konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Nego, Menson je drugachiji, drugachije razmishlja, veoma inteligentna osobaA od koga on to drugacije razmislja???Gde vodi taj njegov nov nacin razmisljanja,ko mu je uzor??Potvrdjujem da je Meson daleko od sataniste. Mogu da nastavim ako hocete ima, ali mislim daj e ovo sasvim dovoljnoHm...zasto mislis da si kompetentan da bas ti to tvrdis?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 seća li se neko filma Blistavi Um toliko o inteligenciji dobrodosli Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 O Bolesniku Evo vinstone fotka cepanja Bilije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Август 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2009 hvala za fotku, kako cepa neku knjigu nego taj link je sajt nekih pacenika koji pojam sa zivotom nemaju. Dovoljno mi je bio naslov da vidim o chemu se radi. Jadno i bedno. Isto kako su drugi kompetentni da tvrde da je sasanin sledbenik bleh u tim godinama, ja sam mnogo gore crteze crtao, tako da to apsolutno nishat ne dokazuje. Dechak je periodu adolescencije. I tada su bili Marilyn Manson and the Spooky kids. @ Lazarica Nesh je bio izuzetno inteligentna osoba. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 A sta dalje reci, imaju oci a ne vide, usi a ne cuju.... bleh pravo pitanje je sta je za tebe satanista?Molim tvoju definiciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 pa neko ko je drugačiji.........ko nije u crkvi bleh 1335_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ипак мислим да је лепо да наставиш Винс. Вероватно имаш још неки аргумент за одбрану другости Менсона. За Тебе је цепање Библије- цепање књиге јер си атеиста, али за мене није. За мене је то пљување по мом Богу који је све учинио да бих ја био срећан. Ја се заиста својски трудим да проникнем у филозофију (намерно не кажем философију, јер ово и није философија, већ баш филозофија-мракољубље) Менсона и осталих следбеника сатанизма. Шта је то човека покренуло да буде овакав? Да ли мислиш да то што неко хоће да буде оргиналан подразумева деструкцију и да је циљ да будеш оргиналан деструкција, или је циљ да чиниш некога срећним с тим што си другачији? Ево још једног мог размишљања: Да ли би Менсон био ово шта је да нема другог кога он оповргава у својој сатанској филозофији? Другим речима, ко би он био да нема својих поклоника? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Да би кратко показаи шта је сатанизам, поставићемо неколико видеа. Уједно ћемо заједно да видимо ко је Антон Шандор Лавеј, кога Менсон изузетно цени. Верујем, Винс да не би волео да се нађеш у кожи ових жртава Шандорових и Менсонових следбеника. Поред тога, ја све ово радим најпре због Тебе јер се трудим да Ти бар мало помогнем да схватиш шта је хришћанство, али и због свих других који овде долазе и траже реч утехе. Винс, молим те одгледај, па се јави кад будеш одгледао. 01.Uspon_satanizma.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 02.Bogovi_novog_doba.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 03.Zvona_pakla.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 09_Satanizam.AVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 vins naravno da je bio, granica između genijalnosti i ludila je vrlo tanka, kao i između dobra i zla poenta je da to što je neko genijalac ne znači da nije pomračenog uma bleh Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ја бих волео да видим конкретно шта је то што је генијално код Менсона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 ?? ??? ????? ?? ????? ????????? ??? ?? ?? ??? ?? ????????? ??? ???????.Mozda njegova samodestruktivnost? bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 ?? ??? ????? ?? ????? ????????? ??? ?? ?? ??? ?? ????????? ??? ???????.Mozda njegova samodestruktivnost? 1335_womens bleh??, ?????? ??. ????? ?? ??????? ???? ? ???? ???? ?? ???? ?? ?????? ????? ???? ? ?? ??????? ????? ?????? ?? ??????. ? ????? ?? ?????????????? ???? ???? ?? ????? ???? ?????? ??????, ???? ??????? ??????? ????? ?? ????, ?? ???? ??????? ??? ??????????????? ? ???????????????. ??? ???, ???? ???? ??... ???????, ????? ? ?????? ?? ????? ? ????????, ?? ???? ?? ??? ?? ??????, ????? ?? ?? ????, ????? ?? ?????? ? ????? ?? ?? ???????. ?? ?? in. ??? ???? ????????, ?? ?? ????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука