Sir Oliver Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Trebaju mi neki linkovi ka muzici, tekstovima, mogu i eseji i druge korisne stvari... Preporuke su takođe dobro došle. Ja se setio samo Isaije Srbina? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Trebaju mi neki linkovi ka muzici, tekstovima, mogu i eseji i druge korisne stvari... Preporuke su takođe dobro došle. Ja se setio samo Isaije Srbina? ...и кир Стефан Србин,а обојцу је препевао Павле Аксентијевић... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Препоручујем ти да нађеш радове Димитрија Стефановића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јул 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Samo linkovi dolaze u obzir "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Samo linkovi dolaze u obzir Да буду из средњовековне Србије, претпостављам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јул 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Nekome treba nešto, a ja ne mogu do Beograda samo zbog toga, ovo ionako može da se razmeni preko neta ako neko nešto ima, pa ako imate prosledite. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Старо српско појање Средњевековна музика Српска црквена музика О МЕТОДОЛОГИЈИ ПРОУЧАВАЊА СРПСКОГ ЦРКВЕНОГ ПОЈАЊА У КОНТЕКСТУ ВОКАЛНЕ МУЗИКЕ БАЛКАНА Црквена музика и богослужење Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Ја сам у средњој музичкој имала историју музике кроз епохе али једно сам запамтила а то је да је тај период толико сиромашан са изворима да је то страшно. Једино је Роксанда Пејовић успела нешто мало да уради на ту тему и то је то. ово су неки линкови ка озбиљним радовима али без посете Београду и са те твоје позиције не надај се много. Интернет је ипак на неки начин за то сиромашан. Пошаљи ми мејл на моје пп па ако ти још нешто нађем да могу да ти пошаљем. Имам још неке опције да претражим а то тражи време ... зато чујемо се ... http://www.rastko.rs/isk/isk_08.html www.svetosavlje.org/pojanje.tmp/doc/txt4.doc http://www.mo-vrebac-pavlovac.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=153:grupa-autora-istorija-srpske-kulture&catid=42:feljtoni-eseji-polemike&Itemid=60 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука