Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 неке од оних икона су и коптске, па реко да и ја додам неке: http://picasaweb.google.com/PishoyD/ContemporaryCopticIcons клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Ово сам усликао у Милешеви. Дар Коптске или Етиопске Цркве - не сећам се. Поента је у упадљиво загаситом тену Богомајке и Христа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 ... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Брате, свака част! Одлично, треба ми због нечега где ћете се, надам се сви пријатно изненадити. 0102_laugh 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука