Jump to content

Ko vas nervira na forumu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ал' су се зато сви "оладили" када су видели своје име и своје поруке  bleh bleh bleh

Сва срећа па сам знао за ову фору.

Да ми је у том тренутку био близу  bleh ...  ;)

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добро, ок. Значи свако ко кликне на линк који је дао "Мрачњак" види свој профил и своје приватне поруке?

И свако мисли да је "Мрачњак" управо њему рекао да га нервира? Јел тако?

Ако је то, онда је фора врхунска.

Јесте брате.

Сада је мени занимљива ствар: шта васје више погодило: када сте видели своје име или када сте видели своје приватне поруке?

Питање је за све

Подели на овим сајтовима

Драго ми је што играм по живцима болеснику као што си ти. Наставићу.

Пријатељу, због овога имаш опомену. На овом форуму не можеш никога називати болесником. Администрација

bilo je ovih dana i krupnijih uvreda za koje niko nije pisao opomene. a ovde se ocigledno radi o tome da pinhas nije ukapirao foru pa je pomsilio da je stvarno hakovan. verovatno sad misli drugacije, kada shvata da je nasankan...  ;)

tko leti vrijedi

tko vrijedi leti

tko ne leti ne vrijedi

babushka_sm.gif

Подели на овим сајтовима

Неки пријатељи-чланови су ми слали поруке са приватним подацима тако

да сам се за њих насекирао а за Мрачњака најмање. Мене је прешао  ;)

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Добро, ок. Значи свако ко кликне на линк који је дао "Мрачњак" види свој профил и своје приватне поруке?

Јесте брате.

Сада је мени занимљива ствар: шта васје више погодило: када сте видели своје име или када сте видели своје приватне поруке?

Питање је за све

Što se mene tiče,kada sam videla svoje ime,jer u pp.-u imam samo linkove za lakše snalaženje na forumu  0110_hahaha 0110_hahaha ali sam se zapitala juuuu pa što mene,mora da je zbog razbibrige Jopet  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Јесте брате.

Питање је за све

Pa iskreno, ja sam odmah skontala za poruke jer sam htela pre toga da se izlogujem (posto sam na poslu 0110_hahaha i nije bilo opcije) pa sam nekako povezala, a i znala sam da to ne bi proslo neprimeceno! Iskreno, zasmetalo mi je sto me prvu spomenuo, s obzirom da ja nikad pre nisam videla/primetila njegov nik. Sad po broju poruka vidim da je covek bas aktivan clan....

Подели на овим сајтовима

Ухх,знала сам за ту фору,тако да сам се насмејала слатко чим сам ушла на линкове.Иначе да нисам знала,погодило би ме кад бих видела своје име...и прво бих помислила да јопет је разбрибрига у питању,а лечка сам и сујетна  0110_hahaha 0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ал' су се зато сви "оладили" када су видели своје име и своје поруке  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Сва срећа па сам знао за ову фору.

Нисам се "оладио" кад сам видео своје име. Свако може да нервира некога, није ништа необично. (Мада, хм...искрено речено... ЈА, кажем ЈА, као најпопуларнија персона на Форуму, са колико оно беше захвалница - 521 - да неког нервирам - нешто ми није погодовало личном егу моме). Не, стварно, шалу на страну, није ми био проблем што неко мисли да га нервирам, али у приватним порукама има и ствари које нису за јавност. Не би се нарушавала само моја приватност, него и оних особа са којима сам размењивао поруке. Уосталом, то се јасно види и из мојих порука - како сам реаговао на први, а како на други линк.

Подели на овим сајтовима

Мени било жао кад сам видела своје име. Као :"јоој, па никад ни једну поруку нисмо разменили, што ли га ја нервирам?" и одмах сам почела да вртим филм на којим темама сам писала. И онда проверим пп и следим се. То ме није погодило, јер сам контала да ће неко из администрације да среди да се не виде још дуго, а и немам неке неприкладне поруке,али сам се следила. Скроз сам се следила. Човече, одсекле ми се ноге, оно неко атакује на твоју приватност! У сваком случају, више ме растужило што "нервирам Мрачњака"

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драго ми је што играм по живцима болеснику као што си ти. Наставићу.

Пријатељу, због овога имаш опомену. На овом форуму не можеш никога називати болесником. Администрација

bilo je ovih dana i krupnijih uvreda za koje niko nije pisao opomene. a ovde se ocigledno radi o tome da pinhas nije ukapirao foru pa je pomsilio da je stvarno hakovan. verovatno sad misli drugacije, kada shvata da je nasankan...  0110_hahaha

Можда сам и ја некада неког зл..зл..с..злс..тављао, али ствари су се промениле па више не трпимо увреде.

Иначе, опроштена му је опомена и повучена је.

Подели на овим сајтовима

И мене ужасно нервира ова особа:

https://www.pouke.org/forum/index.php?action=profile

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

зашто баш ја оче??? :( 0110_hahaha

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

одличан штос  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Супер је фора, само што сам ја глуп и нисам до сад укапирао шта се дешава.  0110_hahaha   0110_hahaha

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...