Jump to content

Прелак пријемни за средње школе! Брука!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Узгред, пријемни за докторске студије у Америци је само за нијансу тежи од овога.

http://www.ets.org/Media/Tests/GRE/pdf/GREmathPractice.pdf

Zezas ili stvarno? 0205_whistling

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Узгред, пријемни за докторске студије у Америци је само за нијансу тежи од овога.

http://www.ets.org/Media/Tests/GRE/pdf/GREmathPractice.pdf

Zezas ili stvarno? 0205_whistling

Па погледај, ово је званична брошура за припрему, са примерима задатака.

Али није то као код нас, код њих тест прави и организује приватна компанија, која прави профит. А универзитети онда признају или не признају њихов тест као пријемни. Велика већина универзитета захтева овај тест, тако да је у питању де факто пријемни за докторске. Е сад, како и зашто су врхунски универзитети (и привантни и државни) прихватили идиотске тестове једне компаније као пријемни, то не бих умео да објасним, не разумијем се у капиталистичку логику.

Подели на овим сајтовима

Како да не, баш је ниво знања осмака овако дебилан и сасвим случајно је тест овакав какав је. Можда није ЦИА снајка, ал' зато је Светска Банка. Живи били, па видели докле ће нас уништавати.

Хммм...

Ти, претпостављам, никада ниси радио у школи?

Ниво знања наших средњошколаца је, у највећем броју случајева, последица њиховог односа према учењу и знању, који су понели од куће, и са којим силе мрака и безумља из иностранства немају ама баш никакве везе.

Није проблем у томе што ђаке нема ко и где да научи, него што они, у највећем броју случајева, не желе да уче.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Разумем ја, Нишизава, шта ти причаш, али заиста не могу да поверујем да је овакав тест показатељ просечног, да не кажем оптималног нивоа знања петнаестогодишњака. Не схватам како се спонтано могла десити толика ерозија образовања и кућног васпитања, а да не постоји системски квар, или чак тендециозна зла намера урушавања нашег школства. Што је много, брате, много је. bliss jeeee  :djetalina:

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Разумем ја, Нишизава, шта ти причаш, али заиста не могу да поверујем да је овакав тест показатељ просечног, да не кажем оптималног нивоа знања петнаестогодишњака. Не схватам како се спонтано могла десити толика ерозија образовања и кућног васпитања, а да не постоји системски квар, или чак тендециозна зла намера урушавања нашег школства. Што је много, брате, много је. bliss jeeee  bliss jeeee

Ех, знам да је невероватно, али тако је како је...

Јасно ми је зашто је људима са стране тешко да поверују колико клинци мало знају, али веруј ми на реч - ситуација је катастрофална, и сваке године све је горе...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

па макар да је дежурство регуларно па и да прогутам ОВАКАВ пријемни али супервизори и дежурни наставници су још смешнији од ових што полажу...

не зна се ко је гори... преписивало се само тако...  crvenilo pivo :)

посебно десети задатак

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
link=topic=15236.msg471464#msg471464 date=1309081560]

šta misliš... s kim sam pričao o jarećem pečenju i pivu   pivo :)7896634

ukratko-da

crvenilo

Ништа боље од јаретине, јаретина за пећинске људе...

Подели на овим сајтовима

... је незаменљива  4chsmu1

п.с. боље да не причам каква дијабола је директор дотичне школе...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Што се тиче мојих другова они се не буне одговара им што праве дебиле од њих. 4chsmu1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

ma djake kapiram... njima je to uslov da upišu željenu školu i dalje od toga ne gledaju-još ako im dozvole prepisivanje... superiška...

problem je u matorim drtinama koje obično nemaju predstavu o prosveti ali se pitaju o bitnim stvarima i imaju para...tipičan primer je ovaj grej iz svetske banke...a ima i naših bisera

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...