Jump to content

Провоцирање Игумана Макарија и објављивање лажи по медијима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Хаха,о Макарије iron fist... 1340_womens

Ћале је наиван,ко француска собарица,то су ови Венијаменови талибани,који ту причу о католицизму,дверима и сл,понављају ко папагаји,већ годинама...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Moja supruga poznaje familiju coveka koji svedoci,i kaze da nisu neozbiljni da bi pravili cirkus oko ovoga, a da nije doziveo to sto je doziveo.

o.Makarija ne znam licno, jer sam par puta bio sa eskurzijom u tom manastiru ali nisam imao dodira sa njim. Ako ga neko zna,neka napise da li je covek spreman i na takvo dokazivanje cinjenica.

Da li su to Venijaminovi talibani, ili mozda talibani mati Jelene, ili oca Georgija, ja ne znam, a cak i da su talibani, i ako ga pitaju gde su dveri, da li treba da ih nokautiramo?

Ovde je stalno imputirano ''artemijevcima'' da podgrevaju atmosferu, pa me interesuje kako se sada ovo komentarise. Ne stizem sve da citam, ali vidim da mnogo toga imam da odgovorim pa se cujemo sledecih dana.

Подели на овим сајтовима

Хаха,о Макарије iron fist... 4chsmu1

Ћале је наиван,ко француска собарица,то су ови Венијаменови талибани,који ту причу о католицизму,дверима и сл,понављају ко папагаји,већ годинама...

потпис.  319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мудров, због константног вређања људи и постављања тема са насловима који су забрањени на форуму, Администрација изриче бан на месец дана.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хаха,о Макарије iron fist... 0110_hahaha

Баш то. Замисли да ти неко дође у кућу који те пљује на сва уста и још ти се смеје у лице. Маниастири су монашке куће, то је њихов дом. Наравно, артемити и новинари који траже сензације од овога има да праве бизнис. Сада ће испасти како они "мученички страдају" а заправо су обични провокатори.

Подели на овим сајтовима

Отац Макарије је наш велики пријатељ.Ми смо са Славе отишли раније тако да нисмо били ту када се ово десило а и не желимо сад да га зовемо,непријатна је ситуација.

Отац Макарије је један диван човек.Знамо се још када је био младић у свету,никада у свом животу није био агресиван.

Бог зна зашто је ово урадио,сигурна сам у то да га је овај човек констатно прозивао и провоцирао по Овчарским манастирима са осталом "праведном"братијом.

Рећи да је скинуо Двери човеку који се мучи да обнови манастир,а Двери нема јер је Иконостас у раду још увек,нема ни Икона још,јер треба да му раде монаси са Свете Горе Иконе за иконостас.

Да служи католички службу и ко зна шта још...ужас,и сад ће да поставе оца Макарија у најгорем могућем светлу,зато што они то и хоће,а "дивни и праведни"оци из Овчара,имају на својој души много насиља и агресије које су непосредно проузроковали,сами никад не учествујући већ перући руке пред Владиком као Понтије Пилат.

Знајући оца Макарија,он је сад у великој тузи и агонији због овога јер је изузетно добар човек и једноставно је био изазван.

Свети Јован Крститељ нека прости ово дело и нека не узме за зло никоме у овој немилој ситуацији,поготово свом верном слуги,оцу Макарију,који му подиже и обнављава манастир.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала пуно протинице за ову информацију. Због тога је mudrov и банован са форума, а ове приче нека наставе код артемићана, они једва чекају.

Поздрави о. Макарија и кажи му да има људи који су уз њега. Одмах је мени било јасно да је ова прича мутна.

Подели на овим сајтовима

ја ни не верујем овом да га је отац ударио, пошто није ни надувен нити плав.

да га је упола мањи човек ударио, па не би нестало за један дан.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...