Jump to content

Препоручена порука

Čitajući duhovnu literaturu našao sam da se prema ljudima treba ponašati, između ostalog i dobronamerno. Međutim, u nekoliko navrata sam naleteo na pojedince koji dobronameran odnos poštovanja kao da ne vole. Naprotiv, pozitivno odreaguju na nekog tek kad je ovaj grub prema njima. Kako se postaviti u situaciji?

Подели на овим сајтовима

Ja сам примијетио да ако сте добронамјерник сматра слабићем,али тек кад покажеш зубе, када ставиш до знања да нијеси млакоња, е онда те поштују. То је факат, мада није логичан.

Исто сам свједок збивања у којима се неке особе нијесу вољеле, један другога псовали, вријеђали, омаловажавали, а на крају буду најбољи другови. Чудни су људи, толико могу да закључим.

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

очигледно нису могли да направе узајамно поштовање и љубав, па су кренули од конфликта и успут скапирали да имају доста тога заједничког.

управо је то - заједничко - оно што креће код људи као спој.

а и вала, нису ни сви рођени свилени.

шта је онда ту ненормално?

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Не трба мијењати приступ.Код нас су многе ствари постављене одавно наопако и шта је ту чудо.То не значи да треба да се повучемо и мијењамо свој приступ људима ако ништа не због себе без обзира колико нас сматрали слабићима.

@modran1458 Instagram #modran1458

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...