Владан Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Помозимо Ирени да добије плућа! СПЦ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 . ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Gledala sam danas na Prvoj prilog o ovoj devojci i stvarno je bilo strasno gledati,a kako je tek njoj ziveti tako... Moramo da se sjatimo nekako i pomognemo.Samo mi nije jasno zasto to toliko kosta...Neko mora da nastrada i dozivi mozdanu smrt,sama osoba da je donor ili rodbina da se slozi da se pluca doniraju BESPLATNO,a lekari traze ovolike pare,bre...Nije mi jasno...Da znas da neciji zivot zavisi od tebe i tvog umeca,Bogom danog(hirurgije),a da cekas da ti se prvo istresu pare,pa ces onda misliti o operisanje doticne osobe...Gde ste sv.Besrebrenici,cujete li ovu bruku... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука