Јаков. Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 http://www.vaseljenska.com/drustvo/u-senci-hapsenja-mladica-spc-odlucio-da-pozove-papu/ Po ovome što piše na ovoj za meni nepoznatoj strani, čudnog naziva (VASELJENSKA), naše crkvene glavešine su odlučile da pozovu na proslavu Milanskog edikta i papu, jeremene i kopte. Ako je to tačno, čestitam, pogotovo jer je postojala priča da nam je Moskva zapretila da ako dođe papa, neće doći oni.. Draže mi je šurovanje sa papom i ostalim ne-pravoslavnima nego da nas ova "braća" češu po ušima. Kažem...ne znam koliko je ovo tačno, ali za početak... 0102_laugh Zaista bih voleo da dođu jer ako treba i na kolena da kleknemo ali da Hristu privedemo Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 http://www.vaseljenska.com/drustvo/u-senci-hapsenja-mladica-spc-odlucio-da-pozove-papu/ Po ovome što piše na ovoj za meni nepoznatoj strani, čudnog naziva (VASELJENSKA), naše crkvene glavešine su odlučile da pozovu na proslavu Milanskog edikta i papu, jeremene i kopte. Ako je to tačno, čestitam, pogotovo jer je postojala priča da nam je Moskva zapretila da ako dođe papa, neće doći oni.. Draže mi je šurovanje sa papom i ostalim ne-pravoslavnima nego da nas ova "braća" češu po ušima. Kažem...ne znam koliko je ovo tačno, ali za početak... 0102_laugh Zaista bih voleo da dođu jer ako treba i na kolena da kleknemo ali da Hristu privedemo Остави ове квази сајтове. Сабор то није одлучио. Овим хоће та квазиевнитељска екипа да каже како је Црква издајица народа. Пусти то... комуњаре и даље раде само сада под именом ревнитељства за веру (само не знам у кога, али ово није вера у Бога) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Срамота. 0102_laugh У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 A Dart Vejder???? 0102_laugh Šta li je sa njim... da li i on dolazi ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 pa čudno mi je da se ta vest nije prenela ranije kod nas na ŽRU. Naišao sam na nju na par foruma, pa rekoh da ne budemo ko TANJUG. Da poslednji saznamo :cheesy: Znači vest je...objavljena..koliko je tačna, to se i ja pitam u poruci 0102_laugh Moja želja kao nekog čije mišljenje nije relevantno je kao što sam napomenuo...da dođu i kopti, i jermeni i rimokatolici. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 http://www.vaseljenska.com/drustvo/u-senci-hapsenja-mladica-spc-odlucio-da-pozove-papu/ Po ovome što piše na ovoj za meni nepoznatoj strani, čudnog naziva (VASELJENSKA), naše crkvene glavešine su odlučile da pozovu na proslavu Milanskog edikta i papu, jeremene i kopte. Ako je to tačno, čestitam, pogotovo jer je postojala priča da nam je Moskva zapretila da ako dođe papa, neće doći oni.. Draže mi je šurovanje sa papom i ostalim ne-pravoslavnima nego da nas ova "braća" češu po ušima. Kažem...ne znam koliko je ovo tačno, ali za početak... Zaista bih voleo da dođu jer ako treba i na kolena da kleknemo ali da Hristu privedemo Ово је овде тачно: http://www.spc.rs/sr/saopstenje_za_javnost_svetog_arhijerejskog_sabora_srpske_pravoslavne_crkve СА Сабор није позвао папу. А за све остало погледај на: www.njuz.net 0102_laugh Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 овај сајт ''васељенко'' је да се исповраћаш, имајући у виду остале текстове 1000000001010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 To su verovatno ovi oko Artemija,aretmicani 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 A Dart Vejder???? :cheesy: Šta li je sa njim... da li i on dolazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Dosta bre sa tim Artemijem! Samo ga u temi 'carape' i 'navijaci' nisam nasao... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ma to ona budala Vilovski.E sta ti jedan covek moze da napravi,cudo jedno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука