Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Sve to ima i slažem se ali ti nikako da do kraja shvatiš a to je da je ona u sastavu BiH.I to će i ostati.Ne znam da li poznaješ geografiju.Tamo piše da je glavni grad BiH Sarajevo...Spusti ze na zemlju drugar! Pisalo je nekada da je glavni grad Jugoslavije Beograd. Spusti se i ti na zemlju. I objasni mi cemu 2 vojske u "jednoj" drzavi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Muslimani se predali pod nož da bi igrali mučenike....Valja biti toliki cinik i takvo nešto napisati.. Опрости ми нисмо се разумјели. Муслимани су продали Муслимане да би ови преживјели могли изигравати мученике и страдалнике. Нигдје нисам рекао да тај несретни народ није страдао. Muslimanima Srebrenice zamjerim što su vjerovali da će ih zaštiti homoseksualci Holandije.Postojao je sporazum kojeg su Srbija i vojska srpske prekršili a međunarodan zajednica je sukrivac tome...Muslimani su pogrešili što su predali oružje jer 90 posto ubijenih u Srebrenici su oni koji su se vama živi predali a deset posto ubijenih su oni koji su krenuli da swe probijaju.Cifre se znaju ubijenih i njighovi skeleti se nalaze.Šume srebrenice kuda seu se ljudi probijali krije tajne koje vi znate a niste se udostojili ni grobnice pokazati.Zar to nije sramota.... Njihova imena se znaju i oni su u zatvoru ili nisu među živima. Шта оно би са Исметом Бајрамовићем, терористом с почетка рата... шеткао се по Сарајеву уз све почасти док није умро, ипак га стигао метак. Гдје оно укољица Насер, а даааааа он је ослобођен, није крив... bangin.Ti iz dobrovoljačke su suđeni a Ismet je bio kriminalac koji je dobio što je zaslužio a Naseru je suđeno nisu mu muslimani sudili nego sud u Hagu znate rezultat da se neponavljam.. Ubiti, negirati ubistvo, zatim premještati grobnice, tako da se u nekoliko grobnica skeletni ostaci jednog čovjeka nalaze ништа мање монструозно од одсјецања глава.. сјетимо се Кравице.... i još negirati ubistva i umanivati broj i lagati da smo to mi se žrtvovali ДАбоме како вас није срамота данегирате једну Кравицу, зашто константно умањујете број Сарајевских СРба с почетна рата. Niko nju ne negira samo što vi zaboravljate da je to bio napad gladnih iscrpljenih ljudi koji su je napali da bi našli nešto hrane da bi preživjeli... Sramota Vladane bar malo poštovanja prema tim žrtvama ako čojstva imaš! нигдје нисам рекао да не поштује страдалнике, већ не поштујем звјери које данас манипулишу цифама и на гробовима тих јадника се богате... гдје су милиони марака донираних од разноразних свјетских организација Сребреници??? о чојству би ти могла моја мајка, која ти је сународнике држала у стану када се пијане протуве и дезертери врате са ратишта па хоће да тренирају строгоћу над немоћнима, а брата јој убили ови што ти кажеш мултикултурални у Добровољачкој улици! Da, muslimana je bilo i ima ih koji su naša sramota koji su dio sredstava sebi opokrali to stoji i oni su zam mene saučesnici u zločinu koji se kontinuirano0 nad muslimanima Srebrenice čini... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Sve to ima i slažem se ali ti nikako da do kraja shvatiš a to je da je ona u sastavu BiH.I to će i ostati.Ne znam da li poznaješ geografiju.Tamo piše da je glavni grad BiH Sarajevo...Spusti ze na zemlju drugar! Pisalo je nekada da je glavni grad Jugoslavije Beograd. Spusti se i ti na zemlju. I objasni mi cemu 2 vojske u "jednoj" drzavi? Auuu Željko, pa ti zaista u nerealnom svijetu živiš BiH ima jednu vojsku... Ja se pitam da slučajno ne postiš pa ti se malo pomiješalo od gladi... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Allah, Allah, taj isti Orić je bio u Hagu, suđeno mu je imali ste priliku da to dokažete tamo koliko ste uspjeli vidi se, a isti sud je sudio i presudio vašima i zna se kako. Da budem jasan žao mi je svake žrtve i za svaku žrtvu treba egzekutor odgovarati.Ali vi gledate trun u očima drugih a smeće ispred svojik kuća nikako da očistite! Posto vidim da priznajes medjunarodni sud i njegove presude priznaces i onu koja kaze da Srbija nije napala Bosnu i da Srpski predsednik Slobodan Milosevic i vlada nemaju nista sa gradjanskim ratom u bosni. I da je u Bosni bio gradjanski rat a da nije bilo agresije na Bosnu.I nadam se da vas ima vise koji priznajete taj sud. I da cete prestati da lazno optuzujete Srbiju za rat u bivsoj Jugi, i u Bosni a i u ostalim republikama. Jer je sve to lazna optuzba. Ajd odgovori, ne izbegavaj.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Обрати пажњу: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Allah, Allah, taj isti Orić je bio u Hagu, suđeno mu je imali ste priliku da to dokažete tamo koliko ste uspjeli vidi se, a isti sud je sudio i presudio vašima i zna se kako. Da budem jasan žao mi je svake žrtve i za svaku žrtvu treba egzekutor odgovarati.Ali vi gledate trun u očima drugih a smeće ispred svojik kuća nikako da očistite! Posto vidim da priznajes medjunarodni sud i njegove presude priznaces i onu koja kaze da Srbija nije napala Bosnu i da Srpski predsednik Slobodan Milosevic i vlada nemaju nista sa gradjanskim ratom u bosni. I da je u Bosni bio gradjanski rat a da nije bilo agresije na Bosnu.I nadam se da vas ima vise koji priznajete taj sud. I da cete prestati da lazno optuzujete Srbiju za rat u bivsoj Jugi, i u Bosni a i u ostalim republikama. Jer je sve to lazna optuzba. Ajd odgovori, ne izbegavaj.... Sama Srbija je priznala da je bila u međunarodnom sukobu sa BiH, prilikom slanja zahtjeva za ekstradiciju dr.Ejuba Ganica iz Velike Britanije u Srbiju.Eh sada ako je to sama priznala nemojte mene kriviti ako ja isto kažem kao i Srbija....Tako da sada taj govor poricati biva pravo zbunjujuće.. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 UUUUUU brate ala vi bosanci toliko volite Republiku Srpsku.... Nisam znao brate da se njoj zaklinjete. Svaka cast Bosanac. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Обрати пажњу: Na šta ste se vi do sada zaklinjali i poricali.Čiji vi pasoš nosite? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Sama Srbija je priznala da je bila u međunarodnom sukobu sa BiH, prilikom slanja zahtjeva za ekstradiciju dr.Ejuba Ganica iz Velike Britanije u Srbiju.Eh sada ako je to sama priznala nemojte mene kriviti ako ja isto kažem kao i Srbija....Tako da sada taj govor poricati biva pravo zbunjujuće.. Medjunarodni sud cije presude vi priznajete je rekao svoje. E sada ako ti ne priznajes taj sud u ovom slucaju zasto bi mi priznavali u slucaju generala pobednicke srpske vojske Mladica? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2011 стварно ми се не да разглабати стобом.. помињеш неке хомосексулаце, па гдје вам је био ратни комадант, господар живота и смрти, што побјеше херој Армије kriminalac и да те питам јесам ли ја "Босанац" или Србин из Босне? Niko nju ne negira samo što vi zaboravljate da je to bio napad gladnih iscrpljenih ljudi koji su je napali da bi našli nešto hrane da bi preživjeli... гладних људи жељних крви, укољица насера орића,где тад била међународа заједница.. немој да обмањујеш људе овде. хране су оно нашли киле и киле људског меса! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 "БАЊА ЛУКО ШТА ТИ ТРЕБА ВИШЕ ПОЛА БОСНЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ" I U TEBI NI ČOVJEKA NEMA VIŠE, BANJA LUKO ZLO TI SE PIŠE... Ovo je druga strofa stiha kojeg si zaboravio napisati... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 "БАЊА ЛУКО ШТА ТИ ТРЕБА ВИШЕ ПОЛА БОСНЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ" I U TEBI NI ČOVJEKA NEMA VIŠE, BANJA LUKO ZLO TI SE PIŠE... Ovo je druga strofa stiha kojeg si zaboravio napisati... Ovo je odgovor na tvoju retoriku, i vidiš da ovako neide... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Sama Srbija je priznala da je bila u međunarodnom sukobu sa BiH, prilikom slanja zahtjeva za ekstradiciju dr.Ejuba Ganica iz Velike Britanije u Srbiju.Eh sada ako je to sama priznala nemojte mene kriviti ako ja isto kažem kao i Srbija....Tako da sada taj govor poricati biva pravo zbunjujuće.. Medjunarodni sud cije presude vi priznajete je rekao svoje. E sada ako ti ne priznajes taj sud u ovom slucaju zasto bi mi priznavali u slucaju generala pobednicke srpske vojske Mladica? Ja priznajem sud koji je presudom rekao da Bosna ima pravo na žalbu ali čovječe srbija je sama priznala to i to u službenim aktima.. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2011 "БАЊА ЛУКО ШТА ТИ ТРЕБА ВИШЕ ПОЛА БОСНЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ" I U TEBI NI ČOVJEKA NEMA VIŠE, BANJA LUKO ZLO TI SE PIŠE... Ovo je druga strofa stiha kojeg si zaboravio napisati... Ovo je odgovor na tvoju retoriku, i vidiš da ovako neide... kriminalac bangin видим све нам црње и црње, заиста си патетичан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 стварно ми се не да разглабати стобом.. помињеш неке хомосексулаце, па гдје вам је био ратни комадант, господар живота и смрти, што побјеше херој Армије kriminalac и да те питам јесам ли ја "Босанац" или Србин из Босне? Niko nju ne negira samo što vi zaboravljate da je to bio napad gladnih iscrpljenih ljudi koji su je napali da bi našli nešto hrane da bi preživjeli... гладних људи жељних крви, укољица насера орића,где тад била међународа заједница.. немој да обмањујеш људе овде. хране су оно нашли киле и киле људског меса! Očigledno da ovdje ima svako svoju istinu, tj neko laž prikriva i nastoji je prikazati istinom.Bolje bi bilo da ja i ti o sportu...Navijao sam za partizan... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука