Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. И мени је требало времена да уђем у веру на прави начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. И мени је требало времена да уђем у веру на прави начин. :mad: ekstra 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Ubi me covece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Ubi me covece. Знам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. Па не можеш да обориш таутологију... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. Па не можеш да обориш таутологију... greengrin Хаха, баш тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. Па не можеш да обориш таутологију... greengrin Pa kako se obaraju teorije? Propustas hipoteticko deduktivni model kroz empirijske podatke. - Presudno je pravilno dedukovanje - Tacni empirisjki podaci U prevodi kracionistima je i/ili naopaka logika ili imaju falsifikate od empirijskih podataka. Najcesce je kombinacija u paketu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Koliko li napora ovaj čovek ulaže da potisne, selektivno (ne) percipira i odbaci dokaze za TE... To valjda on zna. A od mene jedno pitanje... Kako to da je DNK čoveka i čovekolikog majmuna ista u 98% nukleotida/nukleotidnih parova ? Kako to da oni uopšte imaju DNK? Što im podaci o nasleđivanju nisu zapisani u proteinima? A anatomske sličnosti? A morfološke sličnosti? A funkcionalne sličnosti? Takve stvari se ne mogu ignorisati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Koliko li napora ovaj čovek ulaže da potisne, selektivno (ne) percipira i odbaci dokaze za TE... To valjda on zna. A od mene jedno pitanje... Kako to da je DNK čoveka i čovekolikog majmuna ista u 98% nukleotida/nukleotidnih parova ? Kako to da oni uopšte imaju DNK? Što im podaci o nasleđivanju nisu zapisani u proteinima? A anatomske sličnosti? A morfološke sličnosti? A funkcionalne sličnosti? Takve stvari se ne mogu ignorisati. Па ајде - одакле уопште ДНК? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Koliko li napora ovaj čovek ulaže da potisne, selektivno (ne) percipira i odbaci dokaze za TE... To valjda on zna. A od mene jedno pitanje... Kako to da je DNK čoveka i čovekolikog majmuna ista u 98% nukleotida/nukleotidnih parova ? Kako to da oni uopšte imaju DNK? Što im podaci o nasleđivanju nisu zapisani u proteinima? A anatomske sličnosti? A morfološke sličnosti? A funkcionalne sličnosti? Takve stvari se ne mogu ignorisati. Па ајде - одакле уопште ДНК? Nisam Zvonko ekspert za evolucionu biologiju ali verujem da postoji više hipoteza o tome. A možda i postoji konačan odgovor a ako ne, onda postoje različite hipoteze. Svaka od tih hipoteza je bolja od "Bog je to učinio". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Pri cemu "Bog je to ucinio" ni nemoze da se kvalifikuje za hipotezu zato sto takva vrsta iskaza nije objasnjenje. Ali opet po hiljaditi put Zvonko namerno spaja abiogenzu i evoluciju. I ako nemaju veze jadna sa drugim. TE funckionise savrseno cak i da se abiogeneza ispostavi kao nemoguca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Pri cemu "Bog je to ucinio" ni nemoze da se kvalifikuje za hipotezu zato sto takva vrsta iskaza nije objasnjenje. Ali opet po hiljaditi put Zvonko namerno spaja abiogenzu i evoluciju. I ako nemaju veze jadna sa drugim. TE funckionise savrseno cak i da se abiogeneza ispostavi kao nemoguca. Oni misle da jeste. A meni je dosadilo da objašnjavam distinkciju abiogeneza/evolucija. Ne znam odakle ti toliko energije za prosvetiteljstvo, Vojvođanine. greengrin 4chsmu1 Može jedna šala na račun Vojvođana? Može? Šta je Vojvođanima bilo najteže u WW2? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Како онда знаш да је свака боља? Порекло ДНК, репликације, синтезе протеина и уопште функција које обавља жива ћелија је екстремно сложено питање. За сада је најбоља хипотеза да је све то направио Мандрак. Ali opet po hiljaditi put Zvonko namerno spaja abiogenzu i evoluciju. I ako nemaju veze jadna sa drugim. TE funckionise savrseno cak i da se abiogeneza ispostavi kao nemoguca. Нигде ја не спајам абиогенезу и ТЕ, то је питање поставио Дарко. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 @Darko Ne znam sta je blize. Da cujem. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Jesam, vise puta. I uvek kad sam pokusai da oborim TE nisam uspeo. Ili sam se uhvatio da pogresno dedukujem ili da sam pokusao da ubacim empirijske podatke o svetu koji ne postoje. Па не можеш да обориш таутологију... greengrin Pa kako se obaraju teorije? Propustas hipoteticko deduktivni model kroz empirijske podatke. - Presudno je pravilno dedukovanje - Tacni empirisjki podaci U prevodi kracionistima je i/ili naopaka logika ili imaju falsifikate od empirijskih podataka. Najcesce je kombinacija u paketu. Ништа, ти нам јави пропустиш успешно хипотетичко дедуктивни модел кроз емпиријске податке, стрпљиви смо ми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Replikacija, transkripcija i translacija nipošto nisu nikakva složena pitanja već objašnjeni fenomeni. Ako baš želiš, mogu ti do detalja razložiti svaki od njih. Koji? Judeo-hrišćanski Bog, otac Isusa od Nazareta? On je napravio ćeliju i dao joj mogućnost biosinteze proteina? StvarnO? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука