Jump to content

10 Pitanja ateiste na koja svaki hrišćanin mora da odgovori?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 863
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

e, mrachnjak...mojne sad kokoshku i jaje da decidirano stavljash na mesto.

'vako....

Shta je moglo da dovede do raznih tragedija u svetu, ima li sluchajno mozhda ljudskog faktora koji dovede do uzasne patnje i dece izmedju ostalog????

Ljudi koji znaju kuda vodi tehnologija ciji razvitak vishe ne moze da se kontrolishe a ni posledice a ipak se ne odustaje??? Danas svet vode mocne psihopate i razni mrachnjaci (nema veze s tobom prim. aut) , kugla samo shto se nije raspala od nemorala, blata, mrzhnje i svega sto je COVEK prouzrokovao, mislish li da je zadatak Gospoda da trchi i spashava sve shto smo mi osudili na propast a sve dato od tog istog Gospoda??

On spasava DUSHE za koje je ocigledno da su zrtva nekih isto tako "ljudi",da nam nije Gospod DHL-om mozha dostavio sve ove bombe i chuda kojima se covek medjusobno unishtava? Zashto ne spasiti nevinu dushu i ne priushtiti joj da strada u nekom mnogo gorem zlu na zemlji??

Pokushaj tako da razmisljash, bar na momenat...

Подели на овим сајтовима

prvo treba da nauchish shta su tacke oslobadjanja, onda ih je lako prepoznati.

Kad se pricha o satanizmu, kao i o veri treba doci s prilichnim predznanjem da bi mogao da parirash onima koji ga imaju.

Nemash pojma ovako , bez osnove i potkove, s drskom ironijom u obracanju ljudima kojima bi najmanje trebalo da kazhesh "vi", delujesh groteskno..nazalost.... :(

Gde mogu da se informisem o tom terminu?

Ako treba, ponovicu- nisam satanista... meni su sve religije iste i ni u jednu ne verujem ;)

Иначе, добра је одлука да паузираш од ових тема. Нема смисла да више разговарамо. Провокације које упућујеш према људима који верују у Бога нису засноване на здравом дијалогу.

Moje reci postaju provokacije tek kad stignu do tebe... u medjuvremenu su kritike... i to zasn ovane kritike na koje umesto da dobijam odgovre konstanto dobijam prozivke... ali najsimpaticnije je da dok me prozivate nadenjujete mi epitete prozivaca i provokatora... stvarno simpaticno :D

Dal cu nekad negde da vidim tu "nadaleko cuvenu" hriscansku smirenost, pa da odma mogu bogu na istinu da odem... :D

Ne stvarno... na mene se ovde uglavnom rezi, napada, proziva, naziva, izaziva, bojim se da ako sretnem nekog od vas na ulici ima da krene da me prebije ko macku :D ... mislim, sto da ne... gledam vesti, bijete se  i za manje :D

Bold 1: Da, stvarno. Ljudi se ovde prepiru, svadjaju, dele u klanove, postoji i jedan pravoslavni svestenik koji ima recnik ko neko kocijas ... na sve strane samo svadja ... Ne kazem da su svi takvi, ali su samo jedna kap u moru ... Za razliku od nekih ateista, evo nisam video da je sqny uputio nekome ruznu rec (dobro jeste Stojadinovicu, ali to je opravdano  4chsmu1) ...

Bold 2: Nemojte da dirate mracnjaka ... Imacete posla sa mnom ...  :)  dada

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

knjiga je "Staklene oci Indije" citiran je Richard Kevendish, knjigu nisam skinula sa sajta ali sigurno je ima negde ili nje ili autora...

radilo se o momentima krvoprolica u satanistichkim sektama koji su kasapili zhrtve jer im je neverovatna kolichina oslobodjene energije u tom trenutku omogucavala lako postizanje okultistichkih izleta...

dada

Подели на овим сајтовима

Ljudi koji znaju kuda vodi tehnologija ciji razvitak vishe ne moze da se kontrolishe a ni posledice a ipak se ne odustaje??? Danas svet vode mocne psihopate i razni mrachnjaci (nema veze s tobom prim. aut) , kugla samo shto se nije raspala od nemorala, blata, mrzhnje i svega sto je COVEK prouzrokovao, mislish li da je zadatak Gospoda da trchi i spashava sve shto smo mi osudili na propast a sve dato od tog istog Gospoda??

On spasava DUSHE za koje je ocigledno da su zrtva nekih isto tako "ljudi",da nam nije Gospod DHL-om mozha dostavio sve ove bombe i chuda kojima se covek medjusobno unishtava? Zashto ne spasiti nevinu dushu i ne priushtiti joj da strada u nekom mnogo gorem zlu na zemlji??

Pokushaj tako da razmisljash, bar na momenat...

Evo razmisljam... i odmah mi na pamet padaju prirodne katastrofe... njih si nekako zaboravila. Vulkani i zemljotresi su ubijali mnogo pre nego sto je covek mogao svojom tehnlogijom da utice na njih (posto na to aludiras)

radilo se o momentima krvoprolica u satanistichkim sektama koji su kasapili zhrtve jer im je neverovatna kolichina oslobodjene energije u tom trenutku omogucavala lako postizanje okultistichkih izleta...

Gluposti... ne postoje takvi klipovi na mom sajtu... ne znam  kako si uspela da taj termin dovedes  u vezu sa mojim sajtom?

Ako bi mogla to da objasnis bio bih neizmerno zahvalan...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Imam utisak da se ovde šakom i kapom dele termini kao 'satanistički', 'sektaški', i sl. Ja nisam bio na njegovom sajtu, jer me materija ne zanima previše, ali nisam primetio iz opisa ljudi koji su gledali klipove tamo da postoji nešto što bi se de facto podvelo pod satanizam. Klipovi nesreća i (samo)ubistava sigurno ne potpadaju pod to...

S druge strane: Mračnjak, ovo

Ne stvarno... na mene se ovde uglavnom rezi, napada, proziva, naziva, izaziva, bojim se da ako sretnem nekog od vas na ulici ima da krene da me prebije ko macku 4chsmu1 ... mislim, sto da ne... gledam vesti, bijete se  i za manje svadja
ipak jeste provokacija.

dada :)

Подели на овим сајтовима

Imam utisak da se ovde šakom i kapom dele termini kao 'satanistički', 'sektaški', i sl. Ja nisam bio na njegovom sajtu, jer me materija ne zanima previše, ali nisam primetio iz opisa ljudi koji su gledali klipove tamo da postoji nešto što bi se de facto podvelo pod satanizam. Klipovi nesreća i (samo)ubistava sigurno ne potpadaju pod to...

Vidi! Ipak imamo ljude koji razmisaljaju na ovom forumu!  dada

Ne stvarno... na mene se ovde uglavnom rezi, napada, proziva, naziva, izaziva, bojim se da ako sretnem nekog od vas na ulici ima da krene da me prebije ko macku ;) ... mislim, sto da ne... gledam vesti, bijete se  i za manje :(
ipak jeste provokacija.

:) 4chsmu1

Naravno da je provokacija... nigde nisam rekao da ne provociram ... tu i tamo...  svadja

Ali da znas... da nema ljudi koji se pale, ne bi bilo ni provokatora... jing i jang, Hrist  i Satana, deda Žika i  deda Milan , Nikolic i stiropor...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

A inache je poznato zashto poneki vole strasno da gledaju krvoprolice, tada se oslobadja ogromna kolichina energije i to je najveca tajna praktichne magije (ovo nisam rekla ja, majke mi, nego Richard Kevendish:)

Pogotovo ako si vlasnik, urednik sajta kome je su udarne teme tachke oslobadjanja i tako dalje, daleko bilo....

--------------------------------------------------------------------------------

neki ljudi VOLE da gledaju krvoprolica bilo da su prirodne katastrofe, nesrece, kasapljenja, daznt meter jer u njima evidentno ima neshto PATOLOSHKO na putu izmedju zdrave osobe i sataniste koji to i rezhira. Svud su tu tacke oslobadjanja negativne energije. Ne znam koji su tvoji linkovi tamo i sta puscash, ali eto ti objashnjenje zasto je to popularno.

Eto kome podilazish  dada

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne stvarno... na mene se ovde uglavnom rezi, napada, proziva, naziva, izaziva, bojim se da ako sretnem nekog od vas na ulici ima da krene da me prebije ko macku 4chsmu1 ... mislim, sto da ne... gledam vesti, bijete se  i za manje svadja
ipak jeste provokacija.

dada :)

Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. Нисам ни говорио о самим клиповима. И на православним иконама имате моменте мучења светитеља. Онај који са подругљивошћу описује нечију смрт у најгорим мукама је нипта друго него сатаниста, опет по мом мишљењу. То говори да постављач клипова и његови коментатори немају љубави према човеку.

Сећам се да је неко поставио питање на форуму да ли би тако истопоставио клип и коментарисао смрт своје сестре, брата, оца или мајке, а одговор је био: не. Зашто? Мислим да је то суштина ствари и свих ових зачкољица. Питање је односа који имамо са личношћу коју волимо.

Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Зато не треба ничију несрећу исмејавати. Опет, то за атеисте какав је мрачњак не важи, како видимо.  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...