Jump to content

Судњи дан!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наиђе ми тако понекад да се питам шта би радио када би знао дан који би ми

последњи у овом животу. Па ми дође једно у глави па друго и стално нешто ново, пошто

сада немам времена да кажем шта би радио тај задњи дан пре него се што одем ''Богу на истину''

напишите ви ако сте нешто размишљали о томе, а ја ћу чим будем могао да вам се прикључим.

:drugarstvo:

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

o da jesam, provela bih ceo dan sa onima koje volim, sa svojim sinom, napravili bismo :cmizdrenje:. smejali se i šalili, uživali..voleli se :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ја би се спремио да легнем у кревет ако би тог тренутка био у кући, и рекао би онима

који би се затекли ту са мном да купе у црвки свећу и да је упале јер ми ваља да идем Богу

на истину. Могу да замислим само како би ме гледали ...и на крају би им рекао да зову попа  1324_womens

умало то да заборави , тешко мени, јер хоћу мало да се поразговарам са њим. И тако би се исповедио

и причестио. И после би опет позвао натраг све који су у кући и рекао би им , одох ја на пут, остајте ми

здраво. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif

Подели на овим сајтовима

I ja bih se radovala kad bih sigurno znala da cu u raj. Prije neki dan sam videla osobu na samrti i znala je da ce se uskoro prestaviti, vjerujte da nije bas izgledala tako srecna i ako je bila vjernica a i familija je bila oko nje, izgledalo je da je sve zaboravila pri sebi....

Или, Или, лама савахтани !

Подели на овим сајтовима

I ja bih se radovala kad bih sigurno znala da cu u raj. Prije neki dan sam videla osobu na samrti i znala je da ce se uskoro prestaviti, vjerujte da nije bas izgledala tako srecna i ako je bila vjernica a i familija je bila oko nje, izgledalo je da je sve zaboravila pri sebi....

a ko se ne bi radovao kad bi to znao...  :smiley:

pa to je cilj Hriscanskog zivota...zbog toga i zivimo

e sad,strah od Boga i treba da postoji,naravno..

a opet mi ne znamo ko je kakav niti je to na nama...

Sve je u Njegovim rukama,i On zna..

Подели на овим сајтовима

okadi ti i mene malo, valja se  0104_cheesy

???? ?? ???? ???...?? ???? ????? ????? ???  1324_womens

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...