Зосима Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Што би рекао св кнез Лазар, "није Србију победило османлијско царство,њу су победиле њене,војводине,кнежевине,деспотовине,крајине... :djetalina: Што се тиче стварања малих државица,то је општи патолошки проблем многих народа,јер "потенцијали" малих и мизерних ,долазе до изражаја,или што би наш народ рекао,боље бити први у селу,него задњи у граду... Као друго,мада сам то већ рекао,РС се за ништа не пита,нити ће,она тренутно живи и и опстаје од понижавања Србије према западу,баш као и сама Србија. Чак и садашње границе Рс, су створене од стране србијанске власти тог времена... Ваши аргументи,зашто сте против уједињења,су неискрени и лицемерни,чак би рекао покварени,јер Србија би требало сад да плива у крви бранећи српске интересе терајући инат целом свету,да би добила лајк од РС ! Што је још горе,Србија је то у блиској прошлости и урадила,и сви знамо како смо прошли! Али наравно ,није то разлог,ни б92,ни извињења,ни геј параде, ни Косово,већ као што сам рекао, неразумна,патолошка,и наивна идеја и могућност,да се буде мали у малом ,још у оваквој вукојебини,као што је Балкан... Но,да вам не кварим ужитак ,Котроманићи,желим вам успешну и благодатну самосталну републику српску,која је извесна,колико и Косово у границама Србије... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Ja bih iskreno voleo da znam cime je to Boris tadic zasluzio da srbi u Srpskoj smatraju da manje brani nacionalne interese nego sto je to radio SM. Da li je uveo sankcije Srpskoj ? Da li je krajisnicima porucio da su kukavice koje su pobegle cim su hrvati zapucali ? Da li zove srpske politicare u Srpskoj i preti mi, ucenjuje ih ? Da li je podvio rep sa Kosova sa Vojskom i onda slavodbitno saopstio da je pobedio u ratu ? Da li je doveo do toga da svet bombarduje nasu zemlju, uvodi nam sankcije ? Da li je svojom politikom doveo do toga da su desetine hiljada srba postale izbeglice i izgubile svu svoju imovinu ? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Е људи, ово заиста није фер. - шта је проблем овде? То што сматрамо Бориса Тадића издајником српских националних интереса (једнако и РС и Србије) - више се Београд упире да докаже да је РС у рату вршила геноцид него што то чини влада Федерације БиХ - чим се помене референдум РС, ето ти сутрадан Бориса Тадића или у Сарајеву или у Турској како прича да је он највећи противник цијепања БиХ, па о каквом и теоретском уједињењу можемо причати??? - власт у Београду је у смислу економије катастрофална (огроман државни апарат, продаја великих државних предузећа под сумњивим околностима, уништавање домаће пољопривреде и сточарства, поданички однос према монополистима итд итд итд) - власт у Београду у смислу очувања државих интереса је катастрофална (постоје не само посланици него и читаве партије које отворено говоре да је Косово независна држава) - са једне стране нон стоп слушамо о томе како неки "београдски босанци" удавише и спц и владу, каква би тек прича била кад би били једна држава? итд итд итд Шта је бато ту "лицемјерно"? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 @ Evgenik; --mozes da navedes jedan primer gde je neko iz vlasti Srbije tvrdio o genocidu bosanskih srba? -- zar nije veca sramota Dodikovo;" imacu referendum; uh stisli su me; necu imati referendum". Neverovatno podseca na Slobino inacenje i onda podvijanje repa kao i uvek. -- Apsolutno si u pravu da je ekonomije u Srbiji katastrofalna; ali i kao takva ima barem nekoliko dobrih primera privatizacije. Sa druge strane privatizacija u Srpskoj je apsolutno najveca kriminalna operacija ikada obavljena. -- Govorio ili ne da je Kosovo nezavisno; da li tamo postoji srpska vojska i policija? Ko ih je povukao i kada? -- Tvrditi da Bosanci udavise crkvu ili drzavu je smesno iako ja iskreno ne cujem to toliko cesto. Uglavnom su vicevi na racun crnogoraca po tom pitanju. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 :djetalina: Драги, доказујеш сваким постом да си оперисам од стварности и потреба Срба... а познавање геополитике и стања на терену је на ниво домаћице из Кливленда.. Ма он је још и супер. Кад би ти знао какву свест има преко 90 посто дијаспоре о матици, језику и о свим Србима уопште, не би замерио нашем Драгом брату. Šta ti je ljubomora na nas Šumadince.. Šumadija rules!! greengrin Ле ле, ле ле... А ми Моравци не ваљамо, а? Успут, у Шумадији се прича најлепши срски. Па и не иде да овако причаш: "da se meru sa Beogradom, Parizom, Londonom itd." Иди молим те (ге бите), немој то Шумадијски 'тићу! БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 --mozes da navedes jedan primer gde je neko iz vlasti Srbije tvrdio o genocidu bosanskih srba? Извини молим те, али шта су оне резолуције о сребреници у парламенту Србије?? Колико знам Србија званично није била у рату? Шта се имаш извињавати за нешто са чим званично немаш везе, само извињење и усвајање таквих аката парламента је 1-1 признање да имаш нешто са тим ратом. -- zar nije veca sramota Dodikovo;" imacu referendum; uh stisli su me; necu imati referendum". Neverovatno podseca na Slobino inacenje i onda podvijanje repa kao i uvek. Извини кад Тадићу дође на ноге Кетрин Ештон и кад одреди да је српска страна у преговорима била у праву (дакле циљ референдума постигнут) шта је онда корист од лупања пара? Европа је признала да је правосуђе БиХ криминално и да се не може рјешавати уцјенама као и до сада и наредила потпуно нови структурални дијалог. Али оно што је фасцинантно јесте колико нико у Београду нема појма шта се дешава, и дословно преписује вијести медија из федералног Сарајева...Кад те не занима, немој ни да се правиш да знаш ни да се петљаш, о томе се ради, а не о некој личној нетрпељивости. privatizacija u Srpskoj je apsolutno najveca kriminalna operacija ikada obavljena. Јел зато што смо свој Мтел продали браћи из Србије умјесто Аустрији? -- Govorio ili ne da je Kosovo nezavisno; da li tamo postoji srpska vojska i policija? Ko ih je povukao i kada? То је ствар генералних принципа. Ако га не признаје Словак и неће да дође на скуп на којем су позвани прдставници тзв. Косова, да ли је теби нормално да дође неко из Србије и у томе не види неки дипломатски проблем? Па није онда ни чудо што Србију скоро сви схватају као неозбиљну државу. -- Tvrditi da Bosanci udavise crkvu ili drzavu je smesno iako ja iskreno ne cujem to toliko cesto. Uglavnom su vicevi na racun crnogoraca po tom pitanju. Па зар није Зоске прије два поста писао о некаквим имагинарним "босанским лобијима"? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Ma ne radi se ovde o Srbi Srpske vs. Srbi Srbije, nego tamo u Banjaluci špinuju.. Postali su administrativno sedište jedne male provincije Srbije, i sad misle da mogu da se meru sa Beogradom, Parizom, Londonom itd. Тачно, Срби из Српске воле своју браћу у матици, али презиру поданичку власт која уништава и понижава напаћени народ морално, економски, духовно и на сваки други начин. Нико у Бања Луци не "шпинује" (јел то неки аустријан-зербиш) нити има потребу за тим. Ми нисмо ничија провинција, а овај потцјењивачки начин како пишеш само може да изазове револт код грађана РС. Е мој пријатељу, ја просто не могу да вјерујем да зрео човјек може да се налупета толико глупости на једној јединој теми. Твоје писање ДОСЛОВНО потврђује све оне небулозне приче из Љубљане, Загреба и Сарајева. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 ... Срби из Српске воле своју браћу у матици, али презиру поданичку власт која уништава и понижава напаћени народ морално, економски, духовно и на сваки други начин. :djetalina: greengrin 4chsmu1 confused БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Da li smatrate da Dodik svojom retorikom; prostackim jezikom, nelegitimnim bogacenjem isto tako je prezren od strane srba u Srbiji ili oni nemaju pravo da vam kazu koga birate? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 mi srbi smo malo stradali u odnosu kolio smo gordi, jedino sto me "brine" je sto Bog nece dici ruke od nas pa ce jos njegova "kandzija" da radi ne bi li se prizvali pameti. mi smo jednostavno LUD NAROD. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Da li smatrate da Dodik svojom retorikom; prostackim jezikom, nelegitimnim bogacenjem isto tako je prezren od strane srba u Srbiji ili oni nemaju pravo da vam kazu koga birate? Uopste nije prezren. Garantujem ti da bi Dodik pobedio na izborima u Srbiji, cak i ispred Tome. O ispraznom manekenu da i ne pricam... Pa ja bih prvi glasao za jednog Dodika u Srbiji... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Евгеник, Аве Сербиа, Драги, Зеебедее, Жељко Билбија, Зосима, Иван и сви други Jandrino jato - Zajedno smo jaci (Srpske patriotske pesme) БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Aло, бре, србијанске Србенде! Па зар са нашим БОсанцима и Херцеговцима да се и око чега препуцавамо?!!?!?! Срамота!! Велики моравски, драгачевски и шумадијски поздрав свим форумским Српскашима! Када дође до дилеме уједињење или не, лако ћемо. До тог тренутка битно је сачувати то што смо стекли преко Дрине. Нажалост, требало је тога да буде више. Хвала Богу, добро је и ово. Што каже рахметли Алија: имамо онолико колико можемо просперитетно контролирати. girl_jumping Само, штета је за Сарајево што нисмо избоксовали да буде дистрикт (како је нуђено у свим ранијим плановима, па и оним најнеповољнијим по нас), већ је онај пожаревачки бизговчина хтео да испадне галантан... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Евгеник, Аве Сербиа, Драги, Зеебедее, Жељко Билбија, Зосима, Иван и сви други Jandrino jato - Zajedno smo jaci (Srpske patriotske pesme) Mene izostavi iz price. Ja lakse mogu da podnesem BIH i Srbiju ; nego ako bude srece pa se Srpska jednog lepog dana osamostali da ne daj boze budu dve razdvojene drzave. Pa ljudi sta ce nam dve drzave; pa nismo siptari bre/ba girl_jumping Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука