Evgenik Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Не заносите се људи. Већина ужаса на нашим просторима настала је и "примила се" захваљујући грандоманском миту о сопственој величини и важности. Ми смо и Америци и Европи и Русији просто небитни играчи што је историја потврдила. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 ЕУ у се спрема за рат за ресурсе...као и Русија и США.... Jos deceniju da sacekaju pa nece biti potrebe da ratuju, slace im kinezi pirinac. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Не заносите се људи. Већина ужаса на нашим просторима настала је и "примила се" захваљујући грандоманском миту о сопственој величини и важности. Ми смо и Америци и Европи и Русији просто небитни играчи што је историја потврдила. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Не заносите се људи. Већина ужаса на нашим просторима настала је и "примила се" захваљујући грандоманском миту о сопственој величини и важности. Ми смо и Америци и Европи и Русији просто небитни играчи што је историја потврдила. bleh zaigraj kako ti se svidi u toj igri ako se im nesvidja onda postanes bitan hehheehhe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Jos deceniju da sacekaju pa nece biti potrebe da ratuju, slace im kinezi pirinac. Није ни у Кини златно...једу сами себе... Кинези морају у експанзију ...иначе су за десетину година у опадању... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Не заносите се људи. Већина ужаса на нашим просторима настала је и "примила се" захваљујући грандоманском миту о сопственој величини и важности. Ми смо и Америци и Европи и Русији просто небитни играчи што је историја потврдила. Нисам баш сигуран...јер у супротном неби било 464646467489390303'2'2+'334049858585 ратова на овим просторима.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 21, 2011 Пријави Подели Написано Јул 21, 2011 http://www.cafe.ba/vijesti/46542_Kosor-Logicno-bi-bilo-zatraziti-izrucenje-Hadzica-Hrvatskoj.html----interesantne vijesti ,kadija kadi i kadija sudi ------ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Poljaci napravili Hrvatskoj klip dobrodošlice u EU. Kad budete primljeni vi napraviće takav klip i Srbiji: Dobrodošli - Greetings for Croatia from Poland / Polacy witają Chorwację Pozdrowienia od Polaków i polskiej prezydencji dla Chorwacji w dniu podpisania traktatu akcesyjnego UE. A video message from the Polish Presidency to Croatia on the day of the Signing Ceremony of the Accession Treaty. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 ЕУ у се спрема за рат за ресурсе...као и Русија и США.... Au jebote vi militantni nacionalisti samo ratove sanjate i vidite. стога... Србија треба хитно да сконта дал ће са Русима или ЕУ...јел ако останемо сами...мислим да ће мо имати велики проблем и добити фавеле у сваком већем граду пуне арапа и африканаца... I onda na osnovu tvog sanjanja rata mi treba ( u srbiji ) da donosimo odluke koje tebe (koji nisi u srbiji) nice da dotaknu. Kapiram ja sto ti sanjas tolke ratove jer si svestan da je to jedini nacin da se povrati kosovo i eventualno pripoji RS, Srbiji. пара има још мало...идуће године се очекују девалвације... Devalvaciju cega/? Molim te objasni mi na osnovu cega ocekujes devalvaciju i cega tacno ocekujes devalvaciju? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Нисам баш сигуран...јер у супротном неби било 464646467489390303'2'2+'334049858585 ратова на овим просторима.. Hahah, bio je jedan rat, i to gradjanski. Na koji niko nije mogo da te nagovori, mogo je samo da "podpomogne" ne bi li uhvatio neki interes i neku korist iz tog rata. Sto se i desavalo. Beograd je muzo sve zemlje ex-Yu kao sto je muzo Srbiju i kao sto je muze danas. Prosto obozavam tvoju kafansku politiku. Podsetis me na lepe dane kad sedim seoskom kafancetu i slusham ljude koji ne znaju da se potpisu kako razvijaju opasne geopoliticke teorije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука