emilija Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Naravno da je provokacija... nigde nisam rekao da ne provociram ... tu i tamo... ----------------------------------------------------------------------------------- ma bicesh ti nasha maskota uskoro, kazhem ja.... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Prvo- ne razumem sto ne koristis quote tagove, ovako ti postovi izlgedaju nepregledno a u pitanju je osnovna forumska kultura... Drugo- Kojim jezikom treba da napisem a da ti razumes sledecu recenicu: Ja nisam satanista i moj sajt nije satanisticki sajt. Mala pomoc: http://translate.google.com/ Ja ne verujem u takve gluposti kao sto je postojanje satane... pravoslavci npr. veruju u postojanje satane... a ti meni nadevas nesto... dada пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 e, mrachnjak, laku noc dada i pre spavanja dobro pogledaj u sve ormane i pod krevete...za svaki sluchaj.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. OK sad znamo da ne znas sta je to satanizam... nista strasno, za sta ce ti to znanje u zivotu dada Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Aha... oće... Iskoristio bih priliku da citiram pesnika koji svojim stihovima najilustrativnije opisuje istinitost iza Ivanove recenice: "teoretski sve to lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi..." пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 e, mrachnjak, laku noc dada i pre spavanja dobro pogledaj u sve ormane i pod krevete...za svaki sluchaj.. To uvek uradim, da proverim dal su mi preklane kokoske i kozije glave na svojim mestima... tek onda mogu mirno da usnim... Laq notj пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 smej.gif 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif dada bleh 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif http://www.youtube.com/watch?v=e4e6BlzbyV0 4chsmu1 svadja :D :D 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. OK sad znamo da ne znas sta je to satanizam... nista strasno, za sta ce ti to znanje u zivotu Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Aha... oće... Iskoristio bih priliku da citiram pesnika koji svojim stihovima najilustrativnije opisuje istinitost iza Ivanove recenice: "teoretski sve to lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi..." dada "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. OK sad znamo da ne znas sta je to satanizam... nista strasno, za sta ce ti to znanje u zivotu dada Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Aha... oće... Iskoristio bih priliku da citiram pesnika koji svojim stihovima najilustrativnije opisuje istinitost iza Ivanove recenice: "teoretski sve to lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi..." Видиш, а ја се дивим стрпљењу оца Ивана, с обзиром на ниподаштавајући тон којим му се обраћаш. Но, изгледа да ти не умеш другачије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. OK sad znamo da ne znas sta je to satanizam... nista strasno, za sta ce ti to znanje u zivotu Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Aha... oće... Iskoristio bih priliku da citiram pesnika koji svojim stihovima najilustrativnije opisuje istinitost iza Ivanove recenice: "teoretski sve to lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi..." facenew22222222 Pa Hristos i nije rekao da ce imati mnogo ucenika - naprotiv! Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Видиш, а ја се дивим стрпљењу оца Ивана, с обзиром на ниподаштавајући тон којим му се обраћаш. Но, изгледа да ти не умеш другачије. Doduse, on se meni sa takvim uvazavanjem obraca da mi je prosto neprijatno... Pa ovo je strasno... ja se onda divim oboma... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Коментари дотичног мрачњака као и посетилаца су сатанистички, по мом мишљењу. OK sad znamo da ne znas sta je to satanizam... nista strasno, za sta ce ti to znanje u zivotu facenew22222222 Хришћани у Христу воле све људе јер су сви људи иконе Божије. Aha... oće... Iskoristio bih priliku da citiram pesnika koji svojim stihovima najilustrativnije opisuje istinitost iza Ivanove recenice: "teoretski sve to lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi..." Оно што пишемо је одраз наше личности, енергија која је у нама. Слова свакако нисмо ми, као што ни књига није писац, али јесте одраз пишчевог бића. Зато и мислим да су коментари и самим тим и писци сатанистички настројени, радујући се нечијој смрти и пропасти- што и чини сатана. Што се тиче другог дела питања- хришћанин који се угледа на Христа воли све људе. То што има оних који би да убијају "у име Божије" или шта већ- нису достојни Христа. Мало је оних који ће заиста поћи Христовим путем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Видиш, а ја се дивим стрпљењу оца Ивана, с обзиром на ниподаштавајући тон којим му се обраћаш. Но, изгледа да ти не умеш другачије. Doduse, on se meni sa takvim uvazavanjem obraca da mi je prosto neprijatno... Pa ovo je strasno... ja se onda divim oboma... Критикујем Твоје писање, рекох Тебе и не познајем. Ко си ти? Ја сам Иван Цветковић, свештеник. Ти? Наравно, иза овог ника "мрачњак" седи човек са својим ставовима, али одакле ја могу да знам да ли се ти шалиш или си озбиљан јер нсе стојиш иза писања са својим именом? Зато и критикујем Твоје писање, болестан сајт који мрачњак води, болесне коментаре итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Видиш, а ја се дивим стрпљењу оца Ивана, с обзиром на ниподаштавајући тон којим му се обраћаш. Но, изгледа да ти не умеш другачије. Doduse, on se meni sa takvim uvazavanjem obraca da mi je prosto neprijatno... Pa ovo je strasno... ja se onda divim oboma... Критикујем Твоје писање, рекох Тебе и не познајем. Ко си ти? Ја сам Иван Цветковић, свештеник. Ти? Наравно, иза овог ника "мрачњак" седи човек са својим ставовима, али одакле ја могу да знам да ли се ти шалиш или си озбиљан јер нсе стојиш иза писања са својим именом? Зато и критикујем Твоје писање, болестан сајт који мрачњак води, болесне коментаре итд... A cak i da je stavio svoje ime, otkud znate da je to njegovo pravo ime, i cak i da stavi svoje pravo ime, otkud znamo da misli to sto pise ...? Otkud ja znam da sada pod tim nalogom ne kuca Stojadinovic koji se pravi da je vernik? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Моје име лако можеш проверити, мада негде другде може неко да користи моје име и да куца поруке у моје име и ако то нисам ја. Овде је ствар другачија. Иначе, одлутасмо сасвим од теме. Не објаснисте ми шта је то личност по атеистичком схватању. Има ли одговора или не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Оче, схватам вашу жељу да некога усмјерите на прави пут (онај у који вјерујете), али дечко је већ одабрао свој. Није више битно ни ко је вјерник, а ко атеиста. Оно што привлачи пажњу јесте жеља да се вјера у нешто за што не постоји логично објашњење извргне руглу и подсмјеху и да се људи, који се воде том вјером, представе као глупи и примитивни. Ако се сва памет овог свијета налази у зеленој вијетнамци, пиви дволитри, клупи у парку и индексу са филозофског факултета, онда нека... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука