Jump to content

Отворена џамија посвећена Алији Изетбеговићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Postoje tu razlike koje je teško uočiti ljudima koji ne žele da ih vide a to je:Alija nije umro u šumi i u bjekstvu , umro je u bolnici i ukopan je sa svim počastima.Alija nije iza sebe ostavio Srebrenicu i mnoga druga stratišta.alija rahmetli je se borio za multikulturalnost dok su je nečiji idoli ukopavali pod zemlju.Historija će dati sud o svima njima a dragi Bog i nagradu svakome...

Оставио је Братунац и околна Сребреничка села где су поклани Срби...

Оставио је 6000 Сарајевских Срба који су побијени по разним логорима у Сарајеву..

Оставио је етнички чисто Сарајево где нема Србина ни за лека...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 72
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Орић наградио Мехмедовића за одрубљену главу Србина

Datum: 09.08.2011 22:00

Autor: Кристина Ћирковић

БРAТУНAЦ - Ратни командант Сребренице Насер Орић и Кемал Мехмедовић из Пала код Поточара одговорни су за свирепи злочин, који су муслиманске снаге починиле 8. августа 1992. године над мојом мајком Савком и браћом Aнђелком и Драганом, а један Бошњак који сада живи у Живиницама потврдио ми је да је Мехмедовић Aнђелку одсјекао главу и да су је, након што је од Орића добио награду од десет марака и џак брашна, шутирали по сребреничком игралишту.

Пустош у Ђерманима

У засеоку Ђермани још нема Срба, јер није обновљена ниједна од тридесетак порушених кућа.

- Осим Млађеновића овдје су живјеле породице Ђурића, Стјепановића, Јовановића, Тришића... Пут до села је пропао и тешко је допремити грађевински материјал, али нећемо дозволити да се угасе наша вјековна огњишта - истакао је Михаило који је, као и његов трећи брат Перо, избјегао трагедију.

http://www.glassrpske.com/vijest/5/krozrs/61783/cir/Oric-nagradio-Mehmedovica-za-odrubljenu-glavu-Srbina.html

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Postoje tu razlike koje je teško uočiti ljudima koji ne žele da ih vide a to je:Alija nije umro u šumi i u bjekstvu , umro je u bolnici i ukopan je sa svim počastima.Alija nije iza sebe ostavio Srebrenicu i mnoga druga stratišta.alija rahmetli je se borio za multikulturalnost dok su je nečiji idoli ukopavali pod zemlju.Historija će dati sud o svima njima a dragi Bog i nagradu svakome...

Ни Ратко није умро у шуми и бјеству нити је уопште умро. истина је да Аљо није оставио Сребреницу иза себе али боље да не спомињемо Сарајевои његове логоре. Сребреницу  су сами пустили да се деси да могу изигравати великомученике, нешто слично попут Маркала, само овај пут извршитељи су стварно били Срби. Пази ја не негирам да се у Сребреници десио страшан злочин нити да за њега треба да се одговара. Није му на част то што је дозволио али цифре од неких 9/10/15 хиљада су смијешне. А да мало извршимо попис? nasznak9877777777777777777

Кажеш покопан са свим почастима, јесте, истом је и бомба бачена на мезар и то можеш мислити не од ћетника већ мултикултуралног босанског муслимана.

Алија да се борио за то што ти причаш не би био код Шепе у затвору, не би писао ИСЛАМСКЕ декларације итс...

Поздрав из Љуте Крајине 0102_laugh

Da nije umro to nam je jasno on je prodat od strane onih koji su ga podstakli da učini ono što je učinio.Gospodine Vladane bar malo poštovanja prema žrtvama imaj...Muslimani se predali pod nož da bi igrali mučenike....Valja biti toliki cinik i takvo nešto napisati...Da, u sarajevu je bilo ljudi koji su znali učiniti zločin nad srbima.Njihova imena se znaju i oni su u zatvoru ili nisu među živima.Ali srbe sarajeva su poubijali oni koji su Sarajevo držali u opsadi.Što god da napišem, pored ovoga što ste vi napisali nema smisla...Ubiti, negirati ubistvo, zatim premještati grobnice, tako da se u nekoliko grobnica skeletni ostaci jednog čovjeka nalaze, i još negirati ubistva i umanivati broj i lagati da smo to mi se žrtvovali je samo nastavak zlih namjera prema nama muslimanima od strane onih koji nam dobro ne žele...Sramota Vladane bar malo poštovanja prema tim žrtvama ako čojstva imaš!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Орић наградио Мехмедовића за одрубљену главу Србина

Datum: 09.08.2011 22:00

Autor: Кристина Ћирковић

БРAТУНAЦ - Ратни командант Сребренице Насер Орић и Кемал Мехмедовић из Пала код Поточара одговорни су за свирепи злочин, који су муслиманске снаге починиле 8. августа 1992. године над мојом мајком Савком и браћом Aнђелком и Драганом, а један Бошњак који сада живи у Живиницама потврдио ми је да је Мехмедовић Aнђелку одсјекао главу и да су је, након што је од Орића добио награду од десет марака и џак брашна, шутирали по сребреничком игралишту.

Пустош у Ђерманима

У засеоку Ђермани још нема Срба, јер није обновљена ниједна од тридесетак порушених кућа.

- Осим Млађеновића овдје су живјеле породице Ђурића, Стјепановића, Јовановића, Тришића... Пут до села је пропао и тешко је допремити грађевински материјал, али нећемо дозволити да се угасе наша вјековна огњишта - истакао је Михаило који је, као и његов трећи брат Перо, избјегао трагедију.

http://www.glassrpske.com/vijest/5/krozrs/61783/cir/Oric-nagradio-Mehmedovica-za-odrubljenu-glavu-Srbina.html

Allah, Allah, taj isti Orić je bio u Hagu, suđeno mu je imali ste priliku da to dokažete tamo koliko ste uspjeli vidi se, a isti sud je sudio i presudio vašima i zna se kako.

Da budem jasan žao mi je svake žrtve i za svaku žrtvu treba egzekutor odgovarati.Ali vi gledate trun u očima drugih a smeće ispred svojik kuća nikako da očistite!

Подели на овим сајтовима

Ali je  ostavio iza sebe Republiku Srpsku, lepu i slobodnu, a bivsu BiH je smanjio za 49%, taman kolika je Republika Srpska.

Željko, mi možemo klicati ovako ili onako i navijati za ove ili one... Ipak čudim se činjenici da nevidiš da je rs sastavni dio Bih i svidjelo se to vama ili ne to i ostaje.Imate problema sa realnošću!

Подели на овим сајтовима

Allah, Allah, taj isti Orić je bio u Hagu, suđeno mu je imali ste priliku da to dokažete tamo koliko ste uspjeli vidi se, a isti sud je sudio i presudio vašima i zna se kako.

Da budem jasan žao mi je svake žrtve i za svaku žrtvu treba egzekutor odgovarati.Ali vi gledate trun u očima drugih a smeće ispred svojik kuća nikako da očistite!

Posto vidim da priznajes medjunarodni sud i njegove presude priznaces i onu koja kaze da Srbija nije napala Bosnu i da Srpski predsednik Slobodan Milosevic  i vlada nemaju nista sa gradjanskim ratom u bosni. I da je u Bosni bio gradjanski rat a da nije bilo agresije na Bosnu.I nadam se da vas ima vise koji priznajete taj sud. I da cete prestati da lazno optuzujete Srbiju za rat u bivsoj Jugi, i u Bosni a i u ostalim republikama. Jer je sve to lazna optuzba.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Мислим да је боље да се не петљамо у политику јер не само да се нећемо сложити, него ће бити тешких речи.

Hvalim te Bože, ja i Zvonko se složismo u nečemu!!! nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Posto vidim da priznajes medjunarodni sud i njegove presude priznaces i onu koja kaze da Srbija nije napala Bosnu i da Srpski predsednik Slobodan Milosevic  i vlada nemaju nista sa gradjanskim ratom u bosni. I da je u Bosni bio gradjanski rat a da nije bilo agresije na Bosnu.I nadam se da vas ima vise koji priznajete taj sud. I da cete prestati da lazno optuzujete Srbiju za rat u bivsoj Jugi, i u Bosni a i u ostalim republikama. Jer je sve to lazna optuzba.

Sama Srbija je priznala da je bila u međunarodnom sukobu sa BiH, prilikom slanja zahtjeva za ekstradiciju dr.Ejuba Ganica iz Velike Britanije u Srbiju.Eh sada ako je to sama priznala nemojte mene kriviti ako ja isto kažem kao i Srbija....Tako da sada taj govor poricati biva pravo zbunjujuće..

Подели на овим сајтовима

Хвала Богу. Слажемо се ми више него што мислиш, само што ја волим да разговарам отворено па неки то погрешно разумеју.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Željko, mi možemo klicati ovako ili onako i navijati za ove ili one... Ipak čudim se činjenici da nevidiš da je rs sastavni dio Bih i svidjelo se to vama ili ne to i ostaje.Imate problema sa realnošću!

Prijatelju moj, realnost na terenu je nesto sto morate prihvatiti. Republika Srpska ima vladu, predsednika, vojsku, policiju i sve ostale atribute drzave i danasnjih 49 % nekadasnje BiH nece nikada biti jedna drzava sa Federacijom BiH. Svidjalo se to vama ili ne. Treba prihvatiti realnost na terenu prijatelju. Dzaba nasznak9877777777777777777 za jedne ili druge, u pravu si.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Хвала Богу. Слажемо се ми више него што мислиш, само што ја волим да разговарам отворено па неки то погрешно разумеју.

Drago mi je ako je tako! 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Prijatelju moj, realnost na terenu je nesto sto morate prihvatiti. Republika Srpska ima vladu, predsednika, vojsku, policiju i sve ostale atribute drzave i danasnjih 49 % nekadasnje BiH nece nikada biti jedna drzava sa Federacijom BiH. Svidjalo se to vama ili ne. Treba prihvatiti realnost na terenu prijatelju. Dzaba nasznak9877777777777777777 za jedne ili druge, u pravu si.

Sve to ima i slažem se ali ti nikako da do kraja shvatiš a to je da je ona u sastavu BiH.I to će i ostati.Ne znam da li poznaješ geografiju.Tamo piše da je glavni grad BiH Sarajevo...Spusti ze na zemlju drugar!

Подели на овим сајтовима

Muslimani se predali pod nož da bi igrali mučenike....Valja biti toliki cinik i takvo nešto napisati..

Опрости ми нисмо се разумјели. Муслимани су продали Муслимане да би ови преживјели могли изигравати мученике и страдалнике. Нигдје нисам рекао да тај несретни народ није страдао.

Njihova imena se znaju i oni su u zatvoru ili nisu među živima.

Шта оно би са Исметом Бајрамовићем, терористом с почетка рата... шеткао се по Сарајеву уз све почасти док није умро, ипак га стигао метак. Гдје оно укољица Насер, а даааааа он је ослобођен, није крив... nasznak9877777777777777777

Ubiti, negirati ubistvo, zatim premještati grobnice, tako da se u nekoliko grobnica skeletni ostaci jednog čovjeka nalaze

ништа мање монструозно од одсјецања глава.. сјетимо се Кравице....

i još negirati ubistva i umanivati broj i lagati da smo to mi se žrtvovali

ДАбоме како вас није срамота да негирате једну Кравицу, зашто константно умањујете број Сарајевских СРба с почетна рата.

Sramota Vladane bar malo poštovanja prema tim žrtvama ako čojstva imaš!

нигдје нисам рекао да не поштује страдалнике, већ не поштујем звјери које данас манипулишу цифама и  на гробовима тих јадника се богате... гдје су милиони марака донираних од разноразних свјетских организација Сребреници??? о чојству би ти могла моја мајка, која ти је сународнике држала у стану када се пијане протуве и дезертери врате са ратишта  па хоће да тренирају строгоћу над немоћнима, а брата јој убили ови што ти кажеш мултикултурални у Добровољачкој улици!

Подели на овим сајтовима

Prijatelju moj, realnost na terenu je nesto sto morate prihvatiti. Republika Srpska ima vladu, predsednika, vojsku, policiju i sve ostale atribute drzave i danasnjih 49 % nekadasnje BiH nece nikada biti jedna drzava sa Federacijom BiH. Svidjalo se to vama ili ne. Treba prihvatiti realnost na terenu prijatelju. Dzaba 0102_laugh za jedne ili druge, u pravu si.

Sve to ima i slažem se ali ti nikako da do kraja shvatiš a to je da je ona u sastavu BiH.I to će i ostati.Ne znam da li poznaješ geografiju.Tamo piše da je glavni grad BiH Sarajevo...Spusti ze na zemlju drugar!

јест јест, ајде дожи у Бл па то реци на Тргу Крајине, онако у папирима тако пише...

име једна пјесма код нас а каже

"БАЊА ЛУКО ШТА ТИ ТРЕБА ВИШЕ ПОЛА БОСНЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ"

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...