Гости Guest Написано Јун 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Njegovo ime je Maru,ima četiri godine i živi u Japanu. To što je tako debeo i smešno nespretan, ni malo mu ne smeta da ima sopstveni kanal na YouTube, stotinak video snimaka i preko 20.000.000 gledanja. Pogledajte zašto je Maru najpopularniji mačak ... ZIVOR :djetalina: smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 E bas je sladak :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Jos malo sampiona. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Njegovo ime je Maru,ima četiri godine i živi u Japanu. To što je tako debeo i smešno nespretan, ni malo mu ne smeta da ima sopstveni kanal na YouTube, stotinak video snimaka i preko 20.000.000 gledanja. Pogledajte zašto je Maru najpopularniji mačak ... ZIVOR 1405_love bendoff Стварно је изузетно шармантан и забаван pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Prvi snimak ima 1,3 miliona gledaoca. Od ove mace samo ovaj snimak ima 22 miliona gledaoca: "NORA: Practice Makes Purr-fect" - Check the sequel too. Koja je maca sad popularnija? Један добронамеран савет поводом овог "твог" мачета: Ако у кући,којим случајем, имате - клавир, маче и унука од 19 месеци -постарајте се да он овај снимак не види док не одрасте. Ја сам се прешла искомпликовало се додатно јер се и нашој маци баш допало. Додуше,за сада, само шета по клавијатури. :djetalina:4chsmu1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Maru je fenomenalan koliko je trapav 4chsmu1 http://www.youtube.com/user/mugumogu redovno pratim njegove dogodovstine "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука