Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Ako mi je brat rođen krajem septembra 1970. godine, a služio je vojsku 1987-e, koliko je godina imao, a leba ti? Pitaj o. Nebojšu kako je to bilo sa "četnicima u kratkim pantalona", on se toga seća.. Žao mi je ako sam ti stao na nogu jer ne pripadam komuno-marksističkoj SFRJ-liniji za koju je zapad ovaploćeno zlo (nešto kao komuno-marksistička SFRJ-linija desno krilo) isto kao što je za one gore Srbija ovaploćeno zlo (komuno-marksistička SFRJ-linija levo krilo). Sa 17 godina je mogao da ode na regrutaciju a u vojsku nikako. Narocito ne 87. godine. Te price mozes nekome drugome da pricas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Žao mi je ako sam ti stao na nogu jer ne pripadam komuno-marksističkoj SFRJ-liniji za koju je zapad ovaploćeno zlo (nešto kao komuno-marksistička SFRJ-linija desno krilo) isto kao što je za one gore Srbija ovaploćeno zlo (komuno-marksistička SFRJ-linija levo krilo). Pa ne znam, oni koji ubijaju tvoj narod sta su? Ovaplocenje dobra? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат A za koji slucaj znas da je nekoga gonila Drzavna Bezbednost zbog grafita nekog benda? Ili pricas napamet. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Цитат Žao mi je ako sam ti stao na nogu jer ne pripadam komuno-marksističkoj SFRJ-liniji za koju je zapad ovaploćeno zlo (nešto kao komuno-marksistička SFRJ-linija desno krilo) isto kao što je za one gore Srbija ovaploćeno zlo (komuno-marksistička SFRJ-linija levo krilo). Pa ne znam, oni koji ubijaju tvoj narod sta su? Ovaplocenje dobra? А они који живе у земљама за које сматрају да су оваплоћено зло су шта? Оваплоћење лицемерја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат А они који живе у земљама за које сматрају да су оваплоћено зло су шта? Оваплоћење лицемерја? Jok, radimo za platu i vaspitavamo decu da budu Srbi, slobodni i hrabri, da se ne boje i ne plase i ne okrecu ledja neprijatelju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Цитат А они који живе у земљама за које сматрају да су оваплоћено зло су шта? Оваплоћење лицемерја? Jok, radimo za platu i vaspitavamo decu da budu Srbi, slobodni i hrabri, da se ne boje i ne plase i ne okrecu ledja neprijatelju. Радиш за плату у земљама за које сматраш да су оваплоћење зла? И ту не видиш никкав морални проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Samo totalitarne osbe to izjednacuju. Evo, Zee ti je klasican primer totalitarca. Oni su ti uvek isti. Ne menjaju se milenijumima. Kao da su na kalup pravljeni. Inkvizicija, jakobinci, komunisti...njima je to sve dobrodoslo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Цитат Цитат Žao mi je ako sam ti stao na nogu jer ne pripadam komuno-marksističkoj SFRJ-liniji za koju je zapad ovaploćeno zlo (nešto kao komuno-marksistička SFRJ-linija desno krilo) isto kao što je za one gore Srbija ovaploćeno zlo (komuno-marksistička SFRJ-linija levo krilo). Pa ne znam, oni koji ubijaju tvoj narod sta su? Ovaplocenje dobra? А они који живе у земљама за које сматрају да су оваплоћено зло су шта? Оваплоћење лицемерја? greengrin Radi covek za platu; tako su i ustase u Jasenovcu radili za platu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат greengrin Radi covek za platu; tako su i ustase u Jasenovcu radili za platu. A i ti cujem radis za platu? Nije valjda da si i ti k'o majstorovic? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Evo, Zee ti je klasican primer totalitarca. Oni su ti uvek isti. Ne menjaju se milenijumima. Kao da su na kalup pravljeni. Inkvizicija, jakobinci, komunisti...njima je to sve dobrodoslo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Obrisao sam svoju sopstvenu poruku....koji krelac... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Радиш за плату у земљама за које сматраш да су оваплоћење зла? И ту не видиш никкав морални проблем? Ne radim za drzavu. Mi demokrate smo uvek pravili razliku izmedju vlada sa jedne strane i obicnog sveta. Samo totalitarne osobe to izjednacuju i generalizuju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Цитат Радиш за плату у земљама за које сматраш да су оваплоћење зла? И ту не видиш никкав морални проблем? Ne radim za drzavu. Mi demokrate smo uvek pravili razliku izmedju vlada sa jedne strane i obicnog sveta. Samo totalitarne osobe to izjednacuju i generalizuju. А порез плаћаш појединцима или злочиначким државама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Цитат Цитат Цитат Радиш за плату у земљама за које сматраш да су оваплоћење зла? И ту не видиш никкав морални проблем? Ne radim za drzavu. Mi demokrate smo uvek pravili razliku izmedju vlada sa jedne strane i obicnog sveta. Samo totalitarne osobe to izjednacuju i generalizuju. А порез плаћаш појединцима или злочиначким државама? Ivice, ti si obrazovan momak, cemu ovakva pitanja? Pa to nisu ni komunisti propitivali gastarbajtere. Doduse, jugoslovenski nisu. A Causesku nije dozvoljavao rumunima da odu na zapad bas zbog toga sto ti pitas. Nemoj molim te da budes kao on. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ја теби не браним апсолутно ништа, друже Билбијо. Само те питам како решаваш моралну дилему да плаћаш порез земљама које су оваплоћење зла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука