Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Формално није севдалинка... Али, и те како има све премисе тог музичког израза... Покојни Саша Зуровац... Караконџула and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Паја је глумац који не познаје границе када су овакве и онакве улоге у питању. Не знам како му стоје улоге Словенца, Хрвата (иако га има у неколико хрватских остварења, нпр. "Рани снијег у Минхену"), Црногорца, али се зато "убио" за ове улоге "севдалија" из Босне, јужне Србије, Македоније! Кустурица је направио неколико заиста сјајних фимова, касније ми се некако "опустио" са овим "Заветима" и сл. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Покојни Саша Зуровац... Нисам имао појма да је покојни, знао сам да је био у некој "установи", али заиста нисам био обавјештен о његовој смрти. Иако знам брдо "безначајних" чињеница. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Покојни Саша Зуровац... Један од многих сарајвских легенди... А имао их је тај убијени град многе... Нпр. Гари Гаринча, па он-Зуровац, па и сам Немања док је био Емир.. Био је легенда тог града... Караконџула and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Па не треба заборавири Давора Дујмовића... Ходао је Васом Мискина, од "Вјечне Ватре" до Себиља и расипао свој таленат, који си могао буквално "ухватити" јбте! Какав је то дечак био! Бог да га прости! Н И Н Е and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Да, да. Познати су ми сви ти "ликови" /Дујмовића Куста нађе на "Маркалама", а Гари је Младеновића учио "првим акордима" и једна сарајевска група је названа по њему/, не знам их лично, наравно, али су ми познати кроз причу. И данас Сарајево "живи од старе славе", само да се зна /ту сам, па видим/. Ни упола то није онакав град какав је био некад. Како ти кажеш - "убијени", а ја више волим рећи "покојни", дође му на исто. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 12 minutes ago, Милан Ракић рече Зуровац А студентима Богословског факултета који су у последњих неколико година курсеве слушали на тој високошколској установи Београдског Универзитета, свакако није могло да промакне (ко је "снимао"), да у факултетској скриптарници ради г. Зуровац, по причи, свршени "философ" са Сарајевског Универзитета, а по лику негде, наличан Саши... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Чунга Лунга and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 8 minutes ago, Караконџула рече Да, да. Познати су ми сви ти "ликови" /Дујмовића Куста нађе на "Маркалама", а Гари је Младеновића учио "првим акордима" и једна сарајевска група је названа по њему/, не знам их лично, наравно, али су ми познати кроз причу. И данас Сарајево "живи од старе славе", само да се зна /ту сам, па видим/. Ни упола то није онакав град какав је био некад. Како ти кажеш - "убијени", а ја више волим рећи "покојни", дође му на исто. Јебаји га... Био сам тамо прошле године... На размеђи негдашње Васе Мискина и Милоша Обилића приметио сам једну "линију"... Јебо линију, ако нема ко у линиј да стоји! Јебеш пос`о ако моји класићи мухамеданци кажу да Сарај`во-"то више није то"... То није онај град.. Јебеш град у којем нашег Владу попа, када је крен`о кучи ка Добрињи заболи зуб... И сврати код зубара.. Првог на којег га је реклама упутила,, Тамо на Пофаличима... Негде где нам је била црква-ротонда.. Код "пијаног Перише" И каже "цанарц" Влади Ступару, док је обај заваљен у столици чекао интервенцију, а зубар видео му колар око врата и-препзнао; каже зубар: "Устај попе, нећу да се прљам, да прљам руке-ти једеш крметину"... Караконџула and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече Да Рапсо... И то је емоција севдаха... Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече Да Рапсо... И то је емоција севдаха... Можда није у рангу Амире Медуњанин / а и глупо је упоређивати/ али има нешто Ханка Палдум у боји гласа што моју емоцију погађа . Караконџула and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 42 minutes ago, Милан Ракић рече A tek ova minijatura.. Master Klas!!! kako je Mira ovde lepa... Иначе, за оне који не знају, насловна тема ове сцене је "прича" о два хероја Морића... Мехмедаги и Ибрахимаги... Оппеваним у чувеној севдалинки у Сафетовој изведби... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Ко се једном напио воде са Радобоље (није свакако морао скочити са Старог Моста), тај је "постао" Мостарац... Још једна неуобичајена, ал` по свим стандардима севдалинка... Караконџула and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Караконџула and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука