w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Мука ми је од сиклних роштиљијада,кобасијада,мудијада.... http://www.ballcup.com/pocetna.html Знам да свако има право да бира да ли ће или не да иде негде али све ово ми је симптоматично...наш народ се од свега највише плаши да буде гладан...мој покојни деда је умео да каже...не знаш ти шта значи да нема хлеба...ок,не знам али што је много,много је...Као прво,сваке године брдо људи кука током 7 дана роштиљијаде..за оне који не знају,пауза траје од 4 ујутру до 6 пола 7...музика бије,пије се и једе...култ меса цвета...Чини се да потреба коју наш народ има да се заједнички сабере успева свуда осим на литургији-код скупштине,у куповини,на гробљу,на пијаци,кад штрајкује.....не волим генерализације али случај је заиста такав...Да ли се заиста плашимо да будемо гладни или је нешто друго у питању....да ли људи желе да побегну од обавеза и забораве проблеме бар на кратко па да се онда врате истим у још горем стању....Нисам од оних који пропагирају вегетаријанство или се боре за права животиња али ми смета овакво понашање...... Пре пар година су на роштиљијади рекламирали лика који има 320 кила....тзв. Ала из Уба....кад му један мој друг рече да би требало да смрша,он му одговори...зар после толико улагања у свој стомак ти мене тераш да га смањим.... Елем,волео бих да чујем шта братија каже о овоме.... 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Eлем, само кад видим оволико хране, ту огромну количину меса, силни народ и широм отворене очи, одмах ми се не једе ништа! Окупљање ради преједања-бар се мени чини тако. Боже опрости ако осуђујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Хммм... Не знам колико то има везе са страхом од глади, али да је ужасно - јесте. То му више дође онај трио: чревоугодије, чревобесије и гортанобесије. Схватам ја то, што би рекао Мирољуб Лабус: "Ја волим прасетину. Више од било чега на свету." Али ипак - и за појас задени. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ko umereno jede kuci jesce i na toj proslavi ili malo vise.A meni je ova rostoljijada ok narocito sto je u Leskovcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 da pojasnimo... чревоугодије/неумерност у јелу и пићу чревобесије/незасита жеља за неумереним прождирањем гортанобесије/(разуданост грла), тј. помамна жеља за слатком храном и специјалитетима Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Не разумијем ја такве *јаде гдје се масовно роштиља, али вјерујем да је то до мене... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Jedino sto je uzasno je taj covek od 320 kg.Ovo ostalo je ok samo da nije u toku posta.Ima u Vojvodini kobasicijada u Turiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ja zaista ne vidim nista gresno u samoj rostiljijadi,rostiljijada kao rostiljijada nista posebno.E sad ova neumernost u jelu to je do nas samih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Mислим да би мене одавде на колицима изнели 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ja zaista ne vidim nista gresno u samoj rostiljijadi,rostiljijada kao rostiljijada nista posebno.E sad ova neumernost u jelu to je do nas samih.?? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???...?? ??????? ?? ???????.????? ?? ?????, ????? ????? ?? ???? ?? ?????? ????????? :smiley:, ??? ??????? ?? ????? ???? ?????? ??????, ??? ??? ???? ? ?????, ? ???? ??? ?? ???, ??? ?? ?????????, ?? ????? ? ????????? ?????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 M????? ?? ?? ???? ?????? ?? ???????? ?????? 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahahaNista mi ne govori, ja sam u jednom periodu imao 130 kg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ja zaista ne vidim nista gresno u samoj rostiljijadi,rostiljijada kao rostiljijada nista posebno.E sad ova neumernost u jelu to je do nas samih.?? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???...?? ??????? ?? ???????.????? ?? ?????, ????? ????? ?? ???? ?? ?????? ????????? :smiley:, ??? ??????? ?? ????? ???? ?????? ??????, ??? ??? ???? ? ?????, ? ???? ??? ?? ???, ??? ?? ?????????, ?? ????? ? ????????? ?????? I onda se setam i ja pa se sretnemo ..... 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ja zaista ne vidim nista gresno u samoj rostiljijadi,rostiljijada kao rostiljijada nista posebno.E sad ova neumernost u jelu to je do nas samih.?? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???...?? ??????? ?? ???????.????? ?? ?????, ????? ????? ?? ???? ?? ?????? ????????? :smiley:, ??? ??????? ?? ????? ???? ?????? ??????, ??? ??? ???? ? ?????, ? ???? ??? ?? ???, ??? ?? ?????????, ?? ????? ? ????????? ?????? I onda se setam i ja pa se sretnemo ..... 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha? ???? ?? ?????: ??????, ????? ??? ??????. ????? ?? ???????? ??? ?????!? ?? ?????: ????, ?????, ????? ?? ?? ????! ?? ???????? ??? ????? ????! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 M????? ?? ?? ???? ?????? ?? ???????? ?????? 0110_hahaha 0110_hahaha Nista mi ne govori, ja sam u jednom periodu imao 130 kg ??? ?????? ???? ?? ???? ?????? ???? ???? ??? ????????????? ?? ?? ?? ?????????? ? ?? ?? ?????? ????? ???? ????????? ?????????? ? ??????? ???????? ???????. ?????? ???????? ??? ?? ???? ??? ? ??. 0102_laugh 0205_whistling Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 taman posla da je grešno po difoltu...ništa nije ni dobro ni loše,loša je zloupotreba...sv.Grigorije Palama.......govorim o celom tom tripu,uveče sva okolna sela pohrle da -izedu po jednu pljeskavicu-gostuju zvezde granda,prodaje se roba sa vašara....radi se o tome da je leskovac SAMO po tome poznat..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука