Протомајстор Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ја тврдим да тврдо тврдите. Утврдићемо све тврдње. Наравно,мислиш на оне који се баве правом или економијом,али пре свега правом Мислим на све. Сви смо ми вођени сатанском силом још од прародитељског завета са дотичним.А слажем се са констатацијом да су они који теже ка моћима "овога света" најнегативнији. Међутим, ко не тежи? Ево ја се трудим да пишем што паметније и ако ми успе, то после читам по неколико пута. И још кад би ми неко упутио захвалницу...баш бих се осећао моћно. :229229229: Зар нисам сатанин слуга? Па јесам. Али сам и раб Божији. Ми се водимо по сатанским силама, или Божанским енергијама непрестано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Тврдим ти да људи који су у политицу,да су вођени сатанском силом Ја тврдим да су и они који нису у политици, такође вођени сатанском силом. Наравно,мислиш на оне који се баве правом или економијом,али пре свега правом 0102_laugh stadaradim 0110_hahaha 0110_hahahaјел то вас двојица озбиљно? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 јел то вас двојица озбиљно? stadaradim Ja озбиљно.Хоћу богословски да докажем тезу: "Какав народ, таква власт!" 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14662.msg457005#msg457005 date=1307208540] јел то вас двојица озбиљно? 0110_hahaha Ja озбиљно.Хоћу богословски да докажем тезу: "Какав народ, таква власт!" 0205_whistling тако би испало да се спашавамо по ''заслугама'', а није тако 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Знам да није, али још увек ми је тешко да прихватим да Бог има неку своју Логику коју нам није објавио. А опет, приметио сам да и владике стоје право кад се интонира химна "Боже Правде". prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Ово је јуче изјавио митрополит Амфилохије: "Amfilohije je zaključio da "nije svaki vlastodržac od boga, već samo onaj koji je tu vlast koristio na pravi način, saglasno božjoj volji" http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/163764/Amfilohije+oštro+kritikovao+Bila+Klintona.html А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Samo Bog mu je dao šansu da je ne koristi saglasno volji Božjoj. Mogao bi za promjenu da, da nekog pametnog, na političku scenu. Samo bi to onda bilo posezanje u slobodu koju je dao čovjeku kao iskaz, najvišeg stepena ljubavi. A ja se često pitam, zašto uvjek silnici, i oni "čiji tragovi smrde nečovještom" imaju najviši stepen slobode koju neusmiljeno koriste na najgrubljii način. Ima vas ovde jako puno pametnih i načitanih, ja sam običan mediokritet i usudim se reći i ispod toga, i puno toga mi nije jasno. Ali kao savremenik ove civilizacije, vidim što idemo dalje, to je više ropstva i neslobode, unatoč frazama, demokracije, i zaštite manjinskih grupa, pa istrebljenje planktona, pa zaštita životinja. A gde je tu rab Božji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 misli se na politicare u opoziciji,jel',pa dal' se mole za one sto su na vlasti... ma kakvi crni politicari,pa i jos da se mole,ma oni bi im vadili oci,samo da se docepaju viseg polozaja,a ovi visoki,isto tako,samo da bi ostali na vlasti... doduse trude se oni jadni,obavezno pozovu svestenika da im se osvestaju "radne" prostorije,pa imaju krsnu slavu svoje stranke,pa se jadni muce oko Kolaca,i tako,hoce oni to,narocito kad sijevaju blicevi... muka mi je od politicara,i od onih sto im iz dupeta vire 0102_laugh 4chsmu1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 У петак је на св Константина и Јелену обављено освећење земљишта на којем ће бити подигнут храм посвећен овим светитељима. Локација је у Новом Саду у близини моје зграде и присуствовао сам догађају. На фотки видите опозиционог политичара Игора Мировића (СНС), који је као директор ЗИГ-а док је владао НС-ом доделио ову локацију Цркви. Он је овде био у својству Кума прве храмовне славе. А овај брка са микрофоном је председник грађевинског одбора Војислав Гајић. Он би требало да има највећи удео у изградњи храма. Иначе он важи за шефа овдашње урбанистичке мафије, што би се рекло крупан кримос. Ипак знам да је реновирао комплетно крило дечије болнице кад му је син тамо лежао. Владика је у беседи жестоко начепио европску заједницу (због изврнутих вредности) и нашу државну власт (због неповраћаја имовине) и то све у присуству опозиције и "заслужних грађана". Ипак и ови људи (тајкуни и политичари) како видесмо, знају да буду конструктивни и од опште користи. Шта мислиш Тавита? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 ih,pa sta hoces da kazes?!!!! ovaj sto je renovirao krilo,ne mora da znaci da bi to isto uradio da mu sin nije tamo lezao...a to da znaju da budu "konstruktivni",istina je,znaju...a znas zasto?!!! zato sto misle da se tako peru,poznajem lika koji je citav zivot krao,u posljednje vrijeme dosta daje Crkvi,bas onako sakom i kapom,biva cesto donator,ali od licne promjene na bolje nista,on i dalje krade,i ne samo to,poznat je kao neko ko strasno tlaci svoje radnike-ima vise firmi...sta mislis dal' bi se Bog vise obradovao da prestane da krade i da tlaci,il' mu se vise raduje sad kad obnavlja Crkve i u isto vrijeme radi to sto navedoh?!!! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Слажем се Тавита. Овај политичар са слике је иначе и економиста по струци. И сетих се сад да владика није критиковао Европу него изгледа Македонију. Изгубио сам пажњу, мислим да је бесда трајала 40 мин. http://www.eparhija-backa.org.rs/novosti/episkop-irinej-osvestao-zemljiste-za-novu-novosadsku-crkvu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ih,pa sta hoces da kazes?!!!! ovaj sto je renovirao krilo,ne mora da znaci da bi to isto uradio da mu sin nije tamo lezao...a to da znaju da budu "konstruktivni",istina je,znaju...a znas zasto?!!! zato sto misle da se tako peru,poznajem lika koji je citav zivot krao,u posljednje vrijeme dosta daje Crkvi,bas onako sakom i kapom,biva cesto donator,ali od licne promjene na bolje nista,on i dalje krade,i ne samo to,poznat je kao neko ko strasno tlaci svoje radnike-ima vise firmi...sta mislis dal' bi se Bog vise obradovao da prestane da krade i da tlaci,il' mu se vise raduje sad kad obnavlja Crkve i u isto vrijeme radi to sto navedoh?!!! гле, гле ...пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером? womens dada а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери? smej.gif slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Слажем се Тавита. Овај политичар са слике је иначе и економиста по струци. smej.gif И сетих се сад да владика није критиковао Европу него изгледа Македонију. Изгубио сам пажњу, мислим да је бесда трајала 40 мин. http://www.eparhija-backa.org.rs/novosti/episkop-irinej-osvestao-zemljiste-za-novu-novosadsku-crkvu e znas sta mi je jos strasno...osudjujem ponasanje,a ne licnost...strasno mi je kad vladika blagoslovi grijeh...kako? pa,tako sto drzi besjedu onako kako krimosu odgovara...npr. da sam ja vladika prst ka dole ja bi na toj besjedi,pred tim krimosima pricala tako da ih nekako "dirnem"...pricala bi' im o Hristu,o njegovoj ljubavi...o tome kako jeste Crkva,kao objekat,najdivnija zgrada,ali ipak samo zgrada,a da tek Bogom biva sveta...pricala bi' im o onome sta Hristos trazi od nas,o milosti nasoj prema drugima,o tome da su mu draze dvije udovicine lepte od silnih paretina i zgradetina,i na kraju bi' im pricala o pokajanju,kako nije nista strasno ako se iskreno pokaju...uslov da se cuje moja zavrsna rijec,bio bi taj,da krimosi ostanu do kraja besjede 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Слажем се Тавита. Овај политичар са слике је иначе и економиста по струци. :cheesy: И сетих се сад да владика није критиковао Европу него изгледа Македонију. Изгубио сам пажњу, мислим да је бесда трајала 40 мин. http://www.eparhija-backa.org.rs/novosti/episkop-irinej-osvestao-zemljiste-za-novu-novosadsku-crkvu e znas sta mi je jos strasno...osudjujem ponasanje,a ne licnost...strasno mi je kad vladika blagoslovi grijeh...kako? pa,tako sto drzi besjedu onako kako krimosu odgovara...npr. da sam ja vladika smej.gif ja bi na toj besjedi,pred tim krimosima pricala tako da ih nekako "dirnem"...pricala bi' im o Hristu,o njegovoj ljubavi...o tome kako jeste Crkva,kao objekat,najdivnija zgrada,ali ipak samo zgrada,a da tek Bogom biva sveta...pricala bi' im o onome sta Hristos trazi od nas,o milosti nasoj prema drugima,o tome da su mu draze dvije udovicine lepte od silnih paretina i zgradetina,i na kraju bi' im pricala o pokajanju,kako nije nista strasno ako se iskreno pokaju...uslov da se cuje moja zavrsna rijec,bio bi taj,da krimosi ostanu do kraja besjede 0102_laugh prst ka dole 0102_laugh smej.gif А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14662.msg458301#msg458301 date=1307318565] ih,pa sta hoces da kazes?!!!! ovaj sto je renovirao krilo,ne mora da znaci da bi to isto uradio da mu sin nije tamo lezao...a to da znaju da budu "konstruktivni",istina je,znaju...a znas zasto?!!! zato sto misle da se tako peru,poznajem lika koji je citav zivot krao,u posljednje vrijeme dosta daje Crkvi,bas onako sakom i kapom,biva cesto donator,ali od licne promjene na bolje nista,on i dalje krade,i ne samo to,poznat je kao neko ko strasno tlaci svoje radnike-ima vise firmi...sta mislis dal' bi se Bog vise obradovao da prestane da krade i da tlaci,il' mu se vise raduje sad kad obnavlja Crkve i u isto vrijeme radi to sto navedoh?!!! гле, гле ...пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером? smej.gif smej.gif 0102_laugh а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери? :cheesy: slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје prst ka dole ispovjedam se,iskljucivo,mom duhovniku...i bas on me blagoslovio da ovako pisem...ili ti ne ispovjedas duhovniku tvoje pisanije po forumu 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука