Jump to content

Ruska šajkača?? ili srpska... sukob pravoslavnih i gejeva 28.maja 2011 u Moskvi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само , неупоредиво је лакше бити "четник" у Москви него у матичној отаџбини.

facenew22222222

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Ово иживљавање са хомосексуалцима под плаштом хришћанства почиње да ме озбиљно нервира.  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

И мене иживљавање над хришћанством од стране хомосексуалаца под плаштом увођења демократије  facenew22222222 ...не замери на искреношћу

ИГОР_NumberOne

Подели на овим сајтовима

Kao sto vec rekose, dekica je verovatno dobio sajkacu od nekoga.

Na ovoj slici iznad se vidi i da nosi srbski grb... ta neka veza je u pitanju

Sajkaca je kod nas dosla iz austro-ugarskih krajeva.. nosili je austro-ugarski granicari koji su uglavnom bili Srbi. Kasnije tako presla kod nas, jer su oni cinili neke od odreda koji su oslobadjali Srbiju!

subarica kao sto nose momci iznad u pozadini je pre ruska

Шајкача није дошла из Аустроугарске , тако речено испада да смо је добили од Маџара или Шваба а њу они нису носили , и нису је углавном носили Срби у Шајкашкој , него искључиво !Дакле шајкача је дошла од шајкашких војних граничара који су били Срби , а који су је ископирали опет од Руса.

to sto je su u rusiji nosili.. se dosta razlikuje od nasih sajkaca odnosno onoga sto su nosili nasi u austro-ugarskoj

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ово иживљавање са хомосексуалцима под плаштом хришћанства почиње да ме озбиљно нервира.  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

И мене иживљавање над хришћанством од стране хомосексуалаца под плаштом увођења демократије  facenew22222222 ...не замери на искреношћу

Ја не видех где они то млате хришћане? Осим што "сметају" некаквом супер егу и "моралном елитизму" веома упитних појединаца. Обична фарисејштина. Тако се не брани хришћанство и тако се не шири Блага вест.

Подели на овим сајтовима

Ali jedino se slovenski narodi brane od tih parada, osim Slovenaca al oni su više....

Подели на овим сајтовима

И мене иживљавање над хришћанством од стране хомосексуалаца под плаштом увођења демократије  1000000001010 ...не замери на искреношћу

Ali jedino se slovenski narodi brane od tih parada, osim Slovenaca al oni su više....

smej.gif Реално Словенци су више...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Какав је лудак чича! Каже: "Господ је спалио Содом и Гомор. Ако ово буде код нас, Господ ће спалити и Москву!" :-)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ово иживљавање са хомосексуалцима под плаштом хришћанства почиње да ме озбиљно нервира.  smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

И мене иживљавање над хришћанством од стране хомосексуалаца под плаштом увођења демократије  1000000001010 ...не замери на искреношћу

Ја не видех где они то млате хришћане? Осим што "сметају" некаквом супер егу и "моралном елитизму" веома упитних појединаца. Обична фарисејштина. Тако се не брани хришћанство и тако се не шири Блага вест.

Кад то рекох, да нападају хришћанство, нисам мислио да нападају физички, да туку...мислио сам пре свега на усмерено њихово деловање свим тим промовисањем тога, па уз то и толиким помпезним медијским пропраћивањем тих парада као да су незнам какви догађаји... једноставно томе не треба придавати значај толики и на тај начин не рекламирати те болести...па кад`неко види да није занимљив одустаће од свог презентовања циркуса... А последице се иначе, сведоци смо тога, израђају кад`се свему томе онолики значај придода па на крају ти циркузанти прозивају још и Цркву да наводно бодри нападаче на њих и шта већ, што је наравно чиста глупост... на то сам мислио када сам рекао да нападају хришћанство... 

ИГОР_NumberOne

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Баш је кул. Викнеш " Уа, педери" и одма сеокупе око тебе  њи 100 и слика са овим камерама. 

A kako posle da im objasniš da protestuješ protiv prenosa skupštine Srbije XD 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Био један студент 1991. у мартовским демонстрацијама. Вршио нужду на степеницама скупштине. Пресрела га мурија, питала шта ради. Он одговорио да изиграва опозицију. Поломили му руку. 

Други је исто вршиуо нужду око скупштине, па је неко викнуо д аиде милиција. Успео је само да пребаци сако преко, а личну је вадио левом руком из десног џепа.

Па јесте, сад кад се дереш нико ни незна зашта протестујеш. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...