ристМико Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Наиђе ми тако понекад да се питам шта би радио када би знао дан који би ми последњи у овом животу. Па ми дође једно у глави па друго и стално нешто ново, пошто сада немам времена да кажем шта би радио тај задњи дан пре него се што одем ''Богу на истину'' напишите ви ако сте нешто размишљали о томе, а ја ћу чим будем могао да вам се прикључим. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 o da jesam, provela bih ceo dan sa onima koje volim, sa svojim sinom, napravili bismo . smejali se i šalili, uživali..voleli se :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Postila bih tri dana kao Apostol Pavle... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Ја би се спремио да легнем у кревет ако би тог тренутка био у кући, и рекао би онима који би се затекли ту са мном да купе у црвки свећу и да је упале јер ми ваља да идем Богу на истину. Могу да замислим само како би ме гледали ...и на крају би им рекао да зову попа умало то да заборави , тешко мени, јер хоћу мало да се поразговарам са њим. И тако би се исповедио и причестио. И после би опет позвао натраг све који су у кући и рекао би им , одох ја на пут, остајте ми здраво. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 ispunila bih taj dan sitnim radostima... i provela ga sa onima koje najvise volim... dada i pripremila jednog Dostojevskog za poneti https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ba.gif srcee srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 o da jesam, provela bih ceo dan sa onima koje volim, sa svojim sinom, napravili bismo . smejali se i šalili, uživali..voleli se :smiley: to zapravo i jeste predivan dan https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ba.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 I ja bih se radovala kad bih sigurno znala da cu u raj. Prije neki dan sam videla osobu na samrti i znala je da ce se uskoro prestaviti, vjerujte da nije bas izgledala tako srecna i ako je bila vjernica a i familija je bila oko nje, izgledalo je da je sve zaboravila pri sebi.... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 I ja bih se radovala kad bih sigurno znala da cu u raj. Prije neki dan sam videla osobu na samrti i znala je da ce se uskoro prestaviti, vjerujte da nije bas izgledala tako srecna i ako je bila vjernica a i familija je bila oko nje, izgledalo je da je sve zaboravila pri sebi.... a ko se ne bi radovao kad bi to znao... :smiley: pa to je cilj Hriscanskog zivota...zbog toga i zivimo e sad,strah od Boga i treba da postoji,naravno.. a opet mi ne znamo ko je kakav niti je to na nama... Sve je u Njegovim rukama,i On zna.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 pa to i mislim, cak i najveci podviznici nisu bili sigurni u sebe a kamoli gresna ja, ne bi mi naum padalo da se veselim sa nekim i ako znam da se rastajem sa njima... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 okadi ti i mene malo, valja se 0104_cheesy Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 okadi ti i mene malo, valja se 0104_cheesy ???? ?? ???? ???...?? ???? ????? ????? ??? Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Postila bih, pricestila se, ispovedila i ceo celcati dan molila Boga za oprostaj grehova... 1305_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 pa trudio bih se da proziv podviznicki koliko je to moguce...barem mislim da bi to tako trebalo da bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука