Jump to content

Нешто да вам признам...

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ne, dao Bog, da bilo kome išta namećem.

Niti sam takva po naravi a nije niti u skladu sa našom verom.

Upravo suprotno, meni nameću sa svih raspoloživih tv, kanala.

Možda je najbolje, tako uraditi, zaključati, i pomoliti se Bogu,

on jedini zna, ko je kakav, poznaje svako srce i svaku nevolju,

a na rame prijatelja i sabrata i sapatnika, treba zaboraviti.

Najsigurniji smo, kad nas svi ostave,tad smo Bogu najbliže.

A kao što rekoste, "svako oseća ono što oseća" .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала Сања на савету. Тачно је да се мого пута баш оптеретим јер се трудим као и сви људи који овде потпуно волонтерски раде, да одговорно радим оно за шта имам благослов.

Ја сам изнео чињенице које показују да наш форум надилази границе виртуелног. Дакле, није само да се дођше и напише било шта  без обзира да ли то некога вређа или не. Много је више од тога. Заправо, мислим да је испунио поенту и то сам осетио на својој кожи изневши конкретан пример, који не може бити јаснији.

Због тога и кажем да доживљавам и емотивно и личносно људе који овде пишу а не као безличне никове.

Подели на овим сајтовима

Jereju Cvetkoviću (da ti ne rečem pope, kad se nešto jediš) ti si duša od čoeka...  0304_smile4

Dok bodrimo jedne druge, bodriće nas i Bog.

Ajmo, ajde... ŽRU!!!

Ajde Cvele daj sad gooooool!!!

0304_smile4  0304_smile4

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Хвала Сања на савету. Тачно је да се мого пута баш оптеретим јер се трудим као и сви људи који овде потпуно волонтерски раде, да одговорно радим оно за шта имам благослов.

Ја сам изнео чињенице које показују да наш форум надилази границе виртуелног. Дакле, није само да се дођше и напише било шта  без обзира да ли то некога вређа или не. Много је више од тога. Заправо, мислим да је испунио поенту и то сам осетио на својој кожи изневши конкретан пример, који не може бити јаснији.

Због тога и кажем да доживљавам и емотивно и личносно људе који овде пишу а не као безличне никове.

Jeste, prelazi granice virtuelnog, ali i vi morate malo odmoriti dušu i ne smete sebe preopteretiti...znam za taj slučaj i laži koje su napisane u novinama i da ste prošli golgotu zbog toga a ovde ste našli utehu i podršku, dok vas je spoljnji svet osuđivao. Ovde se i dobija uteha pošto je forum hrišćanski i takvog je karaktera. Samo se nemojte opterećivati time ko je otišao i zbog čega i da se grizete zbog toga. Uvek ima razloga zašto neki ljudi nisu više prisutni u našem životu. Da su ta prijateljstva vredela, trajala bi, a ovako nema razloga za žaljenje. Neka su živi i zdravi i srećni- svojom voljom i odlukom su otišli, ali nije isključeno da se neće vratiti. Neka Bog uzme vaše brige u svoje ruke. A to šta o vama misle da li je istina ili nije ono što je o vama pisano u "Kuriru" ne treba da se sekirate oko toga. Vi ste čisti i pred Bogom i pred ljudima, a ako je neko izabrao da veruje smetlištu novinarstva, žutoj štampi, njegov je problem što guta sve što mu se servira. Ma ljudi bi pričali sve i svašta i bez toga- znate kakvi su ljudi- uvek traže mane najboljima, a sveštenici su oduvek bili njihova "najslađa" meta. Važno je šta o vama misli Bog a narodu ko će ugoditi?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ето, мени дошао тренутак да кажем- ја рек'о и то је то.

А што се тиче одмора, имамо вечност за одмарање, ако Бог да, да нам одмор буде у Господу.

Сад треба радити.

Лаку ноћ, сутра ујутру је литурђија. Треба се спремити и поранити.  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Већ одавно много емотивно, али најпре личносно доживаљавам форум ЖРУ. Конкретно, када се неко наљути и оде са форума  из ко зна којих разлога ја неизмерно патим и тешко ми је. Такође, и ако сам увек за промене по питању свега на сајту (и то веома радо чиним), веома се тешко било кога са форума одричем, нарочито неко ко је овде много уложио па оде...

Сад, неко би рекао да је то добро. Увек сам подвлачио да ово место не треба доживљавати као место неких тамо никнејмова већ личности који су ту да нађу утеху, да поделе оно што им је на срцу са браћом и сестрама. Опет, неко би рекао да то није тако- да то није реални живот. Не знам... мени је све ово врло реално. Веома реално доживљавам проблеме и радости које ми многи од вас саопштавају, а сигурно и ви један другом. Преживљавам их непрестано. Просто се питам да ми је форум постао огромно оптерећење, као да сам добио једну огромну парохију људи који заиста желе да сазнају шта је то тајна живота и смрти.

Можда је безвезе што сам уопште и поставио тему, али поред огромног мора мојих безвезних тема и ова неће пуно сметати.

Bolje da ćutim,samo ću ovako da prikažem svoje mišljenje  klapklap 1405_love facenew22222222 1000000001010

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Oče Ivane,ne znam šta se dešavalo,šta se po novinama pisalo i šta ste proživljavali,

ali znam da sam  Bogu zahvalna što nabasah na ovaj forum,čiji ste vi kako shvatih

pokretač,zaista  klapklap

i više puta sam htjela da vam dosađujem svojim neznanjem,svojom nehristolikošću pa odustanem,kao

imam svog sveštenika  1000000001010

međutim,kako ne odlazim često u crkvu(bolest itd) ovaj forum mi je neki nadomjestak gdje saznam svašta

što ne znam a trebalo bi da znam

I zato hvala vama Oče i svim članovima što postoji ovaj forum

Naravno,ono što se dešava u crkvi na Sv Liturgiji se ne može doživjeti nego kroz

lično prisustvo i to mi fali,ali da nije Živih Riječi Utjehe ja bih bila u još većem mraku

zato hvala i  1405_love   facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...