dodbije 10 banova. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Joj bre covece, daj molim te ajde potvrdi prvom pricu a nemoj ovako na trkaca da siris gluposti.Albanci platili nasima 1500 eura da se ubije Albanski momak a posle njegovi Albanci da dodju i nama satru i seme i pleme. E stvarno proveri prvom info pa onda bacaj rep. Muka mi je vise od ovakvih gluposti ajde bre zar ljudi nepate dovoljno dole. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 cinjenica je da su placenici zapalili kiosk, a ne bi me cudilo da su i ovo uradili. Sve u svemu i jedan i drugi dogadjaj odgovaraju samo Taciju i njegovim fasistima. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Добро Зеебееде враћена је тема на колосек, углавном се преноси оно шта се дешава на Космету и шта људи одоздо говоре. Нисам говорио лично ни теби ни њему него свеукупно свима. @јашадр Наш морал и етика су данас такве да ће сви поверовати у те речи. То да је неко платио Србима да убију Шиптара . Наш морал и етика су данас такви да ће таква прича наићи на највеће могуће прихватање чак и ако није истинита. Али мене лично не би чудило и да је истинита. Па видите главни херој Сарајева ових дана је Јово Дивјак - Србин убица Срба, без паре и динара, што не би дакле и неки Србин за паре убио једног Шиптара, можда чак и Србин са Космета. Но све то није још увек разлог за дефетизам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 cinjenica je da su placenici zapalili kiosk, a ne bi me cudilo da su i ovo uradili. Sve u svemu i jedan i drugi dogadjaj odgovaraju samo Taciju i njegovim fasistima. То је буквално могао да уради било ко. Проблем је у томе што нема истраге о томе и не зна се ко је . Али се зато много спекулише... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Морам да се прикључим дискусији у вези ове теме и страшно је то што се дешава нашем јадном народу на Косову и ја бих лично отишао доле да се борим ако треба да се поврати Косово , али сада ћу вам свима испричати шта ми је наш Србин одоздо испричао , човек који је пореклом са Косова иначе живи у Београду преко тридесет година и који је дао велики новац за изградњу цркве у његовом селу Стајковац . Дошао је данас са Косова и човек плаче неможе да се смири и каже да ће му све доле разрушити и дедину кућу стару преко сто година и цркву коју је сазидао сами наши Срби а не Албанци и куне се у дедин гроб да зна ко је убио , небитно младића од 22 године који се десио јуче -прекјуче незнам баш тачно јер ме боли више глава од тога и нисам баш све пратио , кажем да ми је жао шта се дешава на Косову са нашим народом , да ли је убијен момак од 22 годиме из КПС Албанац и да су лично Албанци платили нашима 1500 еура да тако нешто направе , ја немогу да верујем али човек који има близу 65 године то прича и ако он лаже онда и ја лажем . Шта онда рећи . Знам да ће ме сада сви напасти одавде са ЖРУ-а за изношење овакве приче али браћо моја Христова децо запитај мо се за нас саме и наш морал и етику . Нека нам је свима Бог на помоћи ! 1000000001010 klapklap :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :( :( Лаже матори...нема шансе да зна... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 cinjenica je da su placenici zapalili kiosk, a ne bi me cudilo da su i ovo uradili. Sve u svemu i jedan i drugi dogadjaj odgovaraju samo Taciju i njegovim fasistima. Ма лупаш глупане...лупаш колико си тежак... ако си ти плаћеник..сви морају да буду...држи се ти америчке Православне..и уживај... опомена због вређања саговорника. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 NA BARIKADI U RUDARU 500 SRBA, OSTAJU DO JUTRA RUDARE - Srbi u mestu Rudare kod Zvečana i dalje drže u blokadi putni pravac ka južnom delu Kosovske Mitrovice i tamo će ostati do jutra, izjavio je načelnik kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković. Nedeljković je rekao da se "blokade pojačavaju" i da sada na barikadama u Rudaru ima oko 50O ljudi. Kako je objasnio, kosovski Srbi odlučni su u nameri da tu ostanu zbog "nezvaničnih najava da bi Kfor mogao u jutarnjim časovima da pokuša da probije blokadu". Kfor je ranije danas dva puta obišao barikade u Rudaru na kojima je tada bilo oko 300 ljudi, uključujuci i čelnike opština sa severa i državnog sekretara Olivera Ivanovića. Komandant Kfora Erhard Biler juče je nakon višesatnih razgovora sa predstavnicima Vlade Srbije odlučio da odustane od uklanjanja barikada. Krizni štab četiri opstine severnog dela Kosova održao je danas sastanak na kome je upozoreno da zatvaranje prelaza Branjak i Jarinje može ozbiljno da ugrozi snabdevanje severa Pokrajine namirnicama i lekovima. Kfor je juče zatvorio ta dva prelaza na administratvnoj liniji sa Srbijom. Tenzije na severu počele su nakon odluke vlade Kosova da u ponedeljak na sever pošalje specijalne jedinice ROSU i prezume prelaze Brnjak i Jarinje. http://www.kurir-info.rs/vesti/na-barikadi-u-rudaru-500-srba-ostaju-do-jutra-107644.php Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 ljudi nema smisla da se svadjamo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука