Jump to content

Pobesneli prestolonaslednik

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не разумем зашто га уопште доводе на те јавне скупове? Ко је уопште заинтересован да га слуша?

то није јасно ником...мислим и да се он сам збунио

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Још се сећам кад смо у средњој побегли са часа историје (који нам је предавала жешћа и изузетно строга комуњара, мада је поштујем) да идемо на митинг ДОС-а и када је овај извалио: ”Зивела Чачачни и вас Вела Илич!”

Подели на овим сајтовима

Postoji nešto što se zove psihologija mase, i kao komandir, čiji su vojnici išli na obezbeđenje utakmica najpre su učili mene pa ja moje vojnike.

Masa može da se otrgne kontroli i onda postaje rulja i to je osnovna razlika između disciplinovane jedinice ili organizovanog skupa.

Ovde na snimku još nije rulja, tvrdim da je provociranje mase od strane princa nastavljeno, došlo bi do toga da se pojedinci otrgnu kontroli i da sve preraste u rulju koju je nemoguće kontrolisati.

Ne treba osuđivati ni njega niti taj nesretni narod. Reagovali su po osećanjima. Narod ponižen izjavama o hapšenju generala a princ njihovim protestom.

Očigledno je samo da on ne shvata ili preozbiljno shvata svoj položaj prestolonaslednika.

Подели на овим сајтовима

Aleksandar Karađorđević ne može biti prestolonaslednik

Da bi imao to zvanje, Srbija bi morala biti kraljevina.

Tako da kada o ovome čoveku pričate, pričajte kao o Aleksandru Karađorđeviću, pretendentu na prestol Srbije, ako Srbija ikada više bude bila kraljevina a ne kao o prestolonasledniku.

Тачно.

Подели на овим сајтовима

MOgu da se kladim da su ti isti fasisti ( oni koji su tada bili rodjeni) klicali onog komunistickom tiraninu na istoim mestu 1989. I da niko od njih nije video pusku kada se Kosovo branilo 1999. Bas kao i ovde na forumu, ti su najgrlatiji i najbezobrazniji.

0442_feel

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Марвом сам назвао оне који су се драли ко суманути и звиждали.

На оном Светом месту се тако понашати је у најмању руку безобразлук.

Човек је изашао да држи говор а најосновнија култура је да су га требали пажљиво саслушати.

Али где су могли учити културу, од комуниста сигурно нису па се тако и понашају.

Марва је најблажи облик који сам употребио.

Један мој колега електричар који мало више користи неке непристојне речи је једном рекао за такве:

ОД Г . . . А СЕ ПИТА НЕ ПРАВИ!!!

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ЖАО МИ ЈЕ ПОНЕКАД ШТО САМ СРБИН А ОПЕТ КАД СЕ СЕТИМ КАЈМАКЧАЛАНА,ЈАМА И МНОГИХ ЗНАМЕНИТИХ СРБА ВРАТИ МИ СЕ ПОНОС.

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ЈЕ ГОСПОДИН ЧОВЕК А ОВА МАРВА ДОЛЕ ЈЕ ТРЕБАЛА ДА ЋУТИ И ДА СЛУША.

МИЛОШЕВИЋ И МНОГИ ЊЕМУ СЛИЧНИ СУ ОДЛИЧНО ЗНАЛИ СРПСКИ ПА ПОГЛЕДАЈТЕ ГДЕ СУ НАС ДОВЕЛИ.

ЖИВЕО КРАЉ!!!БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА!!!

Milosevic je za njega mega -giga imperator 0442_feel pa ovaj moze samo da sanja 2.000.000 ljudi na Gazimestanu. ,,Nije Sloba kriv....." prstgore Daleko da je Slobodan Milosevic bio dobar ali je za Aleksandra izmislio GOSPODSTVO!

Марвом сам назвао оне који су се драли ко суманути и звиждали.

На оном Светом месту се тако понашати је у најмању руку безобразлук.

Човек је изашао да држи говор а најосновнија култура је да су га требали пажљиво саслушати.

Али где су могли учити културу, од комуниста сигурно нису па се тако и понашају.

Марва је најблажи облик који сам употребио.

Један мој колега електричар који мало више користи неке непристојне речи је једном рекао за такве:

ОД Г . . . А СЕ ПИТА НЕ ПРАВИ!!!

,, Г . . . А СЕ ПИТА НЕ ПРАВИ" ,a ni kraljevina, niti kraljevski presto!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...