cloudking Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Po tim vasim parametrima ja sam uzasan srbin 4chsmu1 kada negde sretnem Srbina koji nije pravoslavni; ne mogu da se identifikujem sa njim ni na kakav nacin. Apsolutno nemam taj osecaj nacionalne pripadnosti; dok mi se srce rasiri kada imam oko sebe pravoslavne amerikance, albance, aboridzine i wtw... stadaradim Ja imam isti trip... samo u relaciji- pametni ljudi i budale... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Само свети Србин је добар Србин. dobar covjek je dobar srbin...sveti srbin je,cik pogodi stadaradim, sveti srbin! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Los Srbin ne moze biti dobar covek. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 @dragi naravno da je idealno i djela i vjera covjece,ali eto,ja mislim da i ateista moze biti dobar covjek,ima savjest,nije idealno,ali je dovoljno... i nemoj sve da ravnas prema sebi,pa tako nemoj ni mene odmah da osudjujes,ne sekiraj ti za mene,ja imam vjeru i ne moras da mi naglasavas da je Bog Ljubav,jer bas iz takvog mog dozivljaja Boga i pisem ovako kako pisem...Bog voli i ateistu isto kao i tebe,i odkud ti znas kad ce se tako neko obratit' Bogu?!!! a ova tvoja pretposljednja recenica-"i kad kazemo da je dobar srbin onaj koji vjeruje u ljubav.........da takav jeste dobar srbin"! jel' mislis da ateista,ako je dobar covjek ne vjeruje u sve to...vjeruje,ali tako nesto ne naziva Bog,vec sam pisala,na Bozijoj si strani ako tvoris dobro,ni ne moras toga biti svjestan...druga je stvar sto takvi nemaju licni odnos s Hristom kroz Liturgiju i sveto Pricesce,zalim ih,ali ne znaci da nisu dobri ljudi...a rekoh vec,mi ne znamo kad ce oni doci u poznanje Istine,nekako vjerujem da su takvi vec na pola puta jer imaju djela... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Dobar Srbin si ako voliš Novaka Đokovića,danas je to barem vrlo jednostavno.Danas smo mi mnogo slabi za vrijednosti na koje ukazuje sv.Nikolaj,ali eto da probamo da se prepoznamo i da ne teglimo predanje svojih predaka,nego da ih kako reče Episkop David POLETNO NOSIMO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Los Srbin ne moze biti dobar covek. budimo ljudi,za srpstvo cemo lako... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Огромна већина срба спада религиозно у ову групу: сујеверни семи-моралистички деизам, што је практични атеизам (али не и филозофски). Као што рече Ниши: Управо је та логика "ма само нек народ слави славу, пали бадњак и мрзи католике, а у шта тачно верује и није баш толико битно" и довела до већине проблема са којима се ових дана суочавамо... Тако да је сулудо говорити о томе да су срби неки хришћани. Уосталом хришћанство је у сржи некомпатибилно са националношћу (да поновим још једном: енофилетизам је званично проглашен за јерес). Тако да, да, атеиста може да прихвата националну припадност, док један хришћанин то никако не би смео. P.S. Савршена љубав подразумева да сваког човека волимо подједнако... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Огромна већина срба спада религиозно у ову групу: сујеверни семи-моралистички деизам, што је практични атеизам (али не и филозофски). Као што рече Ниши: Управо је та логика "ма само нек народ слави славу, пали бадњак и мрзи католике, а у шта тачно верује и није баш толико битно" и довела до већине проблема са којима се ових дана суочавамо... Тако да је сулудо говорити о томе да су срби неки хришћани. Уосталом хришћанство је у сржи некомпатибилно са националношћу (да поновим још једном: енофилетизам је званично проглашен за јерес). Тако да, да, атеиста може да прихвата националну припадност, док један хришћанин то никако не би смео. P.S. Савршена љубав подразумева да сваког човека волимо подједнако... Samo srbe, maaaalcice manje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Огромна већина срба спада религиозно у ову групу: сујеверни семи-моралистички деизам, што је практични атеизам (али не и филозофски). Као што рече Ниши: Управо је та логика "ма само нек народ слави славу, пали бадњак и мрзи католике, а у шта тачно верује и није баш толико битно" и довела до већине проблема са којима се ових дана суочавамо... Тако да је сулудо говорити о томе да су срби неки хришћани. Уосталом хришћанство је у сржи некомпатибилно са националношћу (да поновим још једном: енофилетизам је званично проглашен за јерес). Тако да, да, атеиста може да прихвата националну припадност, док један хришћанин то никако не би смео. P.S. Савршена љубав подразумева да сваког човека волимо подједнако... leteti evo i s tobom jednom da se slozim a i pomalo sam emotivna na ovoj temi,bas zbog takvih koje si pomenuo,puna im usta srpstva,i vjere,i misle ako slave slavu i pale badnjak da su obavili svoje i da su neki veliki srbi... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Ne! Važno je da smo pravedni i dobri ljudi, da znamo šta je pravedno i šta je dobro i da za to radimo, da se za to trudimo i borimo. pa sta hoces da kazes...to sto si naveo i znaci biti covjek...ne znam cemu onda to tvoje "ne",kad ustvari pricamo o istom... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Los Srbin ne moze biti dobar covek. budimo ljudi,za srpstvo cemo lako... Budimo ljudi, samo to je važno. Tako smo govorili pedeset godina, nekima.... Na kraju smo dobili račun, i taj račun, mislim, da nije bio sladak. Važno je da smo ljudi. Reci ovo danas Srbima na Kosovu. Reci ovo danas Srbima u Hrvatskoj. Važno je da smo ljudi. A perfektni ljudi bili bi onda kada bi nestali. Važno je da smo ljudi. Reci ovo Hrvatu u Hrvatskoj, reci ovo Albancu na Kosovu, ima da ti se smeje u lice dok potegne sa motikom u tvoju glavu. Važno je da smo ljudi... Važno je da smo ljudi govorili smo isto kada smo mi, na našu sramotu, upali u Srebrenicu i malo ubijali: Važno je da smo ljudi.. Ne! Važno je da smo pravedni i dobri ljudi, da znamo šta je pravedno i šta je dobro i da za to radimo, da se za to trudimo i borimo. http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=14657:mladi-bosna-i-zapadnjaka-hipokrizija&catid=39:drustvo&Itemid=66 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 P.S. Савршена љубав подразумева да сваког човека волимо подједнако... Samo srbe, maaaalcice manje. 0212_rolleyes "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Po tim vasim parametrima ja sam uzasan srbin greengrin :group111: kada negde sretnem Srbina koji nije pravoslavni; ne mogu da se identifikujem sa njim ni na kakav nacin. Apsolutno nemam taj osecaj nacionalne pripadnosti; dok mi se srce rasiri kada imam oko sebe pravoslavne amerikance, albance, aboridzine i wtw... 0102_laugh потпис. 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука