Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Verujte mi na rech, Tadic i "kompanija" ne zele da povrate Kosovo od Siptara i KFOR-a. Zasto? Zato sto je i on sam MASON. Slusa naredjenja sa vrha takozvane "piramide" kojom sluzi niko do jedan jedini satana. Jedino nam preostaje da krenemo u demonstracije kao 27 marta 1941 i srusimo novu fasisticku vlast. ???? ???????????? ??? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Кад је био 17 март,у Новом Саду су срби и српкиње играли на столовима по дискотекама и локалима.Болело их уво што срби гину на косову.Косово је печат хришћанске србије,колико су срби православни толико је косово српско Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 То што српски народ постоји и није нестао,није доказ српске праведности већ Божије СВЕМИЛОСТИ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Srbija brani Kosovo na jedini mogući, i ispravan način- legalnim putem, pred Međunarodnim sudom. Ne znam koji je drugi način primjereniji, djelotvorniji i u interesu naroda... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Када год гледам онај снимак кад шиптар руши крст са врха цркве,само ми је једна реченица у глави:"Када се хришћани ругају крсту Господ пусти некрсте да му се наругају још више".Владика Николај је рекао да се зид зла не руши атаком на њега,већ грађењем зида добра који ће бити много виши од зида зла и заклониће га.Тако да борба за Косово,против Масона,против доласка Антихриста и сличног се врши кајањем због својих грехова,исправљањем својих путева,оправослављивањем сваког од нас појединачно."Ако желиш да поправиш овај свет за један милиметар,порави себе за тај један милиметар".Митрополит Антоније Блум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 21, 2009 21. јул 2009. Извор: Правда Епископ Артемије: И Београд може бити мета Шиптара Порука да се не учествује на локалним изборима ми је сувише анемична и без икаквих наговештаја било каквих мера ако неко ипак оде да гласа, упозорава владика рашко-призренски Београд прећутно чини оно што још не може јавно да каже. Али, зар нисмо далеко од дана или бар године када ће се то и јавно казати? Ескалација на територији уже Србије показује да терористима није довољан „Космет у постојећим границама", него да желе „Велико Косово", а онда и „Велику Албанију" Његово Преосвештенство, владика рашко-призренски Артемије, сматра да Албанци желе најпре да остваре замисао „Велико Косово", да би затим прешли на пројекат „Велика Албанија". Према његовим речима, то су недвосмислене поруке последњих терористичких напада на југу Србије и у покрајини. Међутим, у остварењу тих циљева, сматра владика Артемије, Албанци неће оклевати да нападну сам Београд, као и остале градове Србије. Каква су ваша предвиђања о даљем развоју ситуације на Космету и југу Србије? Да ли ће Шиптари да наставе са терористичким нападима? - Оно што се дешава нама на Косову и Метохији је такође на територији Србије. Ово што се десило пре неколико дана у селу Градац код Клине, као и оно код Бујановца, је, наравно, на територији Србије. Познавајући добро ситуацију у задњих 10 година, сматрам да они неће престати са провокацијама и терором, са нападима на српски народ и на наше светиње док коначно не постигну свој циљ, а то је да Косово и Метохију потпуно очисте од Срба. Наравно да ова ескалација на територији уже Србије показује да њима није довољно само Косово и Метохија у тзв. постојећим границама, него да желе „Велико Косово", а онда и „Велику Албанију". То је недвосмислена порука ових напада, али не треба искључити могућност напада и на сам Београд и остале градове наше државе. Зашто то чине баш сада? - Ту су они да се ми не успавамо, и да нас непрекидно подсећају да су присутни а да њихови снови још нису остварени. У сваком случају, они користе присутност и подршку међународне заједнице на Космету, која им омогућује да спроводе оно што је замишљено. А говорим о подршци Америке и ЕУ да се доврши посао рађен у протеклих 10 година. Да ли су Албанци заплашени најављеним колективним повратком Срба? У једно село између Пећи и Приштине за повратак се пријавило око 600 српских породица. - Нисам чуо за то село ни за те породице, али, у сваком случају, ови напади, поготово на овог мученика у селу Градац, порука су онима који помишљају на повратак да одустану од те намере, а онима који су се вратили да поново напусте Косово и Метохију, што су, чини ми се, и постигли. Сазнајем да су Срби из Градца напустили село и вратили се у раније место прогонства. Да ли видите могућност ратне ескалације? - Наравно да не постоји та могућност јер је наша држава, још пре проглашења независности косовске државе, рекла да нећемо одговорити на силу, и да Косово и Метохију нећемо бранити помоћу војске, као што би то учиниле све демократске државе. Може ли доћи до демилитаризације и одласка српских снага из Копнене зоне безбедности? - Уместо да се врати одређени број припадника службе безбедности, на шта имамо право по Резолуцији 1244, они предузимају кораке да нас удаље из тих области. И то присуство смета шиптарским терористима да заврше посао прогона свих Срба са Косова и Метохије. Њихова стратегија и политика потпуно су јасне, али нама у Србији и Београду није јасно шта ми треба да радимо. Могу ли наоружани Албанци са југа Србије, уместо као терористи, бити признати од својих западних ментора? Када то питам, мислим на неке лоше знакове, попут тога да је у Загребу за америчког амбасадора управо постављен Џемс Б. Фоли, који је пред рат 1999. године ОВК скинуо са америчке листе терористичких организација? - Све што се догађа на Косову и Метохији у задњих 10 и више година, пре отвореног сукоба, су лоши знаци и сигнали, који њима доносе одређене резултате а које ми, на жалост, нити видимо, нити уважавамо. Да ли је адекватан ситуацији начин на који наши званичници одвраћају Србе од учешћа на локалним изборима на Косову и Метохији? - То више није ни индиректно, него отворено признавање државе Косово. Нажалост, нема никаквог механизма који би те људе могао да призове памети. Знамо да је 2004. године Београд позивао Србе да учествују на изборима. Ова порука, да се не учествује, мени је сувише анемична и без икаквих наговештаја било каквих мера ако неко ипак оде да гласа. Како видим, има и неких „комби" партија и странака, које су спремне да дају легитимитет изборима које организује тзв. влада Косова. Ибрахим Тачи тврди да ће Србија признати Косово. Да ли сте приметили да је званични Београд дао неки повод за то? - Нажалост, све што се дешава са Еулексом, дозвола да дође и да спроводи Ахтисаријев план и да међународна заједница толерише ове терористичке нападе, а да ниједног починиоца не пронађе, све су то знаци да Београд прећутно чини оно што још не може јавно да каже. Али, зар нисмо далеко од дана или бар године када ће се то и јавно казати? Д. Башовић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saskica Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 Ja sam sa Kosova...videla sam sta ste sve pisali,jako mi je drago da tako mislite.Ne misle sve tako...cesto cujem da je Kosovo moralo biti dato da bi Srbi ziveli mirno!Ako smo i sami takvi,onda kako da ocekujemo da se narod vrati jednog dana dole?Ne daju nam grobove da obidjemo a ne da branimo nasu zemlju!A tamo ko god da je bio zna kako je...bas onako kako je to opisala jovanakosovka,ne bih da ponavljam njene reci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 драго је и нама да нас чак оданде походиш и делиш са нама своју радост и тугу klapklap остани са нама, јер сте ви са нама стално у нашим молитвама и срцима иако нисмо са вама klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ????? ?? ? ???? ?? ??? ??? ?????? ??????? ? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ???? 0110_hahaha ?????? ?? ????, ??? ??? ?? ?? ???? ?????? ? ????? ????????? ? ?????? ???? ????? ?? ???? 0110_hahaha dada 0110_hahaha 0110_hahaha?????? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ?????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 dada 0110_hahaha 0110_hahaha ?????? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ?????! seseljeve narodne umotvorine ,ovo vuk karadzic nije stigao da pribelezi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Појма нисам имао да је Шешељево! За твоју информацију Вук Караџић је умро много пре него што је шешељ ово изговорио (ако јесте уопште). п.с.Ова тема није место за шалу! dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saskica Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Nazalost,pratim Vas odavde iz Beograda...jer nama nije omoguceno da se vratimo.Hvala na lepim recima :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 сасвим свеједно одакле зовеш, то не умањује одакле си клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saskica Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Naravno da ne umanjuje! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука