Jump to content

Ako si drugachiji ti si Antihrist?

Оцени ову тему

Препоручена порука

kako bre Sekin dekolte nije za forum ! pa da se vidi kakvu lepotu BOG stvara

???? ??????? ?? ?????? ??????... 0202_238

???, ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ???????  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Хајде опет да се вратимо теми. Волео бих да ову тему до краја апсолвирамо. Дакле, шта мислите, да ли је онај који је другачији од мене, тебе, антихрист, како је тему насловио Винстон? Иначе, ја нисам рекао за Менсона да је антихрист већ сатаниста, али добро, суштина је иста јер је сатаниста противник Христу. Ја сам његов сатанистички став потврдио са два мала интервјуа, а могу да их поставим брдо, мада нема потребе. Не треба бити много мудар да се то закључи. Опет могуће да он то ради из маркетинга, но тим горе, још ми је беднији и јаднији онда, јер није искрен.

Подели на овим сајтовима

пошто сам одговорио теми, јел може неко и да прокоментарише мој пост, да видим јесам ли правилно расудио, ил сам само одсекао уд који ме саблажњава ...

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,1578.msg28402.html#msg28402

Подели на овим сајтовима

Ја лично мислим да другачијост нема везе са религијом уопште. Наслове који је дао винс мислим да је исхитрен, непромишљен, у бесу јер му је обрисан пост. И ја у бесу свашта радим. Али добро, видећемо кад се врати поново. Тад ће му глава бити хладнија па ћемо тад и са њим продискутовати.

И треба бити различит, другачији. Не само та прича како смо сви другачији јер нас је Бог створио. Ок, то и врапци знају. Него, треба бити и другачији по систему не огуглати на многе ствари (има теме и о томе), увек бити спреман дићи глас, побунити се, рећи отворено и храбро своје мишљење, храбро се супротставити ономе што мислимо да је штетно, погубно. И сама сукобљеност је итекако здрава. Па све полази од тог чувеног зачуђења над нечим, над ситуацијом.

Ја сам гордо поносан што сам другачији и увек се трудим да будем другачији.

Отпор. Но пасаран.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

??, ????????? ??????????.

?? ??? ??????? ?? ?????? ??? ? ????? ???, ???? ????????????? ??????, ??????? ?? ????? ?? ????? ?????.

??? ?? ???????? ???????? ????????, ? ????? ??? ???? ?????? ?????? ????????? ???? ?? ????????? ?????? ? ??????? ??????? ????????????.

??? ?? ??????, ??? ???????? ??????, ?? ??? ????? ? ????, ???? ??? ???, ??? ?? ???? ????.

????? ????? ? ?????, ? ?????? ?? ?? ?? ???????, ??? ?? ?? ????????, ??? ??? ???? ?????? ????? ??? ?????? ?????? ??????, ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ????.

??? ?? ???? ???? ????, ????????? ?? ?? ???? ???? ???? ???????? ??? ?????????? ? ??????? ???? ?? ????? ?????? ??????, ???? ??? ? ????? ??????, ? ???? ???????? ?????? ??????? ???????????.

??? ?? ??????????, ???? ?? ?? ??????, ??? ?? ?? ????? ?? ???? ????????? ?? ???????. ????, ????? ???????? ? ?????, ? ?? ???? ??????????? ????? ?? ??????. ??????? ?? ??? ?????, ???????? ?? ??? ??????. ???? ???? ??????? ???? ?? ????. ?? ??? ?? ???? ??? ??? ? ??????? ????? ?? ?? ???? ????. ??? ??? ?? ?????, ?? ???? ??????, ??? ????? ?? ???? ?? ????????? ??? ?????. ???? ? ?? ???????. ???, ???? ?????? ?? ?????????, ???? ????? ????? ????? ??? ?? ?? ?????. 0202_238
Подели на овим сајтовима

da sad neku prozborim........gledao sam spotove mensona i čuo 5-6 njegovih pesmica...nazovi njegovih....gledao sam kod prijateljice njegov intervju mtv-ju i mogu reći da je bio skroz normalan i čak vrlo inteligentno rezonuje...ali su pitanja bila svakodnevna,ni pomena o muzici....čovek je skroz ok bio...ali,skroz je drugačiji na sceni...kao prvo imidž modernog,feminiziranog vampira sa zubima od metala očigledno prolazi kod likova koji bi da budu različiti i autentični po bilo koju cenu,makar to značilo i drugačiji po gluposti

Постављена слика

...što smatram potrebom za Bogom živim i ispunjenjem svoje eklisiološke ličnosti...sam menson je takodje primer ovoga...otrcane fore koje su bendovi još od 70-ih koristili i nisu neki štos osim da poruče kako se budala hvali onim od čega se pametan stidi...elem,iskreno mislim da svojim pesmama on samo veliča Gospoda jer koristi svoju težnju za osmišljavanjem na morbidan način...evidentno je da težnja postoji...sastajao se sa lavejem kad god je mogao i otac ivan je u pravu za satanizam...

ono što sam uspeo je da nadjem vezu izmedju mensona i seke aleksić tj. kariku koja nedostaje. ona se zove stoja...

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ono što sam uspeo je da nadjem vezu izmedju mensona i seke aleksi? tj. kariku koja nedostaje. ona se zove stoja...

Постављена слика

??? ?? ?????? ?? ?????, ?? ????? ????. ??????? ????? ??? ?? ???? ????, ????? ?????? ???????????? ???? ?? ????.

??? ???? ??????????, ?? ????????? ...

Подели на овим сајтовима

kako bre Sekin dekolte nije za forum ! pa da se vidi kakvu lepotu BOG stvara

????? ??? ?????, ??? ???? ?????? ?????? , ? ????? ?????????, ?? ?? ?? ?? ????.

? ??? ???? ??? ?????????

??? ??? ?????? ??? ?????????? ?????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

4 strane za pola dana. Nije loshe. Bilo je interesantno skupa cela strana ovo ostalo blah.

Slazem se A. sa tobom. Nema Mesnon uzore, samo je osmislio bend sa imenom Mensona i Merlinke. Imao je koliko 18 god kada je osnovao svoj prvi bend koji je posle preimenovao u MM. Kada si mlad svashta slushash jer ti tada odgovara. Chovek odrasti pa jednostavno prestane sa nekim stvarima. Tako je i ona cura rekla svojoj profanki da ce ceo zivot slushati metal, jer nije razmishlajla da treba da se odraste. Jer zaista ta muzika jeste za napaljene klince.

Jesi Ivane obrisao, a ovo nije prozivanje, niti pokushaj da te ocrnim. deda mi je rekao da otvorim temu(iznervirao si me kada si bez ikakvog upozorenja samo obrisao post), pa reko hajde da ga poslusham. AKo im smeta jedan Merilin Menson, onda nemaju shat da traze na forumu. Lepo je zeljko parafrazirao Mensona. A zashto bash tu stvar, lepo sam objasnio u preve 2-3 rechenice svog uvodnog posta dobrodosli

Meni je super ta crkva, ishao bih da je posetim kada bih se nashao u tom kraju i bio na njihovoj misi, ili shta god da imaju. Postavicu i taj film, ako bash imash zelju joooj Odlichan je zaista, rekli su zitelji da su na satanistichki nachin ubili dete. Kazu bilo je uriniranja, neke vradzbine, zvali su satanu, napisali 666... i tako klinci zaglavili na robiju jer zive u selu gde je 99& ljudi retardirano. evo pa i sami vidite.

Paradise Lost - Crazy redneck opening rant

Paradise Lost-Child Murders At Robin Hood Hills Part 1

E sad Menson nije rekao da je satanista, niti je rekao da obozava Mefista. Slazem se sa Mensonom kada kaze da postoji i neshto drugo od onoga shto se preprichava 2000 godina. Sad veoma je teshko okrenuti ljude kada religija kao takva ima veoma dugu tradiciju. Zato se i osnivaju "sekte" koje ce jednog dana preci u religiju. Isto kao i hrishcanstvo. Slagali se vi sa mnom ili ne.

pitanje za kraj za vinstna:Kako mozes da spajas nespojivo, metal i pravoslavlje??

Hehe konstantine, vidi se da se nisi upoznao sa Vinstonovim postovima.

On to i ne spaja. Decko se izjasnjava kao ateista, ali voli da poprica sa ljudima sa ovog foruma...

Konstantine lepo je Pieta rekla https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif

Nego, Menson je drugachiji, drugachije razmishlja, veoma inteligentna osoba. Svashta sam chitao o njemu, tako da ne smatram da je satanista. Samo treba malo uci, mislim ko hoce da ga razume, u njegova razmishljanja. I onaj kraci monoglog ivane shto si okachi je odlichan, svideo mi se. Bash je na mestu, tu se zapravo vidi kakav je on. Chovek, hrishcanin, koji kaze da to shto se pricha ne mora nuzno da bude istina. Molim te daj neki klip ili isechak is objektivnih novina sa slikom gde se vidi da je cepao bibliju. Mogu da ga razumem i da je to radio. Ti to shvatash kao napad, ja ne.

Michael Moore interview Marilyn Manson

Marilyn Manson Goes Back To School For Mtv

Potvrdjujem da je Meson daleko od sataniste. Mogu da nastavim ako hocete ima, ali mislim daj e ovo sasvim dovoljno

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

???????, ???????, ???????????? ?? ?? ????? ????????.

Dovoljna su ova dva intervjua koji se kose sa tvojim. Pa nek ljudi vide i drugu stranu priche dobrodosli

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...