marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Овај део је садржан у пресуди о рехабилитацији као лажан. Што показује да је Јанкетићево знање о њима стајало на причама које су владале у то време а односиле се на њих двојицу. "Славна традиција" ширења лажи о хришћанима. У почетку смо пили крв и јели људско месо, а онда смо у 20. веку убијали мацолама... Unapred se izvinjavam zbog spam ovo nije za smejanje ali me nasmejalo xexexexe... aman a da zaboravi na ovo, trudite se da vam dijalog bude u normalnom zdravom duhu , ovo je podforum o svetiteljima, nadam se da me razumete... Hvala Како може бити у здравом духу кад овај Леонтјев, Чејовић и већ колико налога и профила има константно вређа православне светитеље? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Pa opisujes dogadjaje bolje od ljudi koji su bili ocevici. Travke su izgleda bas uspesne u potpisu leontjev aman spam Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Pa opisujes dogadjaje bolje od ljudi koji su bili ocevici. Travke su izgleda bas uspesne u potpisu leontjev aman spam Ако неће Мухамед брегу, онда ће брег Мухамеду. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Као што рекох - канонизација свештеномученика пљеваљских нема никаквих контраверзи осим код људи који имају проблема са сопственом савешћу или су заведени лажним информацијама. Јер да постоји и једна мрља у њиховим животима за ових седам година би били издати томови. Но, данас у Пљевљима постоји иницијатива за градњу капеле посвећене њима, јер православни живаљ тог града доживаљава њих као видљиву победу Истине и Љубави. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Ti ne staj na moju stranu. I ovakav kakav je, manje lupa od tebe.Ti si mnogo vise blizak njemu nego iko drugi. Bez jednog drugi ne bi postojao. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Ti ne staj na moju stranu. I ovakav kakav je, manje lupa od tebe.Ti si mnogo vise blizak njemu nego iko drugi. Bez jednog drugi ne bi postojao. Јеси ли ти православни хришћанин? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Јер да постоји и једна мрља у њиховим животима за ових седам година би били издати томови. Nema, samo što se sumnja i optužuje da su pojedine zaklali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 marko_13 šta da se radi brabe sve sam pročitao šta ste napisali , nismo svi isti ali da se preterava u nečemu , ma koliko mi o nekome nešto mislili , evo čistog primera u ovom postu se vidi ... Ko zna ko će još sve biti na frskama po Pravoslavnim crkvama aman može se desiti da i neke zvjeze youtuba budi ikonopisane, jer je za svetost ključan ontološki kriterij spam red bi bilo a i ljudski je da pored neumesnih šala ne blatimo i ostale čestite Božije ugodnike... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Ti ne staj na moju stranu. I ovakav kakav je, manje lupa od tebe.Ti si mnogo vise blizak njemu nego iko drugi. Bez jednog drugi ne bi postojao. Stat ću ja i na njegovu stranu kad budem smatrao da je u pravu. Ovo si mu pitanje dobro postavio za Kenedija , morao sam reagirati. Inače, vidi se da sam pogodio temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Ti ne staj na moju stranu. I ovakav kakav je, manje lupa od tebe.Ti si mnogo vise blizak njemu nego iko drugi. Bez jednog drugi ne bi postojao. Јеси ли ти православни хришћанин? ja jesam ; a ti? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 marko_13 šta da se radi brabe sve sam pročitao šta ste napisali , nismo svi isti ali da se preterava u nečemu , ma koliko mi o nekome nešto mislili , evo čistog primera u ovom postu se vidi ... Ko zna ko će još sve biti na frskama po Pravoslavnim crkvama aman može se desiti da i neke zvjeze youtuba budi ikonopisane, jer je za svetost ključan ontološki kriterij spam red bi bilo a i ljudski je da pored neumesnih šala ne blatimo i ostale čestite Božije ugodnike... То се може саветовати људима, разумним, али христомрзцима тешко... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 deder pojasni nam ko jer ubio Kenedija? Pravo pitanje za brata Marka_13 aman spam dada Budimo strpljivi, sad će on nam i to da pojasni. On je multipraktik Ti ne staj na moju stranu. I ovakav kakav je, manje lupa od tebe.Ti si mnogo vise blizak njemu nego iko drugi. Bez jednog drugi ne bi postojao. Јеси ли ти православни хришћанин? ja jesam ; a ti? Како онда сумњаш у саборну одлуку Цркве? Шта је по теби ауторитет у њој? Ко је надлежан за доношење одлука? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Kako sumnjam u odluku Crkve? Otkad mi ucimo da Sinod/Sabor ne moze da pogresi? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука