Mudrov Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 http://www.mondo.rs/s211310/Info/Hronika_i_Drustvo/Iguman_celicne_pesnice_i_tankih_zivaca.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Хаха,о Макарије iron fist... 1340_womens Ћале је наиван,ко француска собарица,то су ови Венијаменови талибани,који ту причу о католицизму,дверима и сл,понављају ко папагаји,већ годинама... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јул 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Moja supruga poznaje familiju coveka koji svedoci,i kaze da nisu neozbiljni da bi pravili cirkus oko ovoga, a da nije doziveo to sto je doziveo. o.Makarija ne znam licno, jer sam par puta bio sa eskurzijom u tom manastiru ali nisam imao dodira sa njim. Ako ga neko zna,neka napise da li je covek spreman i na takvo dokazivanje cinjenica. Da li su to Venijaminovi talibani, ili mozda talibani mati Jelene, ili oca Georgija, ja ne znam, a cak i da su talibani, i ako ga pitaju gde su dveri, da li treba da ih nokautiramo? Ovde je stalno imputirano ''artemijevcima'' da podgrevaju atmosferu, pa me interesuje kako se sada ovo komentarise. Ne stizem sve da citam, ali vidim da mnogo toga imam da odgovorim pa se cujemo sledecih dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 valjda će ubuduće paziti šta priča, da ne bude opet 319.gif 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Pa ljudi smo, svakome se moze desiti da pogresi.... Covek je mozda rekao to sto je rekao u afektu i eto... Ali nije strasno, nema masnicu na licu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Хаха,о Макарије iron fist... 4chsmu1 Ћале је наиван,ко француска собарица,то су ови Венијаменови талибани,који ту причу о католицизму,дверима и сл,понављају ко папагаји,већ годинама... потпис. 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Мудров, због константног вређања људи и постављања тема са насловима који су забрањени на форуму, Администрација изриче бан на месец дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Хаха,о Макарије iron fist... 0110_hahaha Ћале је наиван,ко француска собарица,то су ови Венијаменови талибани,који ту причу о католицизму,дверима и сл,понављају ко папагаји,већ годинама... Баш то. Замисли да ти неко дође у кућу који те пљује на сва уста и још ти се смеје у лице. Маниастири су монашке куће, то је њихов дом. Наравно, артемити и новинари који траже сензације од овога има да праве бизнис. Сада ће испасти како они "мученички страдају" а заправо су обични провокатори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Отац Макарије је наш велики пријатељ.Ми смо са Славе отишли раније тако да нисмо били ту када се ово десило а и не желимо сад да га зовемо,непријатна је ситуација. Отац Макарије је један диван човек.Знамо се још када је био младић у свету,никада у свом животу није био агресиван. Бог зна зашто је ово урадио,сигурна сам у то да га је овај човек констатно прозивао и провоцирао по Овчарским манастирима са осталом "праведном"братијом. Рећи да је скинуо Двери човеку који се мучи да обнови манастир,а Двери нема јер је Иконостас у раду још увек,нема ни Икона још,јер треба да му раде монаси са Свете Горе Иконе за иконостас. Да служи католички службу и ко зна шта још...ужас,и сад ће да поставе оца Макарија у најгорем могућем светлу,зато што они то и хоће,а "дивни и праведни"оци из Овчара,имају на својој души много насиља и агресије које су непосредно проузроковали,сами никад не учествујући већ перући руке пред Владиком као Понтије Пилат. Знајући оца Макарија,он је сад у великој тузи и агонији због овога јер је изузетно добар човек и једноставно је био изазван. Свети Јован Крститељ нека прости ово дело и нека не узме за зло никоме у овој немилој ситуацији,поготово свом верном слуги,оцу Макарију,који му подиже и обнављава манастир. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Хвала пуно протинице за ову информацију. Због тога је mudrov и банован са форума, а ове приче нека наставе код артемићана, они једва чекају. Поздрави о. Макарија и кажи му да има људи који су уз њега. Одмах је мени било јасно да је ова прича мутна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 ја ни не верујем овом да га је отац ударио, пошто није ни надувен нити плав. да га је упола мањи човек ударио, па не би нестало за један дан. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука