пинхас Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Cimk popijes lekove za smirenje, samo ce ti se kazati. Inace ne bih ubijao vreme sa tobom da sam se setio daq nisi hriscanin. Takvi me likovi ne interesuju; tako da odlepi se od mene. Важи попе. Знао сам да не можеш да одговориш, а сада то и други знају. Хоћеш ли се молити свом богу од дрвета и темпере за мене неверника? опомена מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Важи попе. Знао сам да не можеш да одговориш, а сада то и други знају. Хоћеш ли се молити свом богу од дрвета и темпере за мене неверника? Шта ти је крив Христос, ако си на Њега мислио када си написао ову неукост, што је твој саговорник нервозан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Добро каже хипи-поп, где нестаде његова тема? Аутор каже да се у Сребреници десио злочин. На основу чега износи такву тврдњу? На основу здравог разума............ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Важи попе. Знао сам да не можеш да одговориш, а сада то и други знају. Хоћеш ли се молити свом богу од дрвета и темпере за мене неверника? Шта ти је крив Христос, ако си на Њега мислио када си написао ову неукост, што је твој саговорник нервозан? То се односило на иконе. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Добро каже хипи-поп, где нестаде његова тема? Аутор каже да се у Сребреници десио злочин. На основу чега износи такву тврдњу? На основу здравог разума............ Јеси ли ти следбеник Исуса или рационалистичке филозофије? מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Добро каже хипи-поп, где нестаде његова тема? Аутор каже да се у Сребреници десио злочин. На основу чега износи такву тврдњу? На основу здравог разума............ Јеси ли ти следбеник Исуса или рационалистичке филозофије? " Схорите се највиша небеса Чрезмерије потреса вас људско " .....илити, " Бједно глупости изчадије " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Добро каже хипи-поп, где нестаде његова тема? Аутор каже да се у Сребреници десио злочин. На основу чега износи такву тврдњу? На основу здравог разума............ Јеси ли ти следбеник Исуса или рационалистичке филозофије? " Схорите се највиша небеса Чрезмерије потреса вас људско " .....илити, " Бједно глупости изчадије " Јел ти то "говориш језицима"? Треба ли ја да кренем да пишем на хебрејском? У недостатку било кавог закона по којем би се владали, хришћани праве бога по свом обличју сматрајући да њихов "здрав разум" никако не може противречити Богу. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 ПОВРАТАК У БУДУЋНОСТ Срби и ратни заробљеници бла бла трућ трућ..бла бла 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' /> Ово је брука и срамота шта је написано... Само ви перите руке од РСК,РС,КиМ-а и ЦГ..па када лепо читав БГ пашалук оде у ЕУ око 3459 године...као и БоТа ви се извините када од сретнете некога на улици.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 pa da su ga takvi kao ti branili davno bi mi bili u beogradskom pasaluku t4431 1405_love nemoj ti da se brines za srbe; prezivecemo mi i bez tebe. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Putnik ga je branio. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 ПОВРАТАК У БУДУЋНОСТ Срби и ратни заробљеници У Првом светском рату Арчибалд Рајс је сретао заробљенике који су се боље хранили од српских војника. Ниједан аустроугарски заробљеник није био погубљен. Људи који су одговорни за масакр у Сребреници носили су капе официра из Првог светског рата, али су обрукали та знамења ... Amerikanci su bez pardona bacili A-bombu na Japan sve skupa sa civilima u njemu. Dva puta. Saveznicki bombarderi su sravnili Wurzburg u nemackoj sve skupa sa civilima. I jos mnoge druge gradove. Takvih primera ima u svetu koliko hocete. Price o Mladicu i zlocinu u Srebrenici su obicna mlacenja gluposti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Poredjenje ti je bas onako great. Bomba u ratu i zarobljeni vojnici.... Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Poredjenje ti je bas onako great. Bomba u ratu i zarobljeni vojnici.... OK. Poredjenje nije najbolje ali onaj koji bombarduje grad zna odlicno da ubija i civile. Ali mene cudi da se u onom clanku sa pocetka a inace Srbi su izuzetno uskogrudi kada se radi o zlocinu u ovom ratu. Ogranicavaju se uskim nacionalnim okvirima pa ih brinu samo zlocini koje su pocinili Srbi. Gubi se njihova "univerzalnost" u osudjivanju zlocina, odnosno precutno opravdavaju zlocine koje su podneli Srbi, nevini civili, starci, u Kravicama na primer.A i na hiljadu drugih mesta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 A i sto se tice 1. svetskog rata vec sam ti pisao nesto pre neki dan. Istina ima dva lica. Ne mora biti nasa istina jedina i potpuna. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 A jes ovaj jevrej(kojeg ni jevreji ne priznaju) bolestan tip.Bolestan tip do bola.Vi ste pretolerantni prema njemu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука