bilja Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Јао ова прича ме подсјетила на мене, кад сам била на почетку средње школе. Пошто сам у то вријеме "покупила сву памет свијета", слушала ту "тешку" музику (guano apes. papa roach, metallica...) па се самном буквално није могло разговарати. Слушајући тако своје идоле ја још и преводила текстове, заглупљивала се све више и више... Пита мене проф.музичког што сам ја тако намрштена, негативна...и као пита она какву ја музику слушам. Наравно са поносом јој кажем-и жена крене да ме убјеђује како је то лоше по психу људску, како то није музика и како ћу кад тад схватити. А ја њој: "Немате ви појма, ја ћу слушати ово цијели живот!" 0110_hahaha А сад ми таква "музика" смијешна... Па музика коју слушамо је одраз нашег унутрашњег бића... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ajd da kazem i ja koju.... Moram da stanem iza svestenika Ivana, aleluja sto ste obrisali mejsona, jer ako moze mejson okoreli satanista da se postavlja na "pravoslavnom forumu" pitanje je jel to vise pravoslavni forum.rekao sam na pocetku da sam"bivsi" metalac, i nije mi zao sto sam bivsi....zato kao alternativu slusam punk, punk-rock, sve gde nema koketiranja sa smecarom.Jer uglavnom metal muzika se zasniva na satnizmu i to onom , najtezem, cistokrvnom.Jos jednom padre svaka cast. 0110_hahaha pitanje za kraj za vinstna:Kako mozes da spajas nespojivo, metal i pravoslavlje?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Менсон===============================================================Сека Алексић Има ли неке средине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ?????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?????????? ????... ?? ?????. ? ????? ?? ?????, ????? ?? ?? ???? ????????? ???? ? ??????? ?? ?????? ?????????? ??? ?????? ???? ???? ? ??????. ?????, ?????? ?? ?? ???? ???? ?????????? ????????? ??????? ??????? ?????. ?????, ?? ?? ?????? ??????? ???? ??????, ???? ?? ?? ????? ? ?????? ?? ?????? ?? ???? ????? ???? ??? ????? ???? ???? ???? ??? ????? ?????. ? ???????, ?. ???? ?? ????? ?? ????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ? ???? ????? ???? ????? ?? ?????? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ? ???? ?????, ??? ?????? ??????. ?????, ????? ????? ????? ?? ????? ????? 0104_cheesy ?.?. ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ????????? ???? ??? ?? ???? ?????.. ??? ??? ?? ???? ????? ???????, ??????????? ? ?? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ??????===============================================================???? ??????? ??? ?? ???? ???????? bilja 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Константине, није мени проблем у чврстоћи звука, лично више сам за тврђи звук. Лепо је рекла Биља, то је одраз духа, јер читав живот идем главом кроз зид, превише сам темпераментан, али такав сам-какав сам. Проблем је у ставовима које износи Менсон. Он и слични њему, који јавно се изјашњавају као сатанисти, неће имати места овде. Да сам толерантан на форуму, то се види, јер заиста треба да будемо свима све, не би ли га придобили за Христа. Да, придобили за Христа али са Христом у души. Овде може да се поставе његови "радови" ако неко жели, па да се критички обраде, може и са музичког аспекта, али њему никада неће бити места у песми дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 pitanje za kraj za vinstna:Kako mozes da spajas nespojivo, metal i pravoslavlje?? Hehe konstantine, vidi se da se nisi upoznao sa Vinstonovim postovima. On to i ne spaja. Decko se izjasnjava kao ateista, ali voli da poprica sa ljudima sa ovog foruma... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 gde mi se dede Seka odavde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ?????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?????????? ????... ?? ?????. ? ????? ?? ?????, ????? ?? ?? ???? ????????? ???? ? ??????? ?? ?????? ?????????? ??? ?????? ???? ???? ? ??????. ?????, ?????? ?? ?? ???? ???? ?????????? ????????? ??????? ??????? ?????. ?????, ?? ?? ?????? ??????? ???? ??????, ???? ?? ?? ????? ? ?????? ?? ?????? ?? ???? ????? ???? ??? ????? ???? ???? ???? ??? ????? ?????. ? ???????, ?. ???? ?? ????? ?? ????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ? ???? ????? ???? ????? ?? ?????? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ? ???? ?????, ??? ?????? ??????. ?????, ????? ????? ????? ?? ????? ????? 0104_cheesy ?.?. ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ????????? ???? ??? ?? ???? ?????.. ??? ??? ?? ???? ????? ???????, ??????????? ? ?? ??????????. ????? ??????, ????? ?? ?? ???? ?????????. ????? ???? ?? ??????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ????? ?? ??????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 kako bre Sekin dekolte nije za forum ! pa da se vidi kakvu lepotu BOG stvara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Поене за посебну тему! 0110_hahaha 0102_laugh 0202_238 Свака част! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 pitanje za kraj za vinstna:Kako mozes da spajas nespojivo, metal i pravoslavlje?? Hehe konstantine, vidi se da se nisi upoznao sa Vinstonovim postovima. On to i ne spaja. Decko se izjasnjava kao ateista, ali voli da poprica sa ljudima sa ovog foruma... ?? ??? ????? ?? ?????? ?? ?????????, ?? ?????? ?? ??? ?? ?????, ????? ?? ?? ??? ??? ??????? ????? ???? ??? ??? ?????? ???????. ?? ?? ????? ?????, ??? ????? ????, ????? ?? ??????? ????????? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 kako bre Sekin dekolte nije za forum ! pa da se vidi kakvu lepotu BOG stvara???? ??????? ?? ?????? ??????... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 pitanje za kraj za vinstna:Kako mozes da spajas nespojivo, metal i pravoslavlje?? Hehe konstantine, vidi se da se nisi upoznao sa Vinstonovim postovima. On to i ne spaja. Decko se izjasnjava kao ateista, ali voli da poprica sa ljudima sa ovog foruma... Pa dobro, ja sam jos uvek novi,tek sam nedelju dana aktivan..premalo je to vremena da prelista forum.Nisam znao da je ateista, kad je vec tako onda i ne cudi njegov zalostan stav...Ako vec voli metal , postoji i hriscanski metal, malo je blazi, al ima ok bendova i stvari, evo npr par http-~~-//www.youtube.com/watch?v=O7O1b5VwA-I http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Lz1Ga7g_QJE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Nisam mislio bas toliko daleko ! нема потребе за рекламирањем ноћног програма појединих медија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука