Jump to content

Postuju li politicari zakon u Srbiji???

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Ovo nije politicko pitanje,cisto se kao obican covek pitamPostuju li srpski politicari zakon u Srbiji..evo ovde mozemo videti da pored Dacica i Tadica na prijemu u rusku ambasadu dolazi i Ceca Raznatovic....a trebalo  bi da je u kucnom pritvoru!???Da je neki jadnik ukrao dzak krompira,verujem da bi trunuo u zatvoru.....ah da,tu je i patrijarh Irinej,on nije politicar....

Pitam se,da li je narod u Srbiji totalno otupeo ili mu se bar malo izvrne utroba kad vidi ovaj cirkus?

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/259324/Patrijarh-Irinej-Tadic-Cvetkovic-i-Ceca-Raznatovic-na-prijemu-u-ruskoj-ambasadi

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Uopste mi nije jasno sta Ceca tu trazi? Koji je ona faktor? Jos je i u ''kucnom pritvoru''!

Manje-vise se postavlja pitanje koji je ona faktor u svemu tome...pitanje je,da li se malo zapitaju oni politicari koji su prisustvovali prijemu,sta trazi javna licnost ovde,a jos je u kucnom pritvoru,kako ce to da se odrazi na nas?Ovo je dokaz,da politicare u Srbiji ne zanima sta gradjani misle o tome i kako gledaju na sprovodjenje zakona u Srbiji...SELEKTIVNO I TO PRED OCIMA JAVNOSTI

Samo je ovo lek i metoda:

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

A pade mi jos nesto na pamet...receno je "Ne uprezite se u isti jaram sa nevernicima.......a, vidim patrijarh Irinej sa ovima se druzi.....pa sto bre...pa sto bre....Da nece mozda da ih natera da se pokaju i da ih privoli na ispravan put?!? ;)

Подели на овим сајтовима

A pade mi jos nesto na pamet...receno je "Ne uprezite se u isti jaram sa nevernicima.......a, vidim patrijarh Irinej sa ovima se druzi.....pa sto bre...pa sto bre....Da nece mozda da ih natera da se pokaju i da ih privoli na ispravan put?!? ;)

Ма све ок брате и Христос је ишао код лопова и блудница... Само што су напредовале професије.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Није јој још почело издржавање казне. Мислим да креће следеће недеље, како сам негде чуо.

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Није јој још почело издржавање казне. Мислим да креће следеће недеље, како сам негде чуо.

Boze,pa zar vi verujete u te bajke,kakva kazna,vidis da se sprdaju sa ovim napacenim narodom

A pade mi jos nesto na pamet...receno je "Ne uprezite se u isti jaram sa nevernicima.......a, vidim patrijarh Irinej sa ovima se druzi.....pa sto bre...pa sto bre....Da nece mozda da ih natera da se pokaju i da ih privoli na ispravan put?!? мајкл

Ма све ок брате и Христос је ишао код лопова и блудница... Само што су напредовале професије.

Da,to je radio Hristos,ali on je Gospod,zato nam je i dao zapovest da se ne uprezemo u isti jaram sa nevernicima,to je isto kao kad iskusni plivac kaze neplivacu,ne idi u dubinu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...