Jump to content

Ерик Витакер: Виртуелни хор од 2000 гласова

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Eeee Obi,ovu stvar sam postavila danas na temi Klasična muzika baš iz istog razloga koji si naveo,a mislim na smajliće tvoje  nasznak9877777777777777777:)

M`sm... 160 pevaca na sceni... 1000000001010

Zamisi to  klapklap joooj a pri tom kroz glasovne sekvence se provlači disharmonija koju je teško odsvirati,a kamoli uklopiti različite glasove,pa onda udenuti šapat i pucketanje prstima...znaaaačiii...pitam se da li ova grana muzike ide ka perfekciji,a to vuče sa sobom i dirigovanje istog....

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Pricao mi jedan djakon da je na nekoj sceni u Cikagu slusao ruski hor Glinka, u sastavu od 315 pevaca... kaze "zakucali su me za sediste"!

A ja sam ucestvovao u sastavu od 65 ljudi - i to zvuci izuzetno dobro i ubeljdivo, kako li tek zvuci uzivo ovo 2 i 3 i vise puta vece...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Uuuhh Glinka,prelepo....Ja sam vodila horove od recimo najmanje 15ak članova do nekih 70ak,naravno u različitim postavama i znam kako to zvuči kad se nešto odradi kako treba,kad svi članovi uključe svoj maksimum i u pripreme i u samo izvođenje na sceni i zaista,odlično zvuči...veliki je to trud i rad svih,ne samo dirigenta,a najteže je raditi sa starijima,deca do nekih 10ak godina najbolje uče i nauče  i to na sluh,ne iz nota.Zato,kad vidim ovako nešto,a pri tom virtuelno zaista se zapitam da li je ovo moguće,a očevidno da jeste.... facenew22222222

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Да, тотални лик. Ја сам хтео да учествујем у снимању последње верзије "Лукс аурумкве", али ми се учинило исувише компликовано за мој сиромашан распон гласа. Сад ловим следећу прилику

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

"Алилуја"

• Волим 1

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

3746 glasova iz 73 grada (najveći virtuelni hor na svetu) :)

good2.gifgood2.gifgood2.gif

Mi smo bas krenuli ovih dana da radimo "Sleep"... odlicna muzika!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ово сад први пут слушам, и вилица ми се одвалила до пода !

ФАНТАСТИЧНО !

A jesi preslusala ono sa prethodne strane sve? Odlicno je isto...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...