Jump to content

Бенедикт XVI : Степинац је бранио Србе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znam ja da Bl. Alojzije kardinal Stepinac ne može po vašim mjerilima nikada biti svet. Pa, kako bi? Nije vadio očio drugima, nije se ženio 3-4 puta. Da je bar imao ženu od 6 godina, pa da ga i nekako razumijete

ja ovo karakterisem kao: aludiranje s tvoje strane da su "naši" svetitelji takvi te da je nama "cistina" pokojnog Kardinala nepojmljiva jer kod nas vaze potpuno druga a od "cistine" Alozja Stepinca suprotna mjerila.

prastaj i ispravi ako grijesim

voljan sam ispraviti gresku ukoliko sam pogresno protumacio tvoj post, mada iskreno sumnjam da jesam.

A, Bože mili, pa kako ti to pade na pamet?! Pa, otkud tako nešto i u primisli za bilo kojeg svetitelja Crkve Pravoslavne? Kako si to samo moga i pomisliti?

Подели на овим сајтовима

nisam stekao takvo misljenje ranije do trenutka tvog demanta posto smo u istom trenutuku prepravljali tvoju poruku ja sa opomenom a ti sa dodatkom teksta.

POVLAČIM NEOPRAVDANO IZREČENU OPOMENU.

koju je prouzrukovao nesporazum. mada opet kažem malo vise poštovanja ne bi bilo na odmet. vuk

Подели на овим сајтовима

nisam stekao takvo misljenje ranije do trenutka tvog demanta posto smo u istom trenutuku prepravljali tvoju poruku ja sa opomenom a ti sa dodatkom teksta.

koju je prouzrukovao nesporazum. mada opet kažem malo vise poštovanja ne bi bilo na odmet. vuk

:drugarstvo: Eto, brate Vuče kako možemo fino komunicirati i riješavati nesporazume. 0110_hahaha

Mogu li te dodati u prijatelje i na chatu nešto upitati?

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha Eto, brate Vuče kako možemo fino komunicirati i riješavati nesporazume. 0102_laugh

Mogu li te dodati u prijatelje i na chatu nešto upitati?

наравно :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да смо у принципу рекли шта мислимо: за нас православне није светитељ, нарочито Срби га никада неће прихватити за светитеља и не само то- велика и огромна је препрека за даљи развој разговора, нарочито после Папиног поклоњења Степинцу а ни помена јасеновачких жртава.

Вама је ваш светитељ и треба да га поштујете јер га је прогласио ваш Пастир.

Оно што верујем као православни хришћанин да ће сваки јасеновачки мученик који је у најгорим мукама невино пострадао од стране усташког ножа и фратара кољача ОПРОСТИТИ и Степинцу и свим убицама јер је ОН ДОСТИГАО СВОЈ ЦИЉ. Он има живот вечни у Господу и зато нека свети мученици јасеновачки моле Бога за све нас.

Подели на овим сајтовима

Мислим да смо у принципу рекли шта мислимо: за нас православне није светитељ, нарочито Срби га никада неће прихватити за светитеља и не само то- велика и огромна је препрека за даљи развој разговора, нарочито после Папиног поклоњења Степинцу а ни помена јасеновачких жртава.

Вама је ваш светитељ и треба да га поштујете јер га је прогласио ваш Пастир.

Оно што верујем као православни хришћанин да ће сваки јасеновачки мученик који је у најгорим мукама невино пострадао од стране усташког ножа и фратара кољача ОПРОСТИТИ и Степинцу и свим убицама јер је ОН ДОСТИГАО СВОЈ ЦИЉ. Он има живот вечни у Господу и зато нека свети мученици јасеновачки моле Бога за све нас.

Oče Ivane, predlažem Vam da čitate i druge povjesne izvore i da sami utvrdite ko je zapravo Bl. Alojzije Stepinac. I kažete u poruci da će svaki jasenovački mučenik oprostiti i Stepincu i svim ubicama...Oče Ivane, želite li reći da je Bl. Alozije Stepinac ubica?

Подели на овим сајтовима

Znam ja da Bl. Alojzije kardinal Stepinac ne može po vašim mjerilima nikada biti svet. Pa, kako bi? Nije vadio očio drugima, nije se ženio 3-4 puta. Da je bar imao ženu od 6 godina, pa da ga i nekako razumijete  Ili da je vodio duhovno-pastoralne aktivnosti kao sveštenomučenik iz Pljevalja Maca Vukojičić, ovako stvarno  ne možete

Једина је разлика што нико од њих није рекао:"Моја савест је чиста".

Умрли су у кајању.

И бај д веј оженити дете а бити му отац је велика жртва за свој народ и разлог више да би се неко сматрао светим.

Подели на овим сајтовима

Znam ja da Bl. Alojzije kardinal Stepinac ne može po vašim mjerilima nikada biti svet. Pa, kako bi? Nije vadio očio drugima, nije se ženio 3-4 puta. Da je bar imao ženu od 6 godina, pa da ga i nekako razumijete  Ili da je vodio duhovno-pastoralne aktivnosti kao sveštenomučenik iz Pljevalja Maca Vukojičić, ovako stvarno  ne možete

Умрли су у кајању.

И бај д веј оженити дете а бити му отац је велика жртва за свој народ и разлог више да би се неко сматрао светим.

Žrtva je to velika, koju ja ne bi nikad moga podnijeti. Priznajem! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Умрли су у кајању.

Žrtva je to velika, koju ja ne bi nikad moga podnijeti. Priznajem! 0110_hahaha

Verovatno zato tvoje  telo neće biti netruležno i stecište silnog naroda koji traži utehu i iscelenje  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

Oče Ivane, predlažem Vam da čitate i druge povjesne izvore i da sami utvrdite ko je zapravo Bl. Alojzije Stepinac. I kažete u poruci da će svaki jasenovački mučenik oprostiti i Stepincu i svim ubicama...

:drugarstvo:

(Bog odlučuje tko će biti svet a tko ne, uostalom primjer Sv. Merkurija to pokazuje..)

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Умрли су у кајању.

Žrtva je to velika, koju ja ne bi nikad moga podnijeti. Priznajem! :)

Verovatno zato tvoje  telo neće biti netruležno i stecište silnog naroda koji traži utehu i iscelenje  :bla:

:) Žrtvovao se, nema što. Nije lako to što je uradio, ja ne bi mogao i drago mi je zbog toga :). Mada, ima dosta takvih i danas koji se tako žrtvuju :) Bilo je na televiziji :) Imamo ih i mi i vi.
Подели на овим сајтовима

Умрли су у кајању.

Verovatno zato tvoje  telo neće biti netruležno i stecište silnog naroda koji traži utehu i iscelenje  :bla:

:) Žrtvovao se, nema što. Nije lako to što je uradio, ja ne bi mogao i drago mi je zbog toga :). Mada, ima dosta takvih i danas koji se tako žrtvuju :) Bilo je na televiziji :) Imamo ih i mi i vi.

Dakle ovako,budeš li još jednom za svetog Milutina rekao da je bio pedofil više nećemo imati o čemu da diskutujemo!

Je li to u redu?

Подели на овим сајтовима

Умрли су у кајању.

Dakle ovako,budeš li još jednom za svetog Milutina rekao da je bio pedofil više nećemo imati o čemu da diskutujemo!

Je li to u redu?

Pa, Bože mili, odakle ti to da sam ja rekaa tako nešto? Pa, ti to kažeš, ja nigdje ni slova o Svetom Milutinu nism napisao. Deki brate, što se nepotrebno uznemiruje? Ne bi ja to nikad rekao za svetoga Milutina ne daj Bože!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...