Гости Guest - . . .- Написано Јун 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 У дирљивом видеу који се прошле године лудачки проширио интернетом, Ерик Витакер водио је виртуелни хор певача широм света. Говори о креативним изазовима стварања музике уз помоћ "Јутјуба" и открива прва два минута свог новог дела, "Sleep", хора од 2.052 гласа. http://www.ted.com/talks/lang/scc/eric_whitacre_a_virtual_choir_2_000_voices_strong.html ВИЛМА and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Ovo je zaista fascinantno,pogotovu nama muzičarima,jer dobro znamo kako je teško voditi hor uživo sa stotinak članova,a za ovo tek da ne pričam..Ja sam oduševljena zaista i zahvaljujem se Vama oče na postavljanju teme. facenew22222222 1000000001010 0110_hahaha smej.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Eric Whitacre - Eric Whitacre's Virtual Choir 2.0, 'Sleep' Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 види, ово ко форум 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немања 1219 Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 СЈАЈНО!!!!!!!!!!! Не могу да верујем колико је добро! Много ми се допада. А Ерику Витакеру 1000000001010 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Eric Whitacre - Eric Whitacre's Virtual Choir 2.0, 'Sleep' Ovo je pravi sleep,zaspao sam dok sam slušao.Fina uspavnka. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 bliss jeeee bendoff Izuzetno!!! :bla: ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Autor o projektu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Sajt autora... http://ericwhitacre.com/ .. i strana istog sajta posvecena virtuelnom horu... http://ericwhitacre.com/the-virtual-choir "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Obi hvala puno klapklap 1000000001010 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Inace, nesto ovako zdravo i pametno, a uz to i 100% originalno, nisam video skorije ni na internetu ni bilo gde drugo... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Od istog autora... klapklap 1000000001010 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Eeee Obi,ovu stvar sam postavila danas na temi Klasična muzika baš iz istog razloga koji si naveo,a mislim na smajliće tvoje 1000000001010 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Eeee Obi,ovu stvar sam postavila danas na temi Klasična muzika baš iz istog razloga koji si naveo,a mislim na smajliće tvoje klapklap M`sm... 160 pevaca na sceni... 1000000001010 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука