Владан Написано Август 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2011 kriminalac ја за Борац, био у Сарајеву једва главу изнјели.. ал боље о спорту bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 "БАЊА ЛУКО ШТА ТИ ТРЕБА ВИШЕ ПОЛА БОСНЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ" I U TEBI NI ČOVJEKA NEMA VIŠE, BANJA LUKO ZLO TI SE PIŠE... Ovo je druga strofa stiha kojeg si zaboravio napisati... Ovo je odgovor na tvoju retoriku, i vidiš da ovako neide... kriminalac bangin видим све нам црње и црње, заиста си патетичан A ti si romantičan.Ubi nas tvoja romantika... 0110_hahaha .molitva. .molitva. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 kriminalac bangin ја за Борац, био у Сарајеву једва главу изнјели.. ал боље о спорту 0110_hahaha I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Bio sam kod partizanovog stadiona prije pra godina ljepota.Drago mi je što je bolji od zvijezde I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 kriminalac ја за Борац, био у Сарајеву једва главу изнјели.. ал боље о спорту bangin Neidem ninakakve utakmice iz sigurnosnih razloga!!!! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2011 но добро, пустимо сад то, вратимо се на тему... на који начин се бира име за одређени вјерски објекат у Муслимана и шта постају ти људи у Исламу? По Бања Луци има доста џамија које носе има по беговима или агама које су их направили дакле били су ктитори тих здања. али нема ни једна да се зове "Џамија Ферхат Бег" и томе слично? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Po graditelju poput Karađoz-begove džamije u Mostaru, ili po imenu nekog oko koga se narod složi poput ove koju ste pomenuli. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Po graditelju poput Karađoz-begove džamije u Mostaru, ili po imenu nekog oko koga se narod složi poput ove koju ste pomenuli. Знаш ли можда још неку џамију која је добила име по некоме око кога се народ сложио, како Ти пишеш? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Allah, Allah, taj isti Orić je bio u Hagu, suđeno mu je imali ste priliku da to dokažete tamo koliko ste uspjeli vidi se, a isti sud je sudio i presudio vašima i zna se kako. Da budem jasan žao mi je svake žrtve i za svaku žrtvu treba egzekutor odgovarati.Ali vi gledate trun u očima drugih a smeće ispred svojik kuća nikako da očistite! ХРИСТОС ВАСКРСЕ ИЗ МРТВИХ! Nedo 11 godina živi kao nestala osoba V. BLAGOJEVIĆ | 10. avgust 2011. 20:29 | Komentara: 0 Gotovo neverovatna sudbina Nede Ignjića koji je punih jedanaest godina vođen kao nestala osoba. Nemog zatvorenika u Sarajevu „podvodili“ kao roba i besplatnu radnu snagu. BROD - Pedesetogodišnji Nedo Ignjić iz Donjih Vrela, kod Broda, proveo je po sarajevskim logorima punih 11 godina. Oslobođen je 15. aprila 2003. godine http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:341085-Nedo-11-godina-zivi-kao-nestala-osoba Само један пример...како су Срби у Сарајеву прошли! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Masta cini svasta!!!! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Masta cini svasta!!!! ја сам из Сарајева...мухамеданац...и знам добро да нисам ништа сањао..на жалост! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 "босанац" како се зовеш..и где живиш? Ако није проблем и презиме..да речеш? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Po graditelju poput Karađoz-begove džamije u Mostaru, ili po imenu nekog oko koga se narod složi poput ove koju ste pomenuli. Знаш ли можда још неку џамију која је добила име по некоме око кога се народ сложио, како Ти пишеш? Recimo Džamija Mehmeda Alagića u fajtovcima.džamija šehidija u više mjesta itd... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Po graditelju poput Karađoz-begove džamije u Mostaru, ili po imenu nekog oko koga se narod složi poput ove koju ste pomenuli. нисмо се разумјели, ствар је у томе да ли је она Џамија "Карађоз бег" или је "Карађоз бегова"? има разлике, зар не? ово прво алудира да је Џамија посвећена том и том, у његову част и сјећање а ово друго говори да је задужбина одређеног ктитора. Конкретно Алију смрт је спасла Хага и сам "суд" објавио је да је спрема процес, Аљо је умро и ништа није доказано, законски је невин, рецимо сада да се упокоји генерал Младић против којег се води судски процес, умире невин, законски ништа није доказано и онда срби направе музеј ООрата у Бања Луци и назову га "Генерал РАтко Младић" или пак Црква оснује Православну Гимназију и исто тако је назове. Да ли би и ту важила она твоја "невин док се не докаже супротно"??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Masta cini svasta!!!! ја сам из Сарајева...мухамеданац...и знам добро да нисам ништа сањао..на жалост! Gubiš kontrolu, brate, ja sam musliman ako hoćeš da me po vjeri nazoveš onda napiši muslimane a ne muhamedanac.Znaš ovo je zaista sajt koji se može pohvaliti otvorenošću i slobodom izražavanja što je rijetkost.Zato nemojmo kvariti reputaciju sajta!!! A to što si iz Sarajeva onda bi trebao znati za Sonju, i mnoge druge objekte u kojima su muslimani proživljavali razna iskušenja... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука