Александрида Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Eeee Obi,ovu stvar sam postavila danas na temi Klasična muzika baš iz istog razloga koji si naveo,a mislim na smajliće tvoje M`sm... 160 pevaca na sceni... 1000000001010 Zamisi to klapklap a pri tom kroz glasovne sekvence se provlači disharmonija koju je teško odsvirati,a kamoli uklopiti različite glasove,pa onda udenuti šapat i pucketanje prstima...znaaaačiii...pitam se da li ova grana muzike ide ka perfekciji,a to vuče sa sobom i dirigovanje istog.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Pricao mi jedan djakon da je na nekoj sceni u Cikagu slusao ruski hor Glinka, u sastavu od 315 pevaca... kaze "zakucali su me za sediste"! A ja sam ucestvovao u sastavu od 65 ljudi - i to zvuci izuzetno dobro i ubeljdivo, kako li tek zvuci uzivo ovo 2 i 3 i vise puta vece... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Uuuhh Glinka,prelepo....Ja sam vodila horove od recimo najmanje 15ak članova do nekih 70ak,naravno u različitim postavama i znam kako to zvuči kad se nešto odradi kako treba,kad svi članovi uključe svoj maksimum i u pripreme i u samo izvođenje na sceni i zaista,odlično zvuči...veliki je to trud i rad svih,ne samo dirigenta,a najteže je raditi sa starijima,deca do nekih 10ak godina najbolje uče i nauče i to na sluh,ne iz nota.Zato,kad vidim ovako nešto,a pri tom virtuelno zaista se zapitam da li je ovo moguće,a očevidno da jeste.... facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Да, тотални лик. Ја сам хтео да учествујем у снимању последње верзије "Лукс аурумкве", али ми се учинило исувише компликовано за мој сиромашан распон гласа. Сад ловим следећу прилику obi-wan and Александрида је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 3746 glasova iz 73 grada (najveći virtuelni hor na svetu) obi-wan and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 "Алилуја" obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 3746 glasova iz 73 grada (najveći virtuelni hor na svetu) Mi smo bas krenuli ovih dana da radimo "Sleep"... odlicna muzika! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Ово сад први пут слушам, и вилица ми се одвалила до пода ! ФАНТАСТИЧНО ! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Ово сад први пут слушам, и вилица ми се одвалила до пода ! ФАНТАСТИЧНО ! A jesi preslusala ono sa prethodne strane sve? Odlicno je isto... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Јесам, гледуцкала сам и његов сајт. Одушевљена сам у сваком смислу ! Александрида and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука