Владан Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Најбоље Зеебеедее сваког ко искаже било какав став супротан мишљењу Б92 и твом личном окарактерисати као фашисту и екстрема. Мене није изненадило то што су му викали изненадио ме његов излив бјеса, у тренутку сам посмилио да је говорник Милић Вукашиновић (погледај живчане нападе дотичног) а не један члан краљевске породице, тј глава . Умјесто да буде господин до краја испао је гори примитивац од њих, а њихова критика без обзира на начин на коју су ју изнијели је на мјесту, скоро једанаест (?) година је у Србији а језик није савладао, глава СРПСКЕ краљевске породице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 to sto nosi gospodsko odelo ne cini ga gospodinom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Најбоље Зеебеедее сваког ко искаже било какав став супротан мишљењу Б92 и твом личном окарактерисати као фашисту и екстрема. Мене није изненадилоћ Вукашиновић (погледај живчане нападе дотичног) а не један члан краљевске породице, тј глава . Умјесто да буде господин до краја испао је гори примитивац од њих то што су му викали изненадио ме његов излив бјеса, у тренутку сам посмилио да је говорник Мили, а њихова критика без обзира на начин на коју су ју изнијели је на мјесту, скоро једанаест (?) година је у Србији а језик није савладао, глава СРПСКЕ краљевске породице. Djura ce ti oprostiti to te je tukao. Tako da ispadne gori onaj koji se obraca skupu; nego oni sto ne haju na mesto gde se nalaze; i kao djavoimane vudu lutkice vriste svojim poganim jezicima. Nije njih b92 nacinio fasistima; sami su se takvim okarakterisali. Nije b92 kriv sto Obrazovci danas isticu fasisticke simbole, sto velicaju fasisticke lidere, sto prekidaju pravoslavne liturgije i sto im se gadi sve sto je srpsko i pravoslavno. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 to sto nosi gospodsko odelo ne cini ga gospodinom Sto kaze moja prijateljica Goca, pre neku godinu, prestolonaslednik u odelu ali malo tesnom, valjda se bio podgojio malo, a Goca ce: "Vidi ga, izgleda ko marveni trgovac u tesnom odelu. Zao mu da da pare ze novo". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Djura ce ti oprostiti to te je tukao. Tako da ispadne gori onaj koji se obraca skupu; nego oni sto ne haju na mesto gde se nalaze; i kao djavoimane vudu lutkice vriste svojim poganim jezicima. Nije njih b92 nacinio fasistima; sami su se takvim okarakterisali. Nije b92 kriv sto Obrazovci danas isticu fasisticke simbole, sto velicaju fasisticke lidere, sto prekidaju pravoslavne liturgije i sto im se gadi sve sto je srpsko i pravoslavno. "Онда је то страшно да нисте болесни а да се тако понашате" Гледао сам и ја Банканца. Ако су фашисти, хулигани не би ли Принц Престолонаследник требао бити изнад њих бар по понашању? колико се да на снимку запазити и он се "кревељио" на микрофон имитирајући масу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Znate kako, srbima moze biti kralj samo onaj koga oni vole a ne po tituli. Dzaba titula kod srbadije. пази, слажем се да је могао да научи српски за 20 година, ал брате, ја овима не да би био не краљ, него ништа, па ни да ми платиш prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Без обзира на "квалитет" личности престолонаследника Александра и на све његове мане које су више него видљиве и неоспорне,а између осталог се једна од њих огледа у одсуству жеље да научи сопствени језик,тако нешто,на дан празника који има посебну симболку у српском народу,ова група људи није смела то да приушти нити њему нити себи,нити онима који су у прошлости на тај дан храбро,јуначки и хришћански дали животе.Све што се има некоме рећи то се мора учинити у одређено време и на одређеном месту и на одређени начин ...ови људи су,нажалост,образац "националне идеје" у Србији и њихов поступак,само наизглед некултувисан а суштински гледано више него дефинисан и пардигматичан, представља само још један у низу,безбројних показатаља да смо заувек онеспособљени да имамо праву,нормалну и истинску националну идеју и истински однос према њој.Скоро сви од лидера ткз."национално пробуђених" су на платном списку државе и ми причамо о нечему? Имамо другосрбијанце,преобучене комунисте који су наставили владавину својих отаца,који су са слашћу кренули путем њихових неморалних отаца који су им крваво утрли политички пут;имамо бандите и пљачкаше,вагабунде и пар екселанс хоштаплере који уништише све што је могло да се уништи,који су зарад својих неописиво себичних интереса спремни сваки кутак земље да продају,који доминирају у сваком сегменту друштва,оперисане чак и од призвика националног,безбројну омладину која је управо тим путем кренула и имамо поменуте који су сушто извитоперење нациналног...значи,ми немамо ништа! Ми треба што пре да нестанемо јер смо у последњих 70-так година (мада пропадање почиње још и раније),сваким атомом свог бића заслужили нестанак и о томе сам много пута писао...то је најбоље,пошто смо неспособни за било какву квалитативну трансформацију. У потпуности тачно речено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Djura ce ti oprostiti to te je tukao. Tako da ispadne gori onaj koji se obraca skupu; nego oni sto ne haju na mesto gde se nalaze; i kao djavoimane vudu lutkice vriste svojim poganim jezicima. Nije njih b92 nacinio fasistima; sami su se takvim okarakterisali. Nije b92 kriv sto Obrazovci danas isticu fasisticke simbole, sto velicaju fasisticke lidere, sto prekidaju pravoslavne liturgije i sto im se gadi sve sto je srpsko i pravoslavno. "Онда је то страшно да нисте болесни а да се тако понашате" Гледао сам и ја Банканца. Ако су фашисти, хулигани не би ли Принц Престолонаследник требао бити изнад њих бар по понашању? колико се да на снимку запазити и он се "кревељио" на микрофон имитирајући масу. To si u pravu. Ponasao se kao malo dete. kada ode u ZOO vrt pa imitira zivotinje ; tako je i on radio a to mu nije na cast. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... 1000000001010 Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Нећу то схватити као увреду Обреновића, већ више као ваше непознавање квалитета ове династије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... 1000000001010 Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Кнез Михајло... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... 1000000001010 Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Кнез Михајло... bese li to onaj sto se razveo od zene da ozeni svoju rodjaku? U pravu si od svih Obrenovica Mihajlo je definitivno najsvetliji lik bez obzira na tu mrlju. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... 1000000001010 Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Kako ko? A Milos "Ostro sekirce" Obrenovic? Vidis kako je kvalitetno saradjivao sa ondasnjim NATO-om, Turskom, kao Djiki i sledbenici danas? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Лично, сам више за Обреновиће... 1000000001010 Ja nisam ni za jedne ni za druge. Iako iskreno od Karadjordjevica imamo dosta pozitvnih likova da ne idemo dalje od Petra prvog.... Kod Obrenovica ni uz duze razmisljanje ne mogu nda nadjem nekoga ko je bio pozitivan lik. Кнез Михајло... bese li to onaj sto se razveo od zene da ozeni svoju rodjaku? U pravu si od svih Obrenovica Mihajlo je definitivno najsvetliji lik bez obzira na tu mrlju. Говорим ти као о владару, по том твом критеријуму шта би онда рекао за Немањиће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука