Mиљан Танић Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 Kakve mi sve gluposti i narodne običaje u Crkvi imamo, ovo nije ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 Ljudi, bre pa ovo je stara dobro poznata ateisticka parodija na organizovane religije! Ne postoji zaista grupa ljudi koji veruju u leteceg spageti monstruma facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 :291291291: :291291291: :291291291: oja pokojna baka kada bi vidjela da se ljudi glupiraju bi samo rekla : hm nemaju kad" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Moja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Kakve mi sve gluposti i narodne običaje u Crkvi imamo, ovo nije ništa. потпис, не капирам како се нико није сетио плотне и ''жига'' :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Spooky Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 He he - vidim neki ozbiljno ovo shvataju! bleh Inače - osnovana je religija zbog pokušaja da se kreacionizam uvede kao rapvnopravan evoluciji u Kanzasu, SAD. Registrovanjem kao religijska grupa i učenjem da je svijet stvorilo leteće špageti čudovište pokušaju izrugati kreacionizam i ukazati koliko je to u stvari jedna na religiji zasnovana pseudonauka... Kasnije se pokret malo proširio - pa sada često kritikuju religiju uopšteno - ne samo kreacionizam - mada im i dalje priča o nastanku svijeta voljom špageti čudovišta ostaje središte parodije womens Inače - ukoliko bi me kojim slučajem na popisu gnjavili da mora neka religija pod religiju, a ne može ateista - pored toga što bih se bunio - vjerovatno bih upisao Pastafarijinizam Imate više detalja na vikipediji - http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster Inače - ne mogu previše da vas krivim jer niste prepoznali parodiju - kada neke religiozne grupe imaju i mnogo smješnije priče - npr. sajetologija... I hrišćanstvo po meni ima poprilično smješnih tvrdnji - ali ga treba posmatrati sa strane da bi se to shvatilo... P.S. Ima i fotografija na mondu - http://www.mondo.rs/s211723/Info/Svet/S_cediljkom_za_makarone_na_slici_u_vozackoj.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Ej, mogli bi i mi neku novu veru u Srbiji brale da napravimo. Nesto sto ima veze sa cvarcima, slaninom? Slaninari na primer? greengrin Takva religija je najpopularnija u Novom Sadu i okolini ... "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FBSVhRkJ7v8&feature=related Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Ej, mogli bi i mi neku novu veru u Srbiji brale da napravimo. Nesto sto ima veze sa cvarcima, slaninom? Slaninari na primer? Takva religija je najpopularnija u Novom Sadu i okolini ... dada Šta, ne mora to biti loše, naročito kad imaju ovake "misionarke". greengrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Ja se moram natjerat i konačno vam postavit taj takozvani "obred" pečenja šljivovice, zaista se to ovdje na Moravi i u Slovačkoj može nazvati pravim obredom, postoje tačno odredjene tradicionalne pjesme i njihov tačan "željezni" nepromjenljivi redoslijed, znači skoro možemo to nazvati folklornom, narodnom "liturgijom". Dakle te narodne pjesme koje se pri tom pjevaju, samo da ih čujete kakve su i o čemu su, OMG! To je nešto nevidjeno, prvo se pjeva dugi himan Hristu i Bogorodici, Prisnodjevi Mariji, dakle Djevici Mariji, potom svetitelijima i patronima, a naposljed idu i ostale pjesme, to još u životu niste čuli. Na You Tube je samo mlaki odvar svega toga što postoji, nažalost. Tako ću se tim izgleda morati pozabavit ja lično. Kad čujete te pjesme što ih ja imam i koliko su slične srpskim, tematski, tekstom a i muzikom, a nije ih teško ni razumjeti, spašće vam čeljust od čuda kako su dobre! Prvo ih moram prenijeti s kaseta mana digital pa napostovat na You Tube, većina ih postoji samo kao analogni zapis, na kasetama, a ja ih čuvam već 20 godina. No, mnoge te kasete su ustvari desetke godina starije, ja sam ih kupio najmanje 10 godina po objavljivanju a na njima je izvorna moravska folklorna muzika i stotine godine starija. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Ovdje moravski mladenci uče tog žutog švedskog, skandinavskog, holandskog ili švabskog šta je to šljivovica algabacaju Tož slivovica hoši! DDItYuzUuSg 4chsmu1 Ožravají sa! Next, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlaja Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Inače - ne mogu previše da vas krivim jer niste prepoznali parodiju Svi su shvatili parodiju, bez brige (i likovanja stadaradim), nego hoće ljudi da se malo šegače, a zašto i ne bi? whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 orkestar slivovica promo small Y6C_bsHdm68 hahaha, odlični su! a low res version of a quick promo video i threw together for a hopefully upcoming gig.... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Inače - ne mogu previše da vas krivim jer niste prepoznali parodiju Svi su shvatili parodiju, bez brige haha.. not! stadaradim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Orkestar Silvovica - hahaha, eve gi Vranje! stadaradim 6doIDEJLIhY Orkestar Silvovica & Luciterra, at Vancouver "In the House Festival", 2009 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука