Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Зашто Борис Тадић не преговара са хулиганима, већ само са легитимним убицама? http://srpskaplatforma.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1181%3A2011-07-28-19-04-07&catid=35%3A2011-01-18-21-47-55&Itemid=63〈=cir Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 pored molitve treba razraditi i Teslin stit Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Kada bi danas zaratili Indija i Velika Britanija, Indijci bi oduvali Britance kao ništa. Што се тиче било какве приче са тобом око војне анализе...ја сам завршио! Брате ценим те...али некада га лупиш ко ништа! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Најбољи српски извештач са Косова има само 16 година Стефан Живковић, дечак од 16 година из Звечана, тренутно је најпопуларнији српски извештач са Косова. Он из минута у минут објављује информације и фотографије на друштвеној мрежи Твитер Стефан је за само неколико дана на Твитеру заинтересовао око 2.500 чланова да читају његове вести, а прате га чак и српски министри. Стефан је почео да твитује када су се зачуле прве сирене за узбуну. Од тада је нон-стоп у покрету, када год добије неку информацију одлази на лице места да је провери. - Извештаје сам слао преко мобилног зато што сам видео да је велики број људи заинтересован. После сам схватио да сам ја једини извор информација са лица места - почиње Стефан причу за Пресс. Каже да у почетку није био свестан популарности његових твитова, као и да све ово не чини због новца, већ због људи који га прате, и саме истине. - Коментари су невероватни. У почетку стварно нисам био свестан свега овога. Касније сам схватио да то људима пуно значи. Има много коментара подршке. Свима захваљујем од срца! - каже дечак. Стефанов рад прати и министар за заштиту животне средине Оливер Дулић, који му је чак понудио и помоћ у виду бољег телефона са којег би радио. - Било је оних који су нудили новчану помоћ у облику кредита на мобилном телефону са којег сам твитовао, али одбио сам већину ствари. Све ово сам радио да бих људима који се интересују обезбедио свеже информације. Испало је непланирано, публицитет и све остало. Свакако ми је драго да сам обавио посао како треба - каже Стефан. Да је овај 16-годишњи дечак потпуно посвећен извештавању говори и то што не верује никоме док се сам не увери, па чак ни рођеном оцу. „Мислио сам да се ситуација смирила, али мој отац који је на лицу места ми је рекао да још није мирно. Ништа док сам не видим. Кад стигнем, твитујем", написао је пре два дана Стефан. Иако се понаша као професионалац, Стефан каже да нема намеру да се бави новинарством нити ово доживљава на тај начин. Тренутно је на трећој години гимназије у Косовској Митровици, а бави се графичким дизајном, фотографијом и слуша музику. - Није тешко када је око тебе друштво. Када је ситуација мирна, живимо, барем у Митровици и у Звечану слично као и наши вршњаци у Београду. Слобода кретања нам је ограничена, то је оно што нам недостаје. Мало места за излазак и провод... - каже Стефан. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/170095/Najbolji+srpski+izve%C5%A1ta%C4%8D+sa+Kosova+ima+samo+16+godina.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 22:40 ХИТНО!!! Мештани Звечана позиваjу да свако ко може дође на барикаду код места Рударе у близини Звечана,. Издаjничка влада Србиjе им jе окренула леђа. Мештани одлучили да седе на барикадама и не дозволе кфору да прође управо траjе обраћање предсдника општине Звечане. Добили су информациjе да ће кфор насилно да уклони барикаде. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 stefanzivkovic Stefan Živković NEZVANICNO: Moguce masovno uklanjanje barikada u Rudaru. Ocekuju se sirene, i svi se okupljaju dole Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Инфо са лица места: Два крста су однета. На Грачаници је скинут крст, а црква у Штрпцу је спаљена! Народ се окупља, сви су у приправности! Мада информацију ипак узимам са резервом, данас је пуно дезинформација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Vaso, haos je. Rat, puca se na sve strane!!! Branimo se, dokle pojma nemam dokle. A jedno je sigurno, Srbija nas je definitivno izdala!!! Rts prenosi da je ovde med i mleko. Vaso morate da sirite ovu istinu, da pokazete da ste uz nas, morate da se budite!!! Idite negde, okupite se! Mi ovamo do kraja se borimo! Кажу из З.Потока А Брат ми каже да су се скупили у Рударе..чули да долазе амери да руше барикаде! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Kosovo | četvrtak 28.07.2011 | 23:14 Barikade kod Zupča nisu uklonjene Izvor: Tanjug Zubin Potok -- Iako su američki vojnici iz sastava Kfora tražili od meštana Zupča da omoguće slobodu kretanja, barikade koje su Srbi postavili u ovom selu nisu uklonjene. Foto: Tanjug Foto: Tanjug Barikade se nalaze na magistralnom putu koji od Kosovske Mitrovice vodi prema prelazu Brnjak. Američki vojnici su ranije u toku dana uklonili jednu manju barikadu koja je bila postavljena na ovom istom putnom pravcu i od Srba koji su se zatekli tu zatražili da uklone barikade. “Ovo je nezakonito, put mora biti oslobođen" , rekao je američki vojnik Srbima u Zupču nakon obraćanja predstavnika Vlade Srbije meštanima koji su se nalazili na ovoj barikadi. Nakon zahteva američkog vojnika, ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima Beograda Borislav Stefanović apelovali su na građane da ne pružaju otpor ako kojim slučajem dodje do uklanjanja barikade. Srbi iz Ibarskog Kolašina i večeras su na ovoj barikadi i kako kažu uznemirava ih samo povremeno nadletanje helikoptera Kfora. Magistralni put Kosovska Mitrovica – Ribariće u mestu Zupče u opštini Zubin Potok blokiran je nakon što je Kfor juče svojim prevoznim sredstvima na Brnjak doveo kosovske carinike i pograničnu policiju. Do Ribarića se može doći jedino zaobilazno, putem koji vodi iz Zvečana. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=28&nav_category=640&nav_id=528501 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Било неке мање пуцњаве у З.Потоку...толико за сада ..чим добије неке инфо..јављам.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 http://facebookreporter.wordpress.com/2011/07/28/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%9B%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D1%99%D0%B5/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Slazem se sa tobom. Takodje me interesuje sta sprecava Srbe u ostatku Srbije da odrze (mirne) masovne demonstracije? ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Председници општинa Звечан и Косовска Митровица апелуjу за помоћ Председник општине Звечан Драгиша Миловић и председник општине Косовска Митровица Крстимир Пантић, као и мештани тих општина позвали су свакога ко jе у могућности да дође на барикаде код места Рударе у близини Звечана. Постоjи претња од насилног пробиjања барикада од стране кфора. Званични Београд им jе окренуо леђа тако да jе остало на њима да одбране своjа огњишта. Информативна служба СНП 1389 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Ne moze vojno da pomogne a ko je kriv za to, sto nisu opremili vojsku imali su vremena od 2000 godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Takodje me interesuje sta sprecava Srbe u ostatku Srbije da odrze (mirne) masovne demonstracije? Daciceva murija brate!! Vec ih je nekoliko pohapseno u BG-u, Valjevu, Zajecaru itd. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука