Srdjan Kotur Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Čitajući duhovnu literaturu našao sam da se prema ljudima treba ponašati, između ostalog i dobronamerno. Međutim, u nekoliko navrata sam naleteo na pojedince koji dobronameran odnos poštovanja kao da ne vole. Naprotiv, pozitivno odreaguju na nekog tek kad je ovaj grub prema njima. Kako se postaviti u situaciji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Ja сам примијетио да ако сте добронамјерник сматра слабићем,али тек кад покажеш зубе, када ставиш до знања да нијеси млакоња, е онда те поштују. То је факат, мада није логичан. Исто сам свједок збивања у којима се неке особе нијесу вољеле, један другога псовали, вријеђали, омаловажавали, а на крају буду најбољи другови. Чудни су људи, толико могу да закључим. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 очигледно нису могли да направе узајамно поштовање и љубав, па су кренули од конфликта и успут скапирали да имају доста тога заједничког. управо је то - заједничко - оно што креће код људи као спој. а и вала, нису ни сви рођени свилени. шта је онда ту ненормално? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Април 26, 2012 Пријави Подели Написано Април 26, 2012 Не трба мијењати приступ.Код нас су многе ствари постављене одавно наопако и шта је ту чудо.То не значи да треба да се повучемо и мијењамо свој приступ људима ако ништа не због себе без обзира колико нас сматрали слабићима. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука