jermel Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Београд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Баш је добро. И свака част за тему. Поправила ми је дан мало је рећи. 170fs799081 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Sjajna tema... sjajne fotke... klapklap А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Jedna od najboljih... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 :10900: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука