мирођија Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Познајем Влада Димитријевића, и сигурно да га још неко одавде познаје. Зато бих и посебно волела да га чујемо. Сигурно има шта да каже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 @mirodjija: Čačak? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 @mirodjija: Čačak? Да. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Жељко вероватно гледа утакмицу а можда као и ја сврати на полувреме па ће вам рећи да је он Владу Димитријевића одавно довео на форум Видовдан пре годину две и да тамо има тема на којој је Влада разговарао са многима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 @mirodjija: Čačak? Да. 0304_smile4 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Сумњам да Владимир уопште има компјутер. Сам је изјавио да све своје текстове пише на старинској куцаћој машини, па их после шаље у штампарију (или на интернет портале). Нема компјутер, али има сајт. http://www.vladimirdimitrijevic.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ајоој, ала се глацнуо откако сам га последњи пут видео (има томе деценија, додуше)! Изгледа да се у међувремену апгрејдовао у сваком погледу. dada Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука