Jump to content

Раскрсница живота

Препоручена порука

Шта урадити када се нађете на животној раскрсници ? Како донијенити неку одлуку од које вам увелико важи будућност, да ли постоје приоритети или на неки други начин...

Конкретно код мене се ради о томе да идем на школовање( постдипломски студиј) у иностранство, већ сам примљен али увијек се то може отказати. Можда никада нисам био у већој дилеми у животу, шта урадити. Ако одем чак постоји могућност да останем тамо живјети.... Како ви рјешавате велике дилеме ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Лазаре, то је сјајно што чујем, и не треба да имаш дилему.

Прешао си овдашње оквире, ( то сам увек и знала).

Живот ти даје прилику и треба да је искористиш.

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee

Ovakvu priliku ne treba propustiti! Sretno!

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

После овога што сте написали мало сам се  bliss jeeee : Нисам ја нешто претјерано паметан него ето указала се прилика.

Подели на овим сајтовима

Моли се Господу, предај Му се потпуно и слушај своје срце. Он ће ти сигурно помоћи да донесеш праву одлуку.

Слажем се са сестрама, такву прилику никако не треба  да пропустиш.  bliss jeeee

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Хоће ли неко остати у овој напаћеној земљи.  bliss jeeee

Бар кад би се после вратио,али сви који се усаврше тамо негде,обично заврше са Србијом...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Искористи да се не би кајао. Иако, како кажеш, нијеси нешто паметан (а ти уствари нијеси сигуран у знање и своју памет, или су други своје сумње или завист пренијели на тебе, те ти себе видиш њиховим очима),треба да знаш да у животу на успијевају паметни него пожртвовани, храбри и они који се уздају у Господа и у своје кљусе (мада, лично када кажем да се ослањам на себе, мислим да се ослањам на Господа јер је он увијек са мном, која год ситуација да је у питању, па и кад су кавге).

Види нешто ново, научи, оплемени себе. Мислим да је Ајнштајн живот упоредио са вожњом бицикла - ако се не крећеш (путујеш, учиш, упознајеш нешто ново - људе, технологије, културе...), падаш. Тек кретање те одржава у животу.

МОжда за своје непуне 23 године пуно филозофирам, али у сличним сам и ја дилемама био и кад је спорт у питању, па сам мислио како не заслужујем,па су мањи таленти од мене остали у фудбалу.

Стога, што би моји некада поносити Црногорци казали - што Бог да и срећа јуначка.  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Искористи да се не би кајао. Иако, како кажеш, нијеси нешто паметан (а ти уствари нијеси сигуран у знање и своју памет, или су други своје сумње или завист пренијели на тебе, те ти себе видиш њиховим очима),треба да знаш да у животу на успијевају паметни него пожртвовани, храбри и они који се уздају у Господа и у своје кљусе (мада, лично када кажем да се ослањам на себе, мислим да се ослањам на Господа јер је он увијек са мном, која год ситуација да је у питању, па и кад су кавге).

Види нешто ново, научи, оплемени себе. Мислим да је Ајнштајн живот упоредио са вожњом бицикла - ако се не крећеш (путујеш, учиш, упознајеш нешто ново - људе, технологије, културе...), падаш. Тек кретање те одржава у животу.

МОжда за своје непуне 23 године пуно филозофирам, али у сличним сам и ја дилемама био и кад је спорт у питању, па сам мислио како не заслужујем,па су мањи таленти од мене остали у фудбалу.

Стога, што би моји некада поносити Црногорци казали - што Бог да и срећа јуначка.  smej.gif joooj joooj

4chsmu1 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Хоће ли неко остати у овој напаћеној земљи.   t4431

Бар кад би се после вратио,али сви који се усаврше тамо негде,обично заврше са Србијом...

To je i jeste najveci problem, sada da me neko pita da li bi se vratio nazad kada zavrsim rekao bih sigurno se vracam, ali posle 2-3 godine provedene tamo vjerovatno bih promjenio misljenje i ostao tamo jer vecina tako radi...

Подели на овим сајтовима

брате, будала си ако не одеш.  0110_hahaha

још ти Бог даје такав дар, а ти се сматраш недостојним?

па докле такве лудости.

ај, и нек је са срећом, Бог да те прати и води  t4431

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...