cloudking Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Mračni,ja ti napisah u mom prethodnom postu,al evo Jopet ću bleh bleh bleh bleh ODLIČNA FORA bleh fala, fala... ziva bila bleh пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Ал' су се зато сви "оладили" када су видели своје име и своје поруке bleh bleh bleh Сва срећа па сам знао за ову фору. Да ми је у том тренутку био близу bleh ... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Добро, ок. Значи свако ко кликне на линк који је дао "Мрачњак" види свој профил и своје приватне поруке? И свако мисли да је "Мрачњак" управо њему рекао да га нервира? Јел тако? Ако је то, онда је фора врхунска. Јесте брате. Сада је мени занимљива ствар: шта васје више погодило: када сте видели своје име или када сте видели своје приватне поруке? Питање је за све Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Драго ми је што играм по живцима болеснику као што си ти. Наставићу. Пријатељу, због овога имаш опомену. На овом форуму не можеш никога називати болесником. Администрација bilo je ovih dana i krupnijih uvreda za koje niko nije pisao opomene. a ovde se ocigledno radi o tome da pinhas nije ukapirao foru pa je pomsilio da je stvarno hakovan. verovatno sad misli drugacije, kada shvata da je nasankan... tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Неки пријатељи-чланови су ми слали поруке са приватним подацима тако да сам се за њих насекирао а за Мрачњака најмање. Мене је прешао БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Добро, ок. Значи свако ко кликне на линк који је дао "Мрачњак" види свој профил и своје приватне поруке? И свако мисли да је "Мрачњак" управо њему рекао да га нервира? Јел тако? Ако је то, онда је фора врхунска. Јесте брате. Сада је мени занимљива ствар: шта васје више погодило: када сте видели своје име или када сте видели своје приватне поруке? Питање је за све Što se mene tiče,kada sam videla svoje ime,jer u pp.-u imam samo linkove za lakše snalaženje na forumu 0110_hahaha 0110_hahaha ali sam se zapitala juuuu pa što mene,mora da je zbog razbibrige Jopet 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Добро, ок. Значи свако ко кликне на линк који је дао "Мрачњак" види свој профил и своје приватне поруке? И свако мисли да је "Мрачњак" управо њему рекао да га нервира? Јел тако? Ако је то, онда је фора врхунска. Јесте брате. Сада је мени занимљива ствар: шта васје више погодило: када сте видели своје име или када сте видели своје приватне поруке? Питање је за све Pa iskreno, ja sam odmah skontala za poruke jer sam htela pre toga da se izlogujem (posto sam na poslu 0110_hahaha i nije bilo opcije) pa sam nekako povezala, a i znala sam da to ne bi proslo neprimeceno! Iskreno, zasmetalo mi je sto me prvu spomenuo, s obzirom da ja nikad pre nisam videla/primetila njegov nik. Sad po broju poruka vidim da je covek bas aktivan clan.... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Ухх,знала сам за ту фору,тако да сам се насмејала слатко чим сам ушла на линкове.Иначе да нисам знала,погодило би ме кад бих видела своје име...и прво бих помислила да јопет је разбрибрига у питању,а лечка сам и сујетна 0110_hahaha 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Ал' су се зато сви "оладили" када су видели своје име и своје поруке 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Сва срећа па сам знао за ову фору. Нисам се "оладио" кад сам видео своје име. Свако може да нервира некога, није ништа необично. (Мада, хм...искрено речено... ЈА, кажем ЈА, као најпопуларнија персона на Форуму, са колико оно беше захвалница - 521 - да неког нервирам - нешто ми није погодовало личном егу моме). Не, стварно, шалу на страну, није ми био проблем што неко мисли да га нервирам, али у приватним порукама има и ствари које нису за јавност. Не би се нарушавала само моја приватност, него и оних особа са којима сам размењивао поруке. Уосталом, то се јасно види и из мојих порука - како сам реаговао на први, а како на други линк. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Мени било жао кад сам видела своје име. Као :"јоој, па никад ни једну поруку нисмо разменили, што ли га ја нервирам?" и одмах сам почела да вртим филм на којим темама сам писала. И онда проверим пп и следим се. То ме није погодило, јер сам контала да ће неко из администрације да среди да се не виде још дуго, а и немам неке неприкладне поруке,али сам се следила. Скроз сам се следила. Човече, одсекле ми се ноге, оно неко атакује на твоју приватност! У сваком случају, више ме растужило што "нервирам Мрачњака" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Драго ми је што играм по живцима болеснику као што си ти. Наставићу. Пријатељу, због овога имаш опомену. На овом форуму не можеш никога називати болесником. Администрација bilo je ovih dana i krupnijih uvreda za koje niko nije pisao opomene. a ovde se ocigledno radi o tome da pinhas nije ukapirao foru pa je pomsilio da je stvarno hakovan. verovatno sad misli drugacije, kada shvata da je nasankan... 0110_hahaha Можда сам и ја некада неког зл..зл..с..злс..тављао, али ствари су се промениле па више не трпимо увреде.Иначе, опроштена му је опомена и повучена је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 E a ovo je vec zlostavljanje! Pa mislim stvarno! https://www.pouke.org/forum/index.php?action=logout;sesc=b011a6ddeb2e9fc2ef9e8f68897c4f84 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 И мене ужасно нервира ова особа: https://www.pouke.org/forum/index.php?action=profile 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha зашто баш ја оче??? 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif одличан штос 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Значи фора је врх! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Супер је фора, само што сам ја глуп и нисам до сад укапирао шта се дешава. 0110_hahaha 0110_hahaha Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука