grigorije22 Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Не знам је ли тужније ово скандирање, или ово његово драње. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mila Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Скандирање је супер. Требало је сви да му окрену леђа. *********************** Отворено писмо Александру II Карађорђевићу Косара Гавриловић Ваше Краљевско Височанство, Када сам Вам 17. фебруара 2008. године у манастиру Бањска, после свечаног Молебна у Косовској Митровици, рекла да је Ваш говор, одржан у цркви препуној српског народа, био потпуно промашен јер сте говорили као представник британске владе а не као човек који се нада да ће једног дана бити престолонаследник Краљевине Србије, Ви сте се наљутили и дали маха тој љутњи до таквог степена да сам мислила да ћете ме не само вербално већ и физички напасти. Принцеза Катарина, у покушају да Вас умири, нашла је за сходно да ми каже да не смем тако да говорим "свом краљу." Указала сам јој на чињеницу да Ви нисте краљ, на шта је она одговорила "Он је мој краљ". "Али није мој. Нити је краљ српског народа. Нити ће бити ичији краљ ако овако продужи." После овог Вашег најновијег срамног чина, има ли иједног Србина који се данас не би сложио са мном? У Београду, 31. маја 2011. Косара Гавриловић Напомена Уредништва НСПМ Косара Гавриловић (рођена 1924) једна је од најугледнијих представница старог српског исељеништва. Ћерка је др Милана Гавриловића (1882-1976), краљевског министра и дипломате. Дипломирала је француски и руски на Кембриџу. Предавала је на Универзитету Џорџ Вашингтон у Вашингтону и радила у Светској банци. Након пензионисања, била је преводилац Владике Артемија, и једно време живела у манастиру Грачаница (2008-2010). Поред препева 21 српске народне песме на енглески (Songs of Serbia, Serbian Literary Company, Toronto, 2002), госпођа Гавриловић је објавила и збирку песама на енглеском и српском Walls and Cracks in Walls, као и књигу Ребека Вест и Гавриловићи(Жагор, Београд 2008). Повод за ово писмо Косаре Гавриловић било је следеће саопштење „Канцеларије Њ.К.В. Престолонаследника АЛЕКСАНДРА II“ Престолонаследник Александар честитао Председнику и Влади Србије поводом хапшења Младића Београд, 26. мај 2011 – Њ.К.В. Престолонаследник Александар II честитао је данас председнику Србије Борису Тадићу, премијеру Мирку Цветковићу и Влади Србије на хапшењу најтраженијег Хашког бегунца генерала Ратка Младића. Престолонаследник је нагласио значај овог догађаја за европску перспективу Србије, јер је ово хапшење било један од главних услова које је Европска комисија поставила за наше чланство у Европској унији. Престолонаследник се нада да ће сада чланство Србије у Европској унији бити брже и да ће тај процес бити далеко једноставнији. http://www.nspm.rs/politicki-zivot/otvoreno-pismo-aleksandru-ii-karadjordjevicu.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Тужно је када се људи не контролишу, а нарочито је тужно када то раде седе главе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 No coment dance67890 Ovaj je skroz odlepio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 бедак је што им није рекао да су испрани мозгови ... треба неко да им саопшти да су оболели. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Znate kako, srbima moze biti kralj samo onaj koga oni vole a ne po tituli. Dzaba titula kod srbadije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Некада прије смо имали принца али ет` и та времена су прошла... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Mozda ne bi bilo lose da sa kraljeva i princeva predjemo na princeze? Da nadjemo neku finu curu za princezu pa ako da Bog i za kraljicu jednoga dana.... nesto nam ne ide sa kraljevima.. 0205_whistling Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Znate kako, srbima moze biti kralj samo onaj koga oni vole a ne po tituli. Dzaba titula kod srbadije. пази, слажем се да је могао да научи српски за 20 година, ал брате, ја овима не да би био не краљ, него ништа, па ни да ми платиш 0205_whistling 1500_baby ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Meni nije jasno 0205_whistling Jeste da viče,ali i ovi se deru ko ludi,mislim malo nekulturno,ne znam šta se očekivalo da prestolonaslednik uradi,kako da odreaguje?Ne gotivim ga nešto,možda je mogao da bude smireniji,ali ajd sad ni sama ne znam kako bih reagovala da sam na njegovom mestu,a ovi ti dobacuju viču podsmevaju se...koliko je njemu bilo potrebno kontrole toliko je i ovima u "publici" ista bila neophodna. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 smesan je 0205_whistling da ne kazem nesto drugo, a zvuci kao neki Himmler- ako se tako uopste i pise 1500_baby edit: proverio i jes potrefio sam, tako se pise, pa nisam dzaba ziveo prvih 6 god u Njemackoj, i jos studirao njemacki jezik i knjizevnost- skroz odlican sve petice! ekstra a secam se glavne basne nemacke, a to je Lisac Rajneke koji je glavna uloga a u stvari skroz negativan tip, cak je i pishao malim vucicima u oci i oslepeo ih i to mi je bio i seminarski koji sam citao pred svima i oblivao me hladan znoj(jer ne volim da pricam na nemackom pred publikom) PS: izgleda to ime izvedeno od "Himmel" tj nebo, al su se malo zeznuli jerbo kad dodas na to "leer" tj prazno, dobijes Himmler Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Naravno da fasisticka stoka nema postovanja za srpskog prestolonaslednika; da im je tu neki Pavelicev unuk njega bi podrzali. I kad ce neko ovu fasisticku neokomunisticku bagru prestati zvati "srpskim desnicarima". Niti su srbi niti desnicari. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 ti ko da nisi procitao sta sam napisao mogu da se takmice ko je bolji tj gori Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука